ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ .....ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΩΣΑΝ - Αστυκτηνίατρος κατηγορείται για χρηματισμό στην ΘεσσαλονίκηΑστυκτηνίατρος συνελήφθη, καθώς φέρεται να έλαβε «φακελάκι» από έμπορο κρεάτων της περιοχής Λαγκαδά, προκειμένου να βάλει την απαιτούμενη σφραγίδα ελέγχου στα σφάγια του επιχειρηματία...

Ο ηλικίας 41 ετών αστυκτηνίατρος κατηγορείται ότι ζήτησε αρχικά από τον επιχειρηματία το ποσό των 1.000 ευρώ αλλά τελικά συμβιβάστηκε στα 600 ευρώ.

Ο έμπορος κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά. Έτσι προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και κατόπιν ραντεβού ο έμπορος παρέδωσε τα χρήματα στον αστυκτηνίατρο.

Αστυνομικοί εντόπισαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 41χρονου και προέβησαν στη συνέχεια στη σύλληψή του.

O συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας και της ψευδούς βεβαίωσης.

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_133.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .