Σήμερα κλειδώνει η τιμή του πασχαλινού αρνιού ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ".

Σήμερα «κλειδώνει» η τιμή του πασχαλινού αρνιού στο μεγάλο παζάρι των εμπόρων στη Δράμα με τις τιμές να διαμορφώνονται περίπου στα περσινά επίπεδα, ελέω οικονομικής κρίσης.
Oι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων καταγγέλλουν για μία ακόμη φορά ότι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα αθρόες εισαγωγές ..

Να οριστεί σταθερή τιμή στα υπερκαταστήματα των πολυεθνικών ζητούν οι κτηνοτρόφοι από την δράμα και καταγγέλλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυεθνικών αφού όπως λένε χτυπάνε τις τιμές για να τραβήξουν τον κόσμο βάζοντας τιμή κάτω από το κόστος που αυτοί μπορούν να πουλήσουν τα ελληνικά που αγωνίζονται όλο το χρόνο να εκθρέψουν με κόπο και έξοδα.

Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μόνο οι κτηνοτρόφοι αλλά και όλες οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες .
Σκοτώνουν τις τιμές να τραβήξουν κόσμο και εισπράττουν από άλλα είδη ,ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ  ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΑΜ.Β   ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .