4 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ …ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ "ΠΤΗΣΗ".


Πώς να πάμε μπροστά ως Κράτος, όταν είμαστε λάθος “στημένοι” .
Μετά τα τελευταία γεγονότα —και ενώ έχουμε βαρεθεί τα λόγια—, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση, για να δούμε ποιος φταίει που δεν πάμε μπροστά.
Δεν θα ασχοληθούμε με το οικονομικό μέρος, παρά μόνον με το θέμα προσώπων σε ακατάλληλες θέσεις.

Δεν μπορείς να βάλεις έναν γιατρό —επειδή απλά έγινε βουλευτής— στη θέση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, γιατί δεν γνωρίζει τίποτα ...όπως δεν μπορείς να βάλεις και έναν δικηγόρο σε οποιαδήποτε θέση, γιατί νομίζει ότι τα γνωρίζει όλα ...και αυτό είναι ακόμη χειρότερο.

Οι δικηγόροι από τη φύση τους μιλάνε πολύ, χωρίς να έχουν να πούνε τίποτα.
Καλύτερα να "μασάς" και να μην λες τίποτα, αν δεν έχεις να πεις τίποτα, παρά να το "ανοίγεις" και να λες αρλούμπες .
Το κακό είναι ότι οι δικηγόροι την αρλούμπα την έχουνε κάνει επάγγελμα και για κακή μας τύχη οι δικηγόροι μάς έχουν καθίσει στο σβέρκο τις πολιτικής μας ζωής.

…Έχουμε και λέμε: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ




Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δεν μπορεί ο Μιχάλης να γνωρίζει τι γίνετε στους δρόμους, γιατί δεν κυκλοφορεί στους δρόμους, ώστε να φέρει αποτελέσματα και ως εκ τούτου είναι μια βιτρίνα, η οποία περιορίζεται σε δηλώσεις του κώλου.
Του τύπου "…οι δολοφόνοι είναι απέναντί μας", "…τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο», "σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους". Όλες αυτές οι δηλώσεις είναι δηλώσεις, που τα "Σώματα" δεν τις “καταλαβαίνουν”, γιατί απλά ο Μιχάλης δεν είναι δικός τους “άνθρωπος”.

Δεν γνωρίζει τι καθημερινά περνάμε στους δρόμους και ως εκ τούτου καθιστά τα Σώματα “ακέφαλα” με τις δηλώσεις του.

Φωνάζει, σαν να γνωρίζει, αλλά στο βάθος των ματιών του βλέπεις ότι είναι θεατρίνος.

Βρήκε αφορμή με το περιστατικό του άτυχου μικρού και άρχισε τις αρλούμπες.

Μιχαλάκη… όχι στα βαθιά αγόρι μου, αφού εσείς κάνατε την Ελλάδα κόλαση, τώρα φωνάζεις ότι ζεσταίνεσαι? Πού ν' αρχίσει και το κάψιμο.

Πιστεύουμε ότι Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ακατάλληλος για τη θέση του

Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, γιατί κι αυτός είναι δικηγόρος και δεν ταιριάζει το παρουσιαστικό και ο βίος, για να κατέχει αυτήν τη πολύτιμη θέση της πατρίδας μας .Είναι πολύ προκλητικό ένας μάχιμος στρατιωτικός, που έχει αντέξει σε πτώσεις από αλεξίπτωτα, που έχει ζήσει σε συνθήκες πολέμου, που όλη του η  ζωή είναι ένας πόλεμος, να δέχεται τον επαναστάτη τις τυρόπιτας, τον σαπιοκοιλιά, που δεν έχει αφήσει ταβέρνα για ταβέρνα σαν ανώτερό του.

Ούτε σε άρμα μάχης δεν μπορεί να μπει το άτομο αυτό, …πώς θα παρουσιαστεί σε ασκήσεις …και άραγε υπάρχει τόσο μεγάλη στολή παραλλαγής; Ως εκ τούτου και γι' αυτήν τη θέση επιλέχτηκε λάθος άτομο.


Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας &Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Χαράλαμπος Καστανίδης. Κατά τύχη κι αυτός είναι δικηγόρος. Μπορεί ένας δικηγόρος να είναι επικεφαλής της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Δεν γίνεται ο Άρειος Πάγος να λογοδοτεί σε έναν ξερόλα δικηγοράκο. 

Υπουργείο Μεταφορών. Δημήτρης Ρέππας. Οδοντίατρος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δηλαδή κολοκύθια μετά ριγάνεως (…καμία σχέση).







Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 

Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου

Είναι δικηγόρος. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Δηλαδή σε λάθος πόστο …πάλι δικηγόρος.

Όταν σε 5 από τα πιο σημαντικά υπουργεία βρίσκονται ακατάλληλοι άνθρωποι, δεν μπορείς ως κράτος να λες ό,τι …θέλεις να πας μπροστά —και μάλιστα όταν ως κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας έχεις τον Γιωργάκη—.

Φυσικό κι επόμενο είναι το κράτος μας να μην έχει καμία καλύτερη τύχη από αυτήν που έχουμε μάθει μέχρι τώρα να βλέπουμε.

Μια από τις λύσεις που βλέπουμε είναι να απαγορευτεί σε δικηγόρους να βρίσκονται στη βουλή.

Τις άλλες λύσεις δεν θα τις δώσουμε εμείς —γιατί δεν είμαστε οι κατάλληλοι—, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και θα τις δούμε σύντομα.

Αυτό είναι ένα μήνυμα χαιρετισμού σε όλους αυτούς τους αποτυχημένους πολιτικούς της χώρας μας.

 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

 Υ.Γ Ξεχάσαμε και την

Κατερίνα Μπατζελή  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αυτή ΝΟΜΙΚΟΣ  ...ΕΧΟΥΜΕ "ΨΩΝΙΣΕΙ" ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .