Νέα επίθεση Πάγκαλου στην Γερμανία. Μας δουλεύει ο εγγονός του αρχιδωσίλογου των ναζί στην Ελλάδα.


Επίθεση στη Γερμανία εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες. Η Γερμανία είναι απρόθυμη να βοηθήσει την Ελλάδα γιατί οι τράπεζές της κερδίζουν από την κρίση του χρέους της χώρας μας, δήλωσε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο οικονομικό και επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα Ιnternational Herald Tribune στην Αθήνα.
«Κερδοσκοπώντας από τα ελληνικά ομόλογα, εις βάρος του φίλου και εταίρου σου, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας (της Γερμανίας) να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι, ορισμένοι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα», τόνισε ο κ.Πάγκαλος.
διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 «Από την Γερμανία έχεις και ένα άλλο μήνυμα. Όσο η νότια Ευρώπη δέχεται πυρά, κλονίζεται και πέφτει το ευρώ, όμως βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα από τις οποίες μπορούν να κάνουν μαζικές εξαγωγές προς τον τρίτο κόσμο, τον υπόλοιπο κόσμο» είπε.
Ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε ότι αν δεν υπάρξει σύντομα απόφαση για κάποιο εργαλείο παροχής βοήθειας προς την Ελλάδα, η οικονομική και νομισματική ένωση δεν θα έχει νόημα.
«Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθεί γρήγορα απόφαση, όχι για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη, για να υπάρξει αυτό το εργαλείο, αν δεν φοβηθούν οι κερδοσκόποι ότι θα χάσουν λεφτά, τότε το ευρώ δεν θα έχει νόημα» επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .