ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ( ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
"Τεκτονισμός στην Ελλάδα χωρίς πατριωτική διάσταση δεν μπορεί να υπάρξει.
Υπερχειλή κοσμοπολιτισμό να πάτε να κάνετε στην Αυστραλία η στον Καναδά και όχι σ' αυτό το σταυροδρόμι του συνεχούς αίματος για την λευτεριά ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, που σε κάθε σπίτι της σιγοκαίει ένα καντηλάκι κάτω από κάποια φωτογραφία πατέρα, παππού η θείου που «χάθηκε εκεί πάνω», δίπλα στα βιβλία των παιδιών μας, που μιλούν για τους αρχαίους κατοίκους αυτού του βασανισμένου και ένδοξου τόπου.
Σφαγάδια μας κρατήσαν λεύτερους και αξιοπρεπείς και όχι ψοφίμια."

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΙΩΠΗ  ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από ένα χρόνο καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Aγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .