ΚΟΜΟΤΗΝΗ ...ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ(ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Δημήτρη Κοτσάκη)

διαβάστε ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ





Την ώρα που η αγορά της Κομοτηνής «αναστενάζει» για ρευστό, την ώρα που οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία έχουν να πληρωθούν 1 χρόνο και οι συνάδελφοι τους στην ΕΑΣ Ροδόπης 18 μήνες, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας», προσφέρει ταξιδάκια στις γυναίκες εργαζόμενες στο Δήμο Κομοτηνής και το γραφείο του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Δωρεάν τριήμερο ταξίδι το σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, σε καλό ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν από το «φόρτο εργασίας»! Μάλιστα για να ξεδώσουν το βράδυ του Σαββάτου, βγήκαν και τα έσπασαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Κουμ Καπί, στην πιο ακριβή γειτονιά της Πόλης.
Ποιος πλήρωσε τα σπασμένα;;; Εσύ βέβαια μαλάκα Κομοτηναίε, καθώς όλα τα τιμολόγια κόπηκαν στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση και τα οποία υπέγραψε η πρόεδρος της Νίκη Μουστάκα!
Οι φωτογραφίες είναι από το
γλέντι των κοριτσιών στο Κουμ Καπί…

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html
Υ.Γ 

Αυτό είναι που λένε έβγαλε τα μάτια του μόνος του.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι όλες οι παραγωγικές μονάδες τις Ελλάδας μεταφερθήκανε στα βαλκάνια παίρνοντας και επιχορήγηση .
Με λίγα λόγια με το ζόρι να κάνουν τους έλληνες όλους να ζούνε με επιδόματα ανεργίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .