ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS(ΤΟΥ ΠΑΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ)




Η Δικαιοσύνη επιτέλους έκανε σωστά τη δουλειά τη.Πολύ σωστά έπραξεκαι συνέλαβε τα παιδιά των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της Siemens.Τώρα θα πρέπει να τα δικάσειως συνενόχους των γονιών τους και να τα καταδικάσει στις ποινές που προβλέπονται γι' αυτούς. ΙΣΟΒΙΑ ,εφόσον αυτό λέει ο νόμος.


Για έναν περίεργο λόγο, κάθε φορά που βλέπουμε τους αστούς να υπεραμύνονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκτός από το γέλιο έρχονται στο μυαλό μας και γνωστές αθάνατες ρήσεις αρχαίων αλλά και λαϊκές παροιμίες। Συνελήφθησαν τα παιδιά των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της Siemens και όλοι οι αστοί σύσσωμοι ξεσηκώθηκαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των αθώων παιδιών. Όλους τους έπιασαν οι "ευαισθησίες".

"Δεν μπορούν να συλλάβουν τους γονείς και ξεσπούν στα αθώα παιδιά;", "Κρατούν ομήρους τα αθώα παιδιά, για να εκβιάσουν τους γονείς;". "Είναι κράτος δικαίου ένα κράτος, το οποίο στρέφεται κατά αθώων ανθρώπων, για να καλύψει τις αδυναμίες του;". Όμως, όπως συμβαίνει πάντα, όταν κάποιος πανικοβάλλεται και ξεσηκώνεται αδίκως, η βλακεία πάει σύννεφο."Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην"Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ .....................ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ .................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .