ΓΙΑΤΙ ΤΟ GAMATO.INFO ΕΝΟΧΛΗΣΕ ????

ΤΟ GAMATO INFO  ΧΤΥΠΗΣΕ  ΤΗΝ  ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Με 16.000.000 εκατομμύρια χρήστες ημερησίως και 850.000 εγγεγραμμένους χρήστες το site άρχισε να είναι πολύ "επικίνδυνο"  για  κάποιους και κινητοποιήσανε ακόμη και την ΙΝΤΕΡΠΟΛ ...λες και είχε γίνει τρομοκρατικό χτύπημα.
Η κατηγορία ?
Διαμοίραζαν αρχεία, χωρίς την απαιτούμενη άδεια ή έγκριση .."έγκλημα" τεράστιο !!!.
Για όσους γνωρίζουν, η αέρινη αυτοκρατορία των ΗΠΑ  φοβάται και τρέμει  περισσότερο αυτά τα άτομα ...περισσότερο και από την ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...

Γι' αυτό και κινητοποιήσανε όλους τους μηχανισμούς τους άμεσα, ενώ άλλοι και άλλοι περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι, πραγματικοί εγκληματίες, οι οποίοι θα κληθούν από τη δικαιοσύνη αφού θα έχουν ήδη παραγραφεί οι κατηγορίες τους.

Εμείς στηρίζουμε το  GAMATO INFO και σας παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο, για να διαδοθεί παντού, ώστε να καταλάβουμε όλοι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όπου όλοι θα απολαμβάνουν τα πάντα ...όπως αξίζει στον ΑΝΘΡΩΠΟ !!
Όταν θέλεις να νικήσεις τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό,
που είναι ο παγκόσμιος τύραννος
και υπεύθυνος για όλους τους πολέμους
και τη φτώχεια όλων των λαώνΔεν πηγαίνεις μπροστά του,
για ν' αρπάξεις με τη βία το υπερπολύτιμο κεφάλαιό του,
γιατί είναι πανίσχυρος και κινδυνεύεις.
  
πηγαίνεις από πίσω του
και "κλέβεις" το απροστάτευτο κεφάλαιό του.
Αντιγράφοντας τα προϊόντα του, όχι απλά τον νικάς

Αλλά τον "πηδάς".


 Φίλε παραγωγέ. Μην σέβεσαι τα πνευματικά δικαιώματα στην τεχνογνωσία. Το copyright είναι ένα εφεύρημα των πονηρών, για να εκμεταλλεύονται τους λαούς. Είναι μια συμφωνία μεταξύ των βλακών που κυβερνούν τον πλανήτη και κατακλέβουν τις περιουσίες των λαών. Δεν έχει σχέση με την ανθρώπινη λογική, που θέλει τους ανθρώπους να δημιουργούν γνώση και να τη μοιράζονται μεταξύ τους για το κοινό καλό. Εξαιτίας αυτής της λογικής δημιουργήθηκαν όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί και η ανθρωπότητα "πήγε" μπροστά. ¨Αλλωστε κι αυτά τα κουτορνίθια με τη γνώση αυτής της κοινής πανανθρώπινης κληρονομιάς έχουν μορφωθεί. Με Όμηρο και Θουκυδίδη μορφώνονται οι εξουσιαστές παγκοσμίως, αλλά δεν ήρθαν ποτέ να καταβάλουν τα δικαιώματα αυτής της γνώσης στον ελληνικό λαό, που θεωρητικά, ως κληρονόμος των προγόνων του, είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της γνώσης. Τα "αμερικανάκια" είναι πονηρά και λειτουργούν με τη λογική του "τα δικά σας δικά μας και τα δικά μας μόνο δικά μας". Ό,τι είναι ιδιοκτησιακά "ξένο" γι' αυτούς, ανήκει στην πανανθρώπινη κληρονομιά και άρα δικαιούνται ως άνθρωποι να το χρησιμοποιούν και να το εκμεταλλεύονται και οι ίδιοι. Μόνο ό,τι είναι δικό τους δεν ανήκει σ' αυτήν την κοινή κληρονομιά. Είναι ως εκ θαύματος συγκληρονόμοι όλων των κληρονομιών όλων των λαών. "Πλησιάζουν" όλους τους λαούς με την υποκριτική ταπεινότητα του κοσμοπολίτη "θαυμαστή" Που θέλει ν' αναδείξει παγκοσμίως την αξία "ξένων" ως προς τον εαυτό του έργων ,κι αρπάζουν ό,τι τους ενδιαφέρει, χωρίς να πληρώσουν το παραμικρό. Μετά, αυτό που αρπάζουν, το "συσκευάζουν" στις ΗΠΑ και, εγκαταλείποντας την ταπεινότητα του "θαυμαστή", γίνονται οι σκληροί έμποροι, που θεωρούν δίκαιο να το πουλάνε ως προϊόν, που θεωρούν ότι τους ανήκει. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς δικαιώματα για το software των Windows, τη συνταγή της Coca Cola ή της Marlboro ή για τις ταινίες του Hollywood, όταν δεν πληρώνεις δικαιώματα για τη φιλοσοφία, το θέατρο ή την πολιτική επιστήμη σ' αυτούς που είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι των δημιουργών αυτών των γνώσεων. Δεν είναι δυνατόν να πουλάει το Hollywood ελληνική μυθολογία στους Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν να πουλάνε οι ΗΠΑ  τεχνολογία jet στους Γερμανούς.

 Η μόνη γνώση που πραγματικά ανήκει στους Αμερικανούς αφορά τη διαχείριση και τη "συσκευασία" κλοπιμαίων. Φίλε παραγωγέ, αντέγραψε χωρίς ενδοιασμό κι αναστολές το σύνολο των εμπορικών αμερικανικών προϊόντων που έχεις την τεχνική δυνατότητα και την υποδομή να κατασκευάσεις. Ενίσχυσε την εθνική βιομηχανία και δώσε απασχόληση στον τοπικό εργάτη. Βάστηξε τον λαό στον τόπο του και θα σε λατρέψει γι' αυτό. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ WWW.YDROHOOS.GR 
 ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .