Μαργαρίτα εναντίον Λιάνας .

Το ποσό των 30.000 ευρώ που είχε επιδικάσει το δικαστήριο ως αποζημίωση στη Μαργαρίτα Παπανδρέου μετά τη διαμάχη της με τη Λιάνα Κανέλλη διεκδικεί τώρα η μητέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πριν από λίγες ημέρες, στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εκδόθηκε διαταγή πληρωμής με ενάγουσα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και εναγόμενη τη Λιάνα Κανέλλη και την εταιρεία που εκδίδει το περιοδικό «Νέμεσις». Τον Δεκέμβριο του 2000 και τον Ιανουάριο του 2001 το περιοδικό είχε δημοσιεύσει e-mails που είχε ανταλλάξει η κυρία Παπανδρέου με τον γιο της Γ. Παπανδρέου κι άλλους. Σε αυτά παρουσιαζόταν να κατευθύνει με πολιτικές συμβουλές τον γιο της και να κάνει υποτιμητικά σχόλια εναντίον του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη. Σε πρώτο βαθμό η αγωγή της Μαργαρίτας Παπανδρέου είχε απορριφθεί. Το 2005, όμως, με απόφαση του Εφετείου η αγωγή έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε ότι με τα όσα έγραψε η Λιάνα Κανέλλη προσέβαλε την προσωπικότητά της.

Υ.Γ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ ????
στις 16.8.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .