«Μακεδονική» φέτα στα ράφια του Καναδά??????

«Μακεδονική» φέτα στα ράφια του Καναδά

Σωτήρης Σκουλούδης

Μέχρι πρόσφατα, η ονομασία προέλευσης της φέτας αποτελούσε μήλον της έριδος μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας. Μακριά από τα Βαλκάνια, όμως, αυτοί που έχουν κατοχυρώσει ερήμην των υπολοίπων την ονομασία, προωθώντας παράλληλα τις πολιτικές επιδιώξεις τους, δεν είναι άλλοι από τους Σκοπιανούς.

Φέτα «Μακεδονική» λοιπόν στα ράφια του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου του Καναδά, και ο αγανακτισμένος ομογενής που μας έστειλε τις φωτογραφίες αναρωτιέται τι κάνουν οι εμπορικοί μας ακόλουθοι, σε μια χώρα που ο Ελληνισμός αριθμεί εκατομμύρια πολίτες σε οργανωμένες κοινότητες.

«Τα ελληνικά προϊόντα δεν έχουν τη θέση που τους αρμόζει», δηλώνει ο επιφανής ομογενής στη zougla.gr. «Απαιτείται να κινητοποιήσει ο υπεύθυνος υπουργός την επιτροπή εξαγωγών, αλλιώς οι συμπατριώτες μας θα καταναλώνουν μακεδονική φέτα από τα… Σκόπια», καταλήγει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .