O διαβολοσημίτης, ο διαβολοβρικόλακας ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ         ΕΔΩ
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…..ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πoιό θα είναι το μέλλον των τραπεζών και αυτών που συνεργάστηκαν μαζί τους και όσων κατά "λάθος" νόμιζαν ότι θα κατακτήσουν την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;


"Φύτρωσαν" σαν τα μανιτάρια και μπήκανε στην ζωή μας και έγιναν ο "καρκίνος" μας. Με οργανωμένο σχέδιο κατάστρεψαν τους παραγωγούς και μας οδήγησαν στην ανεργία και την εξαθλίωση γυρίζοντας την χώρα 50 χρόνια πίσω. Χιλιάδες παραγωγοί έχασαν την δουλειά τους, την υγεία τους και την ζωή τους μαζί με αυτούς εξαφανίσανε και την μικρή εργατική τάξη που υπήρχε στην χώρα μας. Στην συνέχεια στόχος τους ήταν οι οικονομίες και το κεφάλαιο του απλού λαού με "λοχαγό" τον ΣΗΜΙΤΗ (που να ψοφήσει στο κορακοχώρι φτωχός και διψασμένος ο προδότης) οδήγησαν στην σφαγή του χρηματιστηρίου τον απλό λαό, εν συνεχεία θελήσανε να συμπάσχουν στην "ατυχία" μας και μας "βοήθησαν" να σωθούμε ,"να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι", μας δώσανε τεράστια δάνεια ήταν εξαιρετικά γενναιόδωροι τόσο που νομίζαμε ότι τους έστειλε ο ίδιος ο Θεός αλλά τους είχε στείλει ο "ΔΙΑΟΛΟΣ" . Τα παιδιά του ΔΙΑΒΟΛΟΥ κρύβονται πίσω από όλες τις τράπεζες εντος και εκτός Ελλάδος και στόχος τους η κατάκτηση όλου του κόσμου. Ήταν όμως μόνο ο διαβολοσημίτης του ΠΑΣΟΚ που έβαλε το κωλόχερο του για να οδηγηθούμε στην καταστροφή ; Όχι ,είχε προηγηθεί ο διαβολοβρικόλακας Μητσοτάκης της ΝΔ ο οποίος στα λίγα χρόνια που ανέλαβε την πρωθυπουργία φρόντισε και έκανε το χρηματιστήριο ανοιχτό "καζίνο" στήνοντας παντού σε όλη την χώρα παραρτήματα και παπαγαλάκια ώστε να παρασύρουν τον λαό στην σφαγή…η συνεργασία τους δεδομένη ο ένας άνοιγε τον δρόμο προς την κόλαση και ο άλλος φώναζε μπείτε στο χρηματιστήριο θα πάει 9000 μονάδες στον "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" .
Η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφιζε τους νόμους και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε με τους αντισυνταγματικούς νόμους της ΝΔ . Η κυβέρνηση Καραμανλή έβαλε τα άδικα τέλη κυκλοφορίας η κυβέρνηση του Γιωργάκη είσπραξε καταδικάζοντας το γεγονός ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ .
Τα δύο κόμματα της Ελλάδας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προδώσανε τον Ελληνικό λαό στους τοκογλύφους ,τους παραδώσανε στα παιδιά του διαβόλου και οι τράπεζες για αντάλλαγμα ήταν πάντα εκεί όταν αυτά πραγματοποιούσαν τις πολυέξοδες προεκλογικές εκστρατείες τους. Πριν την εκλογή του Γιωργάκη το ΠΑΣΟΚ χρωστούσε ακόμη και τα μελομακάρονα που κερνούσε ο ΓΑΠ στους δημοσιογράφους.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο κλέβουν τον ελληνικό λαό ο στόχος τους διαφορετικός οι μεν τράπεζες κλέβουν γιατί αυτό εξυπηρετεί το στόχο τους και το μίσος που τρέφουν για την ΕΛΛΑΔΑ και για κάθε εθνικό κράτος, οι δε "δικοί" μας πολιτικοί κλέβουν για διάφορους λόγους .ο ένας κλέβει επειδή και ο πατέρας του ήταν κλέφτης, ο άλλος για την φουκαριάρα την μάνα του, ο άλλος για την γυναίκα του και για να βολευτεί εκείνη την στιγμή και όλοι μαζί για να παραδώσουν την χώρα στους κατακτητές …προδότες.
Φαινομενικά η νέα τάξη πραγμάτων έχει κερδίσει το σύνολο των μαχών αλλά ο πόλεμος δεν έχει χαθεί οι ¨Έλληνες λυγίζουν αλλά δεν σπάνε πέφτουν ματώνουν αλλά δεν πεθαίνουν η μεγάλη μάχη δεν έχει ξεκινήσει , ακόμη δεν καταλάβανε όλοι τι συμβαίνει αλλά ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Αν νομίζουν ότι θα ξεμπλέξουν με τους Έλληνες έτσι εύκολα είναι πολύ γελασμένοι αν είχαν διαβάσει αυτό θα ήταν πιο προσεκτικοί.
Είναι θέμα χρόνου όλοι να μάθουν τι κάνετε ……τώρα ο καθένας το κρατάει κρυφό στο σπίτι του, όταν θα μαθευτεί το μέγεθος τις ζημιάς που μας κάνατε τότε να δείτε πόσα ράμματα για την γούνα σας έχουμε. Θα δείτε όλα αυτά τα απροστάτευτα "αδύναμα" θύματα σας λίγο διαφορετικά.
Τι θα δουν όμως που δεν φαίνετε τώρα ;;;
Θα δούνε τον γέρο αυτόν που προχθές του πήραν το σπίτι και ήταν ανάπηρος επειδή κάπου πολέμησε για την πατρίδα το 40. Να κουβαλάει το καροτσάκι στον ώμο του για να βάλει εκεί όποιον μπορέσει χαρτογιακά . Θα δούνε την γιαγιά με το μπαστουνάκι που την κλέβουνε την σύνταξη με τις βελόνες που έπλεκε τσουράπια η μάνα της στον πόλεμο του 40 να περνάει σουβλάκια τα μάτια κάποιων ανοιχτομάτηδων που για μερικές κατσαρόλες και πέντε ρούχα την άφησαν χωρίς σπίτι. Θα δούνε τους 30ρηδές και τους 40ρηδές που τους καταστρέψανε την ζωή με τα παιχνίδια τους όπως δεν τους έχουν δει ποτέ, σαν λυσσασμένους σκύλους . Μέχρι και οι νεκροί των ελλήνων σηκώνονται όταν είναι να δοθεί μάχη για τα ιερά και τα όσια που φυλάμε χιλιάδες χρόνια τότε θα δούμε γιατί οι τράπεζες αγοράζουν με 2% χρήμα, πουλάνε δάνεια με 17% και 20% τόκο και δίνουν στις καταθέσεις 1% τόκους. Τότε καμία βίλα και κανένας φράχτης δεν θα τους σώσει…Θα δούνε τέτοια τρέλα όταν φουσκώσει το μυαλό των ΕΛΛΗΝΩΝ που δεν την έχουνε δει ούτε στο ποιό άρρωστο σενάριο του πιο τρελού σεναριογράφου του HOLLYWOOD.
Αν αναρωτιέστε που τα ξέρουμε όλα αυτά, για να σας λυθεί η απορία θα σας πούμε ότι τα διαβάζουμε στα μάτια των φίλων μας, των αδερφών μας, των συνανθρώπων μας που καθημερινά βιάζετε πίσω από τα γκισέ σας χαμογελώντας πονηρά .
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ . ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥ.

Τράπεζα «χτύπησε» σε πλειστηριασμό την επικαρπία σε σπίτι ηλικιωμένου σε χωριό των Τεμπών.
Στην τοπική καθημερινή εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» της Πιερίας , δημοσιεύτηκε κείμενο που έχει σχέση με πλειστηριασμό από ιδιωτική τράπεζα σε βάρος ηλικιωμένου στην περιοχή των Τεμπών, και το οποίο λόγω της επικαιρότητας έχει αντικειμενικά ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό το αναδημοσιεύουμε:
«Συνέβη» σε χωριό των Τεμπών
Χθες μεγάλη ιδιωτική τράπεζα προέβη σε πρωτοφανή ενέργεια σε βάρος ηλικιωμένου ανθρώπου σε χωριό της περιοχής των Τεμπών. Αρχικά κατέσχεσε και στη συνέχεια «κτύπησε» σε πλειστηριασμό την επικαρπία του σπιτιού ενός ηλικιωμένου. Αυτό είναι το ήθος και η πρακτική «του συστήματος» , αλλά και αυτές είναι οι πρώτες συνέπειες των οικονομικών εξελίξεων που θα δρομολογηθούν στην περιοχή εξαιτίας και της κρίσης αλλά και του σφραγίσματος των Τεμπών . Το παράδειγμα αυτό αναφέρθηκε για να επισημανθεί και να τονισθεί προς κάθε κατεύθυνση ότι θα πρέπει όλο το πολιτικό σύστημα να θεσπίσει και να προστατεύσει νομοθετικά κάθε αδύνατο, κάθε ασθενή και κάθε αδύνατο πολίτη. Στην ίδια κατεύθυνση θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να κατευθυνθεί και η δικαιοσύνη. Αν αυτό δε συμβεί τότε η βλάβη που θα υποστεί η κοινωνία θα είναι τόσο σημαντική που τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και ίσως δικαιώσουν το φόβο του πρωθυπουργού που μίλησε δύο φορές για «εθνικό κίνδυνο».
(Ν. Παπανικολάoυ)».

Οι δικαστές "σφυρίζουν" αδιάφοροι.
Πως μπορούνε οι δικαστές αυτής της χώρας και κοιμούνται ήσυχοι δεν το γνωρίζουμε αλλά πολύ σύντομα θα χάσουνε και αυτοί τον ύπνο τους όπως τον έχουν χάσει χιλιάδες έλληνες .
Η ευθύνη πρώτα είναι δική τους ,γιατί αυτοί συνθηκολογήσανε αυτοί τα αρπάξανε χοντρά για να κάνουν τα στραβά τα μάτια αυτοί ξεχάσανε ότι η δικαιοσύνη είναι "τυφλή" αυτοί αποφασίσανε να τις δώσουν μάτια .
Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος γιατί αφήνουν έξω κάποιον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που βρέθηκε με 5.000.000Ευρώ ΜΑΥΡΑ και γιατί πρέπει όλοι εμείς να βλέπουμε τα σκατόμουτρα του Καθημερινά; Αυτό είναι το νεοπρότυπο που μας προτείνετε ;
Μπορεί να μας πει κανένας σας,αν θα πάει φυλακή κανένας από όσους έχουν φάει α χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων ;
Τον Σημίτη που έκανε τον προφήτη και οδήγησε τον λαό στην σφαγή θα τον καλέσετε για έλεγχο ποτέ να δούμε αν είναι βλάκας ή προδότης ;(φημολογείται ότι κατέχει το 60% των μετοχών μεγάλης γερμανικής αλυσίδας super market) .
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ρεμάλια ;
Έκλαιγε ο εκπρόσωπος σας σαν καμιά πουτάνα επειδή θα κόψουν 20% από τον μισθουλάκο σας ενώ από τους υπόλοιπους 10% .μήπως έχετε ξεχάσει τι αυξήσεις έχετε πάρει τα τελευταία τρία χρόνια ;
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Πιθανόν να έχετε ξεχάσει τη ΝΕΜΕΣΙΣ θα σας την θυμίσω μήπως και λογικευτείτε ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ.
Η Νέμεσις αποδίδει στον καθένα την ευτυχία ή δυστυχία ανάλογα την αξία του. Ο ρόλος της είναι συγγενικός με αυτόν των Μοιρών. Μόνο που οι Μοίρες έχουν σχέση με την ειμαρμένη, προαποφασίζουν τη μοίρα των ανθρώπων πριν ακόμη γεννηθούν, ενώ η Νέμεσις επιβραβεύει ή τιμωρεί κάποιον με γνώμονα το δίκαιο.
Είναι η προσωποποίηση της "θείας εκδίκησης", όπως οι Ερινύες, αλλά δεν τιμωρεί μόνο το έγκλημα, αλλά και κάθε "υπερβολή" και αλαζονεία. Τιμωρεί τους υπερόπτες και προσπαθεί να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στην τύχη των ανθρώπων.
Έτσι ο Κροίσος, γεμάτος πλούτη και αλαζονεία, οδηγήθηκε από την Νέμεση στην εκστρατεία εναντίον του Κύρου και καταστράφηκε.
Αυτό που θα πάθουν και οι εβραίοι τραπεζίτες της νέας τάξης πραγμάτων .
Η αλαζονεία σας η υπερβολή σας και η υπερηφάνεια σας δεδομένη την ΘΕΑ περιμένουμε να φανεί και την καλούμε . ΝΕΜΕΣΙΣ , ΝΕΜΕΣΙΣ ,ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΥΣ. 
http://aetoiellas.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .