Σύσταση - προειδοποίηση προς εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους...

Σύσταση - προειδοποίηση προς εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι την επόμενη των εκλογών δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που επιβάλλει η δεοντολογία και ο κώδικας της εργασιακής συμπεριφοράς. Σύσταση – προειδοποίηση προς όλους τους έμμεσα ή άμεσα ωφελημένους από το κομματικό ποιμνιοστάσιο του ΠΑΣΟΚ, προς τους αγελαίους των αχανών παρακρατικών βοσκοτοπίων. Σε όλους αυτούς συστήνουμε να συμπεριφέρονται όπως αρμόζει και να συγκεντρωθούν στα καθήκοντά τους και στην εργασία τους η οποία πληρώνεται από τους Έλληνες πολίτες.

Και επειδή εκτός του απύθμενου θράσους, περιφέρουν και μια θηριώδη αμάθεια, ιδού ο θεματοφύλακας των γραπτών μας.

Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 29, Παράγραφος 3

“Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στους υπαλλήλους του Δημοσίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή επιχειρήσεων η διοίκηση των οποίων ορίζεται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχο.”

Υπενθυμίζω πως το ανωτέρω αποτελεί ατόφιο απόσπασμα του Συντάγματος της Ελλάδας, δεν επιδέχεται παρερμηνεία, Δελφικούς χρησμούς ή δικολαβικές σοφιστείες. Και χρήσιμο είναι να πληροφορηθούν τα πράσινα κομματόσκυλα ότι ενδεχόμενη καταγγελία από συνάδελφό τους, επισύρει ποινή για παραβίαση του Συντάγματος.

Μπορεί, βέβαια, η παράβαση των Νόμων να έχει ως αποτέλεσμα ποικιλία ποινών -τόσο ως προς το είδος όσο και ως προς την βαρύτητα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εσάς όμως, η εκτροπή από την Συνταγματική επιταγή τιμωρείται ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

Με αυτόν που περιγράφεται στην ακροτελεύτια διάταξη.

http://kommatoskylo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .