Το ΕΑΜ.Β’ απαντά στον Σόιμπλε.( schauble) griechenland




Το ΕΑΜ.Β’ απαντά στον Σόιμπλε.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Γερμανός.

Ο λαοί δεν πρέπει να πληρώνουν

τα λάθη των άλλων λαών.


Δυστυχώς ο κύριος Σόιμπλε, ενώ λέει την αλήθεια, αγνοεί μια πολύ μικρή λεπτομέρεια …Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Είναι ακόμα πολύ νωπές οι αναμνήσεις των γερμανικών "λαθών", για να μπορούν οι Γερμανοί να βγαίνουν ως θύματα και να "καταγγέλλουν" τα "λάθη" λαών, τα οποία χρεώνονται κάποιοι άλλοι. Είναι πολύ μεγάλος ο γερμανικός λαός, για να "υποφέρει" τόσο σπαρακτικά από "λάθη" μικρών λαών. Ακόμα και αυτήν τη στιγμή, που γράφεται το κείμενο αυτό, Γερμανοί εξακολουθούν να καταδιώκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη για κάποια προηγούμενα "λάθη" της Γερμανίας. Για "λάθη", που την έβαλαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα μεγαλύτερα εγκλήματα, τα οποία μπορεί να διαπράξει ένας λαός εις βάρος άλλων λαών. Για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ακόμα και σήμερα η Γερμανία έχει εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις, τις οποίες αναγκάστηκε να καταβάλει υπέρ των θυμάτων των "λαθών" της.

Επιπλέον ο κύριος Σόιμπλε αγνοεί κάτι επίσης σημαντικό. Αγνοεί ότι ακόμα και τα λάθη έχουν μεταξύ τους μια πολύ συγκεκριμένη διαβάθμιση. Είναι άλλο "λάθος" να πέσεις πάνω σε κάποιον στον συνωστισμό ενός σούπερ μάρκετ και άλλο "λάθος" να τον σκοτώσεις. Το πρώτο δεν το "πιάνει" καν ο νόμος και το δεύτερο είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Ακόμα δηλαδή και αν ο ελληνικός λαός έκανε ένα λάθος οικονομικής φύσης, αυτό είναι από τη φύση του ασήμαντο, για να δικαιολογεί τόσα πολλά τευτονικά "δάκρυα". Ακόμα και αν ο ελληνικός λαός έκανε ένα τέτοιο λάθος, αυτό είναι ασήμαντο μπροστά στα λάθη τα οποία έχουν κάνει άλλοι λαοί και καλούνται να τα πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι. Μπροστά στα λάθη αυτών, που σήμερα τον "καταγγέλλουν". Μπροστά στα λάθη κυρίως της Γερμανίας. Τα λάθη της τα παλιά, αλλά και τα σημερινά.

Αντικειμενικά όλη η Ευρώπη —ακόμα και σήμερα— εξακολουθεί να πληρώνει τα λάθη των Γερμανών. Η Γερμανία και τα λάθη της είναι το βασικό πρόβλημα της Ευρώπης. Τα λάθη, που ξεκίνησαν από τους δύο παγκόσμιους πολέμους, οι οποίοι στοίχειωσαν τον προηγούμενο αιώνα και τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα στην "αυγή" του νέου αιώνα. Τα λάθη, που κόστισαν τις ζωές σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων και στην πραγματικότητα αποψίλωσαν μια ολόκληρη γενιά Ευρωπαίων. Τα λάθη, που στην κυριολεξία ισοπέδωσαν την Ευρώπη και παρέδωσαν τη μισή στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και την άλλη μισή στους Σοβιετικούς. Λάθη, που δυστυχώς για τους Ευρωπαίους δεν ήταν τα τελευταία της Γερμανίας.

Ποιο ήταν το τελευταίο μεγάλο λάθος της και πώς το πληρώνουν σήμερα όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί; Το λάθος της ήταν ότι μετά την ήττα της αποδείχθηκε ανίκανη να διασφαλίσει την εθνική της ανεξαρτησία. Το λάθος της ήταν που δεν κατάφερε ν' αποτινάξει από πάνω της τον σκληρό εβραϊκό "ζυγό". Το λάθος των μεταπολεμικών ηγετών της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την ειλικρινή "συγνώμη" του γερμανικού λαού σε ειρηνική κρατική γερμανική πολιτική. Ο γερμανικός λαός μετανόησε, αλλά όχι οι λακέδες που τον κυβερνάνε. Οι διορισμένοι από τους Εβραίους εξουσιαστές τους. Οι ηγέτες των γερμανικών κομμάτων, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τους Εβραίους τραπεζίτες. Όμως, ο λαός είναι υπεύθυνος και για τις ηγεσίες του και άρα τα λάθη αυτού του λαού συνεχίζονται.

Δεν υπάρχει ελεύθερη Γερμανία σήμερα. Δεν υπήρχε από το 1945 και δεν υπάρχει και σήμερα μισό αιώνα μετά. Αυτό, το οποίο υπάρχει, είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, η οποία ελέγχεται απόλυτα από τους γνωστούς "οδοιπόρους" της ερήμου. Υπάρχει ένας άβουλος γιγαντόσωμος "μπράβος", ο οποίος, υπό τις οδηγίες του εβραϊκού "αφεντικού" του, επιτίθεται αδιακρίτως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνον. Ένας γερμανόφωνος "μπράβος", τον οποίο "δουλεύουν" για πάνω από μισό αιώνα οι Εβραίοι και οι οποίοι, στηριζόμενοι στις ενοχές του, τον στρέφουν εναντίον όποιου θέλουν να καταστρέψουν. Τα πάντα στη Γερμανία ελέγχονται από τους Εβραίους ερήμην του γερμανικού λαού. Οι Εβραίοι της Γερμανίας υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού "καπελώνουν" τους Γερμανούς και με τον τρόπο αυτόν ελέγχουν το σύνολο της συμπεριφοράς του κράτους της Γερμανίας.

Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα της Ευρώπης. Το λάθος των Γερμανών και το οποίο, εξαιτίας της γερμανικής πολιτικής, "διαχέεται" σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της. Το λάθος των Γερμανών, οι οποίοι, πάνω στην αγωνία τους ν' αποδείξουν στους πονηρούς Εβραίους ότι "μετανόησαν", τους εξυπηρετούν εις βάρος όλων των λαών. Το λάθος αυτών, οι οποίοι, για να διαγράψουν ένα μεγάλο "ολοκαύτωμα" εις βάρος των ισχυρών δυναστών τους, πραγματοποιούν πολλά μικρά και καθημερινά "ολοκαυτώματα" εις βάρος των αδυνάτων λαών. Το λάθος των Γερμανών, οι οποίοι επιτρέπουν στους Εβραίους να μετατρέπουν το ίδιο το γερμανικό κράτος σε ένα αρπακτικό "θηρίο". Όπου υπάρχει πρόβλημα εσωτερικού ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού μέσα στην Ευρώπη, πάντα η Γερμανία πρωταγωνιστεί. Όπου υπάρχει πρόβλημα, το οποίο οδηγεί στην οικονομική λεηλασία των ασθενέστερων ευρωπαϊκών κρατών, υπάρχει συμμετοχή της Γερμανίας. Όπου υπάρχει διαφθορά στην Ευρώπη, πρωταγωνιστές είναι οι γνωστές "γενναιόδωρες" γερμανικές εταιρείες.

Όμως, η συμμετοχή της Γερμανίας δεν περιορίζεται στο "ειρηνικό" πλιάτσικο. Όποτε της δόθηκε η ευκαιρία, συμμετείχε εκ νέου και σε πραγματικά εγκλήματα κατά των λαών. Ξεχνάει κάποιος τη συμμετοχή της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα την ευθύνη της στην εμφύλια αιματοχυσία που ακολούθησε; Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός λαός αυτήν τη στιγμή, που να μην έχει πέσει θύμα επίθεσης αυτής της "Γερμανίας". Αυτή η "Γερμανία" του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, έχει επιτεθεί ακόμα και στον ίδιο τον γερμανικό λαό. Η πρώην Ανατολική Γερμανία βρίσκεται υπό την "κατοχή" της Δυτικής, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των Εβραίων του γνωστού σιωνιστικού κυκλώματος.


Αυτήν τη στιγμή η "Γερμανία" του Σόιμπλε και της Μέρκελ χρησιμοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τη Γερμανία του Χίτλερ και του Γκέμπελς. Με εβραϊκά δάνεια ξεκίνησαν κάποτε οι Γερμανοί να κατακτήσουν την Ευρώπη και με τα ίδια δάνεια σήμερα "κατακτούν" το ένα κράτος μετά το άλλο. Κάποτε το έκαναν με "θανατοπαραγωγά" τανκ και σήμερα το κάνουν με τις "διαφθοροπαραγωγούς" Siemens. Με εβραϊκά χρήματα κάποτε τα γερμανικά τανκ "ξερνούσαν" βόμβες και με τα ίδια χρήματα σήμερα "ξερνούν" μίζες. Τίποτε δεν έχει αλλάξει. Η ίδια γερμανική "μηχανή" τροφοδοτείται με τα ίδια εβραϊκά "καύσιμα", για να εξυπηρετεί αυτούς που την ελέγχουν.

Ο στόχος όμως πάντα μένει ο ίδιος, όπως είναι ίδια και τα πρόσωπα τα οποία επωφελούνται από τα εγκλήματα αυτά. Αυτό είναι το πρόβλημα και γι' αυτό φωνάζει ο Σόιμπλε. Για όσο διάστημα τα πράγματα θα δυσκολεύουν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων —και τα θύματά της θα διαμαρτύρονται για τις γερμανικές "εισβολές"—, τόσο πιο πολύ θα φωνάζει για το "δίκιο" του. Τόσο πιο πολύ θα προσπαθεί να τρομοκρατεί αυτούς που σκέφτονται ν' αντιδράσουν. Ο υπάλληλος του Εβραίου Τρισέ, Σόιμπλε. Ο Γερμανός δοσίλογος των Εβραίων, Σόιμπλε. Αυτός, ο οποίος μαζί με τους ομοίους του ωθούν τον γερμανικό λαό σε "λάθη", τα οποία εκμεταλλεύονται τα αφεντικά τους εις βάρος όλων των λαών. Δίκιο λοιπόν έχει ο Σόιμπλε. Κάποιοι λαοί στην Ευρώπη κάνουν λάθη, τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι υπόλοιποι. Καλό είναι λοιπόν, τώρα που εντόπισε ο ίδιος το πρόβλημα της Ευρώπης, ν' αναζητήσει την αλήθεια στον δικό του "οίκο".

Τον συμφέρει να κοιτάξει το πρόβλημα στον "οίκο" του, γιατί αυτός ο "οίκος" είναι που διαλύεται συστηματικά κάθε μερικές δεκαετίες. Τον συμφέρει να κοιτάξει τα λάθη των Γερμανών, γιατί αυτοί είναι που αιμορραγούν και ταπεινώνονται ως λαός, κάθε φορά που αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πραγματικών "αφεντικών" του Πλανήτη. Η Γερμανία πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, όχι γιατί το απαιτεί η υποκρισία της παγκόσμιας κοινωνίας, αλλά γιατί και πάλι η ίδια θα κινδυνεύσει. Εκείνοι, οι οποίοι κάνουν τις μεγάλες "φασαρίες" στον Πλανήτη, πάντα τη Γερμανία χρησιμοποιούν, για να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς κόστη για τους δικούς τους λαούς. Για τις ανάγκες της δικής τους "παράστασης" πάντα ταπεινώνουν τον γερμανικό λαό, εμφανιζόμενοι οι ίδιοι σαν οι προστάτες της παγκόσμιας ειρήνης. Τον συμφέρει τον Σόιμπλε ν' ανακαλύψει μόνος του το πρόβλημα της Γερμανίας πριν ανακαλύψει ο ίδιος ο γερμανικός λαός ότι αυτός και οι όμοιοί του είναι το πραγματικό της πρόβλημα.

Τέλος, μια και μιλάμε για πληρωμές λαθών, να "θυμίσουμε" στον Σόιμπλε ότι εκτός από τις σημερινές εκκρεμότητες, οι οποίες προκύπτουν από τα τελευταία λάθη των Γερμανών, έχουμε και άλλες από τα προτελευταία. Γερμανικό λάθος δεν ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, τον οποίο πλήρωσαν όλοι οι λαοί της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες; Γερμανοί δεν ήταν εκείνοι, οι οποίοι ήρθαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα το 1940; Με εκείνες τις αποζημιώσεις τι γίνεται; Μόνον τα εβραϊκά αφεντικά του δικαιούνταν αποζημιώσεις και κανένας άλλος; Ακόμα τα μετράνε, για να μας τα δώσουνε; Τόκοι από αυτήν την πολύχρονη και προφανώς "ενδελεχή" καταμέτρηση των ζημιών —που από "λάθος" πραγματοποίησαν— δεν υπάρχουν;

Ως αρμόδιος υπουργός των οικονομικών της Γερμανίας μπορεί να μας προσδιορίσει περίπου τον χρόνο, που έχει την πρόθεση η Γερμανία να μας αποζημιώσει; Οι προθεσμίες καταβολής αυτών των αποζημιώσεων έχουν "εκπνεύσει" ήδη από το 1995. Από την εποχή που το ελληνικό εξωτερικό χρέος ήταν πολύ μικρότερο του σημερινού. Από την εποχή που, αν καταβαλλόταν αυτές οι αποζημιώσεις, η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας θα ήταν σήμερα διαφορετική και δεν θα χρειαζόταν να "πληρώνουν" οι Γερμανοί τα "λάθη" της.

Να θυμίσουμε λοιπόν στον κύριο Σόιμπλε —που με διεθνή δικαστική "βούλα" μας χρωστάει— ότι η Γερμανία σήμερα όχι μόνον δεν μας έχει δώσει αυτά που μας οφείλει, αλλά για κάποιον "μυστηριώδη" λόγο μάς έχει πάρει και το "βόδι". Τα "λάθη" των Ελλήνων, που "πληρώνουν" δήθεν οι Γερμανοί, δεν ήταν αυτά, τα οποία τους έδωσαν το Αεροδρόμιο των Αθηνών, τον ΟΤΕ ή τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά; Τα "λάθη" των Ελλήνων δεν ήταν αυτά, τα οποία επέτρεψαν στη Lidl και στην Aldy να "αφυδατώνουν" την ελληνική αγορά από το σύνολο των πόρων της; Τα "λάθη" των Ελλήνων δεν ήταν αυτά, τα οποία γέμιζαν τα ταμεία των βιομηχανιών της; Αν από τέτοια "λάθη" προκύπτουν τέτοιες "ζημιές", πολύ ευχαρίστως να πληρώσουμε ως Έλληνες τα "λάθη" όχι μόνον των Γερμανών, αλλά όλων των λαών. Τέτοια "λάθη" δεν μπορούν να κάνουν και οι Γερμανοί, για να τα "πληρώσουν" οι Έλληνες, αποκτώντας την Siemens, την Mercedes ή την Bayer;

Επειδή όμως —όπως τα παραμύθια— και οι πλάκες έχουν ένα τέλος, χρήσιμο είναι να πούμε στον κύριο Σόιμπλε ότι και αυτή η πλάκα θα τελειώσει. Πιο σύντομα απ' όσο νομίζει ο ίδιος και απ' όσο βεβαίως εκτιμούν τα αφεντικά του. Η Νέα Τάξη καταρρέει και σύντομα θα υποχωρήσει, όπως υποχωρεί η θάλασσα κατά την άμπωτη. Τότε θα φανεί τι υπάρχει κάτω από την αδιαφανή "επιφάνεια" της Νέας Τάξης. Τότε θα φανούν οι ρόλοι όλων όσων Ευρωπαίων πολιτικών πρόδωσαν τόσο την Ευρώπη όσο και τους λαούς τους και ανάμεσά τους είναι σίγουρα και ο ίδιος.





Τραϊανού Παναγιώτης


Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .