Πως το 1 δις Ευρώ βαφτίζεται "Ένα εκατομύριο μάρκα"

Απέναντι σε έναν απονευρωμένο λαό που βλέπει αυτή την τεράστια απάτη και την ακόμα μεγαλύτερη απόπειρα συγκάλυψης, λες και αφορά κάποιον άλλο.
Λες και δεν είναι τα δικά του λεφτά αυτά που κατέληξαν σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σε πολυεθνικούς κολοσσούς και διεθνή λαμόγια.
Διότι τα στοιχεία είναι καταλυτικά όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να τα αποκρύψουν: 355 δις δραχμές ήταν η υπέρβαση του προϋπολογισμού μόνο για τα έργα "υποδομής" τηλεπικοινωνιών 1998-2003. Μιλάμε ΜΟΝΟ για μια από τις πολλές πληγές.
1 Δις, Σαράντα εκατομύρια Ευρώ (1,040,000,000) Αυτό είναι ένα μέρος της κλοπής που κάποιοι προσπαθούν να το περιορίσουν στην βαλίτσα με το 1 εκ. Μάρκα που έδωσε ο Τσουκάτος στο ταμείο. Φανταστείτε την εκτίμηση που έχουν στις διανοητικές ικανότητες του λαού, που θέλουν να μας πείσουν πως το αντίτιμο για τα κλεμμένα δισεκατομύρια Ευρώ ήταν ...1 εκ. Μάρκα.

Δυό τινά συμβαίνουν φίλοι αξιότιμοι πολιτικοί και μέλη ΔΣ "κοινοφελών" οργανισμών:

>είτε εσείς είστε τελείως ηλίθιοι και πτωχεύσατε τη χώρα για μισό εκ. Ευρώ

>είτε μας θεωρείται τόσο ανίκανους για αντίδραση, που περιμένετε να πιστέψουμε ότι υπερχρεώσατε τα εγγόνια μας για αυτό το ευτελές ποσό.


Και εντάξει, για εσάς να πειστούμε. Αλλά οι βαρώνοι; ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ ήταν από τους βασικούς εταίρους στα έργα της ντροπής. Θέλετε να μας πείτε ότι ο Μπόμπολας και ο Λαμπράκης είναι "ψιλικατζήδες" που κάνουν το δεκανίκι του "δεδικασμένου" και της παραγραφής για ...πενταροδεκάρες;


Αδηφάγα ραμολί που δεν δώσατε ποτέ δεκάρα για τους συνανθρώπους σας, ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑ.


http://taxalia.blogspot.com/2009/08/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .