ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ...ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ...στην τελική πάνε σε αγώνες τριάθλου...



Δεν πέρασε ούτε μια ούτε δυο μέρες  αλλά 96 ημέρες και οι τελευταίες τέσσερις είναι απλά για τους τύπους .Ο Γιώργος Γαπ η Giorgo είπε και υποσχέθηκε  πολλά στον Ελληνικό λαό  και δεν έκανε τίποτα

Μας προσβάλει όλους η παρουσία του και το βλακώδες χαμόγελο του ,και μόνο που δηλώνει ότι είναι ο πρωθυπουργός των ελλήνων .
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΑΖΕ αλλά δεν τα βρήκε ο άνθρωπος είναι για το τρελοκομείο μαζί και όλο το επιτελείο που τον στηρίζει .Ο λαός αργοπεθαίνει και αυτοί  κάνουν  πλάκα, ο Ελληνικός λαός  χρωστάει δεν μπορεί να ζήσει δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα το νερό τα τέλη το τηλέφωνο , είναι άνεργος χωρίς καμία προοπτική να ξαναδουλέψει και αυτοί ζούνε σε έναν άλλο κόσμο που τους ενδιαφέρουν οι μετανάστες και αλλά χαζά που έχουν στο μυαλό τους .
Μια ολοκληρωμένη πρόταση δεν έχουμε δει 100 ημέρες τώρα ,να δείτε που μέχρι και τα Τέμπη θα τα βρούνε σαν αφορμή για την ανικανότητα τους.

 ΓΙΩΡΓΟ Η ΓΑΠ Η ΓΙΩΡΓΑΚΗ  παραιτήσου.
Να παραιτηθείς να δούμε τι θα κάνουμε και εσύ να βρεις την ησυχία σου ,το κολύμπι σου ,το ποδήλατο σου, το κανό σου και όλα τα αλλά που κάνεις στην τελική πάνε σε αγώνες τριάθλου  αλλά για πρωθυπουργός δεν κάνεις .
Είσαι άχρηστος ψεύτης και ελεεινός και δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα στους Έλληνες δεν μπορείς να προσφέρεις σε κανέναν μας τίποτα.
Για αυτό παραιτήσου να δούμε ποιος άλλος θέλει 100 ημέρες να δείξει το πρόγραμμα του. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

   Για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει να κατανοηθεί και να υπάρχουν δεδομένα που θα μας οδηγήσουν στην λύση .
Εσύ και η συμμορία σου δεν έχετε κατανοήσει και ούτε γνωρίζεται τι ακριβώς συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.
15 Ιανουαρίου  να βγεις και να παραιτηθείς αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο-έργο που θα κάνεις στην Ελλάδα  και στους έλληνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .