Η 79 ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ Colonial Bank στις ΗΠΑ .ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ????


ΝΕΑ ΥΌΡΚΗ: Οι ΗΠΑ έχουν δει τη μεγαλύτερη αποτυχία τραπεζών του 2009 με την αποικιακή τράπεζα, η οποία είχε τα προτερήματα αξίας 25
Bank

δισεκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ όπως στις 30 Ιουνίου, κλείνοντας τις διαδικασίες την προηγούμενη εβδομάδα μετά από το χτύπημα από την οικονομική αναταραχή.


Σε 8 μήνες αυτό το έτος, 77 τράπεζες έχουν βγεί ΕΚΤΟΣ επιχείρησης ενάντια σε 25 αποτυχίες τραπεζών πέρυσι.

Οι αρχές έκλεισαν στις 14 Αυγούστου πέντε τράπεζες -- Αποικιακή τράπεζα Αποταμίευση σπιτιών κατοικιών - και - ένωση δανείου Union Bank, εθνική ένωση Κοινοτική τράπεζα της Αριζόνα και κοινοτική τράπεζα της Νεβάδας.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή ασφαλιστική εταιρία κατάθεσης (FDIC), που διορίζεται συχνά ως επιστάτης των αποτυχημένων οντοτήτων, η κατάρρευση αυτών των πέντε τραπεζών θα κόστιζε στην αντιπροσωπεία παραπαίοντα 3.68 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ.

Η αποτυχία της αποικιακής τράπεζας θα κόστιζε ο ρυθμιστής τόσο όσο και 2.8 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ. Η οντότητα έχει 346 κλάδους στην Αλαμπάμα, τη Φλώριδα, τη Γεωργία, τη Νεβάδα και το Τέξας.

«30 Ιουνίου 2009, η αποικιακή τράπεζα είχε τα συνολικά προτερήματα 25 δισεκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ και τις συνολικές καταθέσεις περίπου 20 δισεκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ। BB&T θα αγοράσει περίπου 22 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ στα προτερήματα της αποικιακής τράπεζας,» FDIC που λέεται σε μια δήλωση.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ??????

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??????Ο GIORGO ΞΕΡΕΙ ΕΣΕΙΣ????

Υ.Γ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .