ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ...ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ

ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ...

Γράφει και σχολιάζει ο:
Αλέξης Ζορμπάς


Ακούμε συχνά τα στελέχη του Πασόκ αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρό του να επαναλαμβάνουν μια φράση πολύ προσφιλή στο φρασεολόγιό τους και ειδικά αυτός την επαναλαμβάνει ανελλιπώς σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του και η οποία όσο απίστευτο κι αν φαίνεται σε όσους γνωρίζουν τα πράγματα, έχει ως εξής: «Εγώ δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν» !!! Κάθε φορά που διατυπώνει αυτή τη φράση ο κ. Γ. Παπανδρέου, ρίχνει το ύφος και οξύνει τη φωνή του, οπότε στρέφει και υποχρεωτικά τον νου του ακροατή του, στην πρώτη μέρα του κάθε μήνα! Γιατί την πρώτη κάθε μηνός; Διότι απλούστατα, κάθε μήνα, όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες υποχρεούνται με ενδιάμεσο την εκάστοτε κυβέρνησή τους, να πληρώνουν ένα δισεκατομμύριο ευρώ για τόκους των χρεών που άφησαν φεύγοντας τον Μάρτη του 2004 από την εξουσία οι Ηγέτες των κυβερνήσεων του Πασόκ, δηλαδή ο κ. Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου !!!
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα για τόκους, μόνο για τόκους, χωρίς φυσικά να μειώνεται το ασύλληπτο μέγεθος του χρέους! Ένα δισεκατομμύριο ευρώ , κάθε μήνα μόνο για τόκους τον χρόνο που φόρτωσαν την Ελλάδα, το χρέος που φόρτωσαν στην ράχη των Ελλήνων και των παιδιών τους! Αν κανείς ψάξει στα διεθνή Τραπεζικά καλντερίμια , θα βρει κατά μεγίστη προσέγγιση, ποιο είναι το σύνολο ενός κρατικού χρέους, όταν το κράτος που οφείλει υποχρεούται να πληρώνει μόνο για τους τόκους ένα δισεκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα, δηλαδή δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο !!! Τέτοια χρέη, υπό ομαλές συνθήκες για να εξοφληθούν από κράτη οικονομικής δυναμικής όπως, η ελληνική, απαιτούνται κάποιες δεκαετίες! Κατά τα άλλα , ο κ. Γ Παπανδρέου όχι μόνο δεν χρωστάει σε κανένα τίποτε, ούτε δεκάρα όπως λέει, ζητάει όμως και τα ρέστα, ζητάει και την ψήφο των Ελλήνων έτσι ώστε αν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, σύντομα οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν για τόκους χρεών δύο δισεκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα !
Και βγαίνουν τώρα προεκλογικά στα τηλεπαράθυρα κάτι πράσινα κουνάβια και ρωτάνε γιατί ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του , διόγκωσαν το δημόσιο χρέος !!! Εδώ πρόκειται για τους θρασύτερους πολιτικούς απατεώνες , αφού γνωρίζουν ότι το δημόσιο χρέος που άφησε πίσω της η τελευταία κυβέρνηση του ψευτοεκσυγχρονιστικού Πασόκ, απαιτεί τόκους που αν δεν δανειστεί η κυβέρνηση Καραμανλή ή οποιαδήποτε άλλη ήταν στη θέση της, δεν θα μπορούσε αλλιώς να καλύψει !
Τα χρήματα των τόκων που πληρώνουμε σαν έλληνες φορολογούμενοι σήμερα εξ’ αιτίας του Πασόκ θα επέτρεπαν στον λαό να ελαχιστοποιήσει όλα του τα οικονομικά προβλήματα. Και το μέγιστο δυστύχημα είναι πως έχουν διατεθεί δισεκατομμύρια ευρώ για τα παπαγαλάκια και τα «πρακτοράκια» που ολημερίς σκυλογαυγίζουν για να επαναφέρουν στην εξουσία το κόμμα της εθνικής συμφοράς! Κι αν ρωτήσει κανείς , α ποιους να ξαναφέρουμε, πάλι τη Ν.Δ.; το κόμμα των σκανδάλων; Η απάντηση είναι πως : ούτε τον ένα απατεώνα ούτε τον άλλον. Να μη δώσουμε καμία αυτοδυναμία σε κανένα «κλέφτη», σε κανένα καταχραστή. Οι αυτοδυναμίες αποδείχτηκαν εγκληματικές για την τσέπη του έλληνα. Φτάνει πια!
Τέλος οι κομματικά αυτοδύναμες κυβερνήσεις, των κλεφτών και των απατεώνων. Και φυσικά δεν θα πρέπει ν’ αναρωτιέται κανείς ποιοι νοιάζονται να ξαναγυρίσει στον ελληνικό κορβανά το ΠΑΣΟΚ αφού είναι πασίγνωστο πως από την Ιπποκράτους έως την Ουάσιγκτον είναι με το FAX δύο λεπτά δουλειά ….

Και ο νοών, νοείτω ….

BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .