Υπόθεση "Κουρδιστό Πορτοκάλι" στο Ισραήλ η κατι ΑΛΛΟ ???

(ΑΡΘΡΟ ΕΘΝΟΣ)Υπόθεση "Κουρδιστό Πορτοκάλι" στο Ισραήλ

Η υπόθεση εμφανίζεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα, με ορισμένες εφημερίδες να την παραλληλίζουν με την αναίτια βία του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» στην ομώνυμη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δέκα άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί με απάνθρωπο τρόπο στο Ισραήλ, με ορισμένων δολοφονημένων τα σώματα να έχουν ακρωτηριασθεί, ή να έχουν πεταχθεί στα σκουπίδια και να έχουν απανθρακωθεί. Η ισραηλινή αστυνομία έχει καταγράψει 204 δολοφονίες το περασμένο έτος.

Το τελευταίο θύμα, ο 59χρονος Αριέχ Καρπ, καθόταν σε παγκάκι στον παραλιακό πεζόδρομο συντροφιά με τη σύζυγό του Σάρα και την 24χρονη κόρη τους Χίλα, όταν ένας άνδρας που μιλούσε εβραϊκά με αραβική προφορά επιτέθηκε στη νεαρή.

Φοβούμενοι πως το επεισόδιο μπορούσε να εκτραχυνθεί το ζευγάρι προσπάθησε να απομακρυνθεί, όμως και οι τρεις βρέθηκαν ξαφνικά περικυκλωμένοι από μία ομάδα νεαρών, οι οποίοι άρχισαν να τους γρονθοκοπούν, σπάζοντας το χέρι της γυναίκας και τα γυαλιά της κοπέλας.

Οι δύο γυναίκες κατόρθωσαν να ξεφύγουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, όμως οι νεαροί ακολούθησαν τον πατέρα, ο οποίος διέφυγε προς άλλη κατεύθυνση και αφού τον σκότωσαν τον πέταξαν στη θάλασσα.

Η αστυνομία συνέλαβε οκτώ υπόπτους, όλοι τους κάτοικοι από την αραβική πόλη Τζαλτζουλίγια, καθώς και δύο νεαρούς Εβραίους, έναν ανήλικο και έναν στρατιώτη, που συνδέονται με την ομάδα।ΕΘΝΟΣ ΟΝ LINE.

Υ।Γ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .