Ο Θεός φαίνεται "να βάζει το χέρι του"... 2012 !!!


-Δηλαδή αυτή τη στιγμή διανύουμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 2012 θα έρθει ο Σωτήρας, η φώτιση και η επίγνωση;

2ο μέρος της συνέντευξης με τον βιοφυσικό Ντίτερ Μπρόερς
από το γερμανικό περιοδικό ΗΟRZU

μετάφραση Βίκυ Χρυσού                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ    ΕΔΩ


-Τι μπορείτε να μας πείτε σχετικά με τις αλλαγές που μας περιμένουν;

-Ο λαός της Κεντρικής Αμερικής, οι Μάγια, μας άφησαν την πληροφορία, πως αυτή η τελευταία εποχή με “χρόνο” θα καθοδηγείτα από την συμπαντική πρόθεση. Μία λεγόμενη ακτίνα συγχρονισμού -που ξαπηδά από το κέντρο του γαλαξία μας- θα στραφεί προς τη Γη και έτσι και προς εμάς τους ανθρώπους. Οι Μάγια ήταν μέσω της εξαιρετικής αστρονομικής τους γνώσης σε θέση να καθορίζουν χρονικά σχεδόν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους που διασώζονται στο Tzolkin, το ημερολόγιο των Μάγια, προκύπτει για το 2012 μία τελευταία βασική διαδικασία αλλαής/μεταμόρφωσης. Οι Μάγια περιγράφουν αυτή τη διαδικασία σαν την “άνοδο στην 5η διάσταση”. Αν παρατηρήσουμε την παρούσα κρίσιμη παγκόσμια κατάσταση και την πορεία της, που μοιάζει να δείχνει προς ένα μεγάλο φινάλε, τότε θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως οι προφητείες τους φαίνεται πως ευσταθούν.

-Δηλαδή δεν μας επηρεάζει μόνο το μαγνητικό πεδίο της Γης και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αλλά και άλλο ένα επιπλέον μέγεθος δύναμης;

-Ναι. Αυτές οι ακτινοβολίες είναι μετρήσημες μόλις κατά τα τελευταία 15 χρόνια. Η NASA μιλά για εκπληκτικά γεγονότα, που είναι σχεδόν ταυτόσημα με τις αναφορές των Μάγια. Αυτή την ακτίνα συγχρονισμού που αναφέρουν οι Μάγια την απέδειξαν τώρα και οι αστροφυσικοί. Όπως αναφέρουν από το κέντρο του γαλαξία μας εμφανίζεται μία ακτίνα ενέργειας -που μέχρι τώρα θεωρούνταν απίθανο- η οποία είναι στραμμένη “σαν προβολέας από τις βαθύτερες περιοχές του σύμπαντος” πάνω στη Γη. Τα τελευταία χρόνια έχουν δυναμώσει αυτές οι ακτίνες κατά μερικές εκατοντάδες ποσοστιαίες μονάδες. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια που ασχολούμε με αυτό τον τομέα μπορώ να πω: αυτή τη στιγμή πως λαμβάνει χώρα μία απίστευτα μεγάλη αλλαγή, η οποία αφορά κατά κύριο λόγο τη συνείδηση μας.

-Τι λέει η αστροφυσική για αυτή την περίεργη ακτίνα;

-Στέκεται μπροστά σε ένα μεγάλο αίνιγμα. Και εδώ έρχετε και πάλι το ημερολόγιο των Μάγια στο παιχνίδι. Αυτό λέει σχετικά συγκεκριμένα, όλα όσα θα συμβούν πριν το τέλος του χρόνου λίγο πριν το 2012, δηλαδή σχετικά μεγάλο χάος πάνω στον πλανήτη μας. Όπως ανέφερα ήδη μέσω της ακτίνας συγχρονισμού, όπως λένε οι Μάγια, θα πραγματοποιηθεί μία ανακατάταξη του σύμπαντος.

-Εδώ δημιουργείται το ερώτημα σχετικά με την προέλευση του ημερολογίου των Μάγια. Ήταν οι Μάγια πριν από χιλιάδες χρόνια ήδη τόσο καλοί αστρονόμοι, ώστε να μπορούν να το έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι ή μήπως κάποια εξωγήινη ευφυΐα τους έδωσε έτοιμο το ημερολόγιο -όπως θεωρούν κάποιοι άνθρωποι;

-Είναι βέβαιο, πως οι Μάγια πάντοτε χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους ως “χρονοταξιδιώτες”. Ο χρόνος όπως το γνωρίζουμε είναι μόνο μία διάσταση εντός μιας 12διάστατης εικόνας το κόσμου. Σήμερα μέσω της καβντικής φυσικής αναγνωρίζουμε, πως ακόμη και στη δική μας χρονική κατεύθυνση υπάρχουν και αντίστροφες χρονικές διαδρομές/κατευθύνσεις. Η φύση μας το δείχνει εξάλλου. Τα κύτταρα μας είναι σε θέση να ανακαλέσουν πληροφορίες σε αντίθετη χρονική κατεύθυνση. Τώρα έχουμε να δούμε πως μπορεί αυτό να τοποθετηθεί στο μακροκοσμικό χώρο. Δεν θα μπορούσαν οι Μάγια να είναι χρονοταξιδιώτες, οι οποίοι μέσα από πολλές διαφορετικές καταστάσεις της συνείδησης να είναι σε θέση να δουν μέσα σε διάφορα επίπεδα του χρόνου; Δεν θα μπορούσαν να είχαν φέρει αυτό το ημερολόγιο από το δικό τους μέλλον και να μας το άφησαν; Αυτές οι θεωρίες υπάρχουν, όσο απίστευτες και να ακούγονται.
- Η αρχαιολογία έβλεπε το ημερολόγιο των Μάγια απλά και μόνο σαν δεδομένο;
-Ναι, υπήρχε πάντοτε μόνο μία καθαρά φαινομενολογική περιγραφή του ημερολογίου. Αυτή ήταν όμως τόσο χτυπητή, ώστε η έρευνα και σε αυτή την περίπτωση να στέκεται μέχρι σήμερα μπροστά σε ένα αίνιγμα. Οι Μάγια αντίθετα ήταν σίγουροι, πως έχουμε ήδη ζήσει μέχρι το 2012. Σύμφωνα με τις αναφορές τους έχουν ήδη όλα συμβεί. Εάν ισχύει αυτό, τότε εξηγείται και πως όλες τους οι προβλέψεις είναι πάντοτε ακριβείς.Όπως επίσης και το γεγονός πως όσο καλοί και να είναι κάποιοι που βλέπουν στο μέλλον, ποτέ κανείς τους δεν μπόρεσε να δει πέρα από τη μπαριέρα του 2012.

- Πως το εννοείται αυτό;

-Εννοώ την επαγγελματική ενόραση. Στη Ρωσία κάνουν οι λεγόμενοι υπεραισθητικοί, επαγγελματίες ενορατικοί, την μελλοντική πρόγνωση. Κανείς -όπως μπόρεσα να πεισθώ ο ίδιος- δεν μπορεί να περάσει τη μπάρα του 2012. Έτσι φαίνεται πως από το 2012 βρισκόμαστε σε ένα πλήρως παρθένο χώρο -και για πρώτη φορά μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας με όλους τους βαθμούς ελευθερίας.

- Πως θα εξωτερικευθεί λοιπόν αυτή η αλλαγή του 2012;

-Σίγουρα δεν θα έχουμε μεγαλύτερα κεφάλια, ούτε θα αποκτήσουμε διαφορετική σωματική δομή. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα συμβεί ένα συνειδησιακό άλμα, στην ουσία από τον άνθρωπο στον υπεράνθρωπο.

-Ένα άλμα; Δεν αντιτίθεται αυτό στη θεωρία της εξέλιξης;

-Καθόλου. Η εξέλιξη ακολουθεί μία συμπαντική πρόθεση και ποτέ δεν πορευόταν αυστηρά γραμμικά αλλά παρουσίαζε “άλματα”. Μόλις οι εμπειρίες έφταναν σε ένα οριακό σημείο, δημιουργούνταν νέα είδη.

-Τι είδους οριακές τιμές;

-Ο καθηγητής Peter Russell, που σπούδασε φυσική στο Cambridge κοντά στον Stephen Hawking, λέει σχετικά: "Η ζωή οδεύει από απλές σε όλο και πιο πολύπλοκες μορφές. Οι πλοκές γίνονται όλο και πιο διαφοροποιημένες και τα μεμονωμένα τμήματα είναι όλο και περισσότερο συνδεμένα μεταξύ τους και οργανωμένα. Προς το παρόν το ανώτατο σημείο αυτής της επιταχυνόμενης εξέλιξης είναι ο άνθρωπος και ο ανθρώπινο πολιτισμός”. O Russell μπόρεσε να υπολογίσει, πως “8 δισεκατομμύρια σειρών” δημιουργούν ένα τέτοιο οριακό σημείο/οριακή τιμή. Έτσι για παράδειγμα χρειάζονται 8 δισεκατομμύρια νευρώνες για να παραχθεί μία συνείδηση. Τ ο επερχόμενο συνειδησιακό άλμα πάνω στη Γη βρίσκεται σε άμεση σχέση με την κρίσιμη μάζα του αριθμού των ανθρώπων και κινούμαστε σύντομα προς τα 8 δισεκατομμύρια. Αυτή η θεωρία λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά από πολλούς ερευνητές. Όσο φανταστική και να ακούγεται.

-Πως καταλαβαίνουμε αυτή τη διαδικασία;

-Κάπως παθητικά θα έλεγα πως θα θυμηθούμε τη συμπαντική μας κληρονομιά. Μας δίνετε η δυνατότητα να ξεφύγουμε από τα αγκυλωμένα πρότυπα συμπεριφοράς, τα οποία κατέστρεψαν τη Γη μας και τις κοινωνίες μας, δηλαδή να αφήσουμε πίσω μας την υποκινούμενη από εγωισμό πλεονεξία. Μοιάζει σαν να εμφανίζεται κάτι, το οποίο θα μπορούσα να το εκφράσω με τη φράση: “ο Θεός βάζει το χέρι του”. Σαν να κάνει ο ίδιος μια μικρή διόρθωση.

-Tι συμβαίνει μέσα στα κεφάλια μας;

-Η λεγόμενη συχνότητα Άλφα, είναι η πύλη ανάμεσα στο υποσυνείδητο και την καθημερινή μας ξυπνητή συνείδηση. Αυτή την πύλη την περνάμε σχετικά γρήγορα καθώς αποκοιμιώμαστε 'η την ώρα που πάμε να ξυπνήσουμε. Το συμπαντικό γεγονός το καταφέρνει να πέφτουμε σε αυτή την κατάσταση και να παραμένουμε εκεί έτσι ώστε να βλέπουμε όντας σε συνείδηση εγρήγορσης πράγματα που έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο. Αναγνωρίζουμε τα τραύματα μας, τα “πτώματα στο κελάρι”. Πού πήρα περισσότερα από όσα έδωσα; Που έδωσα περισσότερα από όσα έλαβα; Και παράλληλα αναγνωρίζουμε πως εκεί υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Μπορώ μέσα από μακρόχρονες έρευνες να αποδείξω πως μέσα από αυτές τις ολοένα και συχνότερα εμφανιζόμενες συχνότητες μπορεί να επιτευχθεί η ίαση.

-Θεραπεία ασθενειών;

-Με την ομάδα μου καταφέραμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από κλινικλες δοκιμές να εισάγουμε καρκινοπαθείς που είχαν χαρακτηριστεί ως “ανίατες περιπτώσεις” μέσω ακριβώς καθορισμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων σε μία κατάσταση η οποία τους ενεργοποιούσε την αρχή μίας θεραπευτικής διαδικασίας, η οποία ξεκινούσε μέσα από την αναγνώριση της αιτίας της ασθένειας από τους ίδιους τους ασθενείς. Προφανώς τα άρρωστα κύτταρα “μάθαιναν” και πάλι να επικοινωνύν μεταξύ τους και να συμπεριφέρονται κοινωνικά. Λήψεις με το μικροσκόπιο έδειξαν πως τα άρρωστα κύτταρα άρχιζαν και πάλι να επικοινωνούν με τα υγιή κύτταρα. Κοινωικοποιούνταν εκ νέου. Αυτά τα πεδία δεν είναι όμοια με τα επίκαιρα γήινα μαγνητικά πεδία -τα οποία τώρα επιδρούν πάνω σε όλους εμάς- Η εμφάνιση της ασθένειας σχετίζεται άμεσα με την απόκλιση από το φυσικά δοσμένο δρόμο. Από αυτή την άποψη είμαστε όλοι παιδιά του Θεού, τα οποία δεν αποδέχτηκαν ακόμη την κληρονομιά τους. Ακούγεται δραματικό, αλλά αυτές τις στιγμές αναγνωρίζουμε την ύπαρξη μας ως θεϊκότητα και μπορούμε να την αποδεχτούμε. Καθώς αναγνωρίζω πως είμαι μία όψη, ενός μεγαλύτερο συμπαντικού συνόλου, συμπεριφέρομαι αυτομάτως ηθικά και κοινωνικά.

-Μπορεί λοιπόν κάποιος να συγκρίνει την ασθένεια ενός ανθρώπου με την ασθένεια της κοινωνίας μας;

-Ναι. Κάθε καρκινικό κύτταρο συμπεριφέρεται ακοινώνητα. Παίρνει περισσότερα από όσα δίνει και ξεχνά πως έτσι δεν μπορεί να επιβιώσει. Απομυζά από τον οικοδεσπότη του όλες της ζωτικές βάσεις και έτσι τις στερεί τελικά και από τον εαυτό του. Η φυσιολογική αρχέγονη-πρωτογενής κατάσταση βασίζεται στην κοινωνική συμπεριφορά. Μόνο όταν το καρκινικό κύτταρο θυμηθεί τις αρετές του μπορεί να επιβιώσει.

-Τα συμπαντικά γεγονότα που επιδρούν τώρα και το συνειδησιακό άλμα που προκύπτει από αυτή την επίδραση, μπορούν να μας φέρουν σε θέση, ώστε να μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο; Να μπει ένα τέλος στους παγκόσμιους πολέμους, στη λεηλασία και την καταστροφή του περιβάλλοντος;

-Αυτό για μένα είναι μια ενέργεια από τη “χάρη του Θεού”. Είμαι πεπεισμένος, πως θα συμβούν δύο πράγματα, που αφορούν την καρδιά και τη λογική μας. Θα επέλθει μία διεύρυνση της νοητικής κατανόησης μέσω του ανοίγματος της καρδιάς. Ήδη ο Friedrich Schiller έλεγε: "Από τον Αριστοτέλη και μετά φαίνεται πως δεν έχουμε μάθει τίποτε επιπλέον. Από την εποχή του Αριστοτέλη γνωρίζουμε τι είναι Δημοκρατία. Γνωρίζουμε πως πρέπει να γίνεται κατανοητή η κοινωνική δομή. Αλλά τελικά παραμείναμε βάρβαροι." Ο Schiller έλεγε παρακάτω: "Θα αλλάξει μόνο τότε κάτι, όταν θα ερμηνεύουμε τη λογική μέσω της καρδιάς." Κατά την άποψη μου βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτή τη φάση. Μέσω αυτής της εσωτερικευμένης επίγνωσης θα εξάγουμε τις ενέργειες μας, οι οποίες θα μας εξοπλίσουν με νέους βαθμούς ελευθερίας, οι οποίοι θα μας μετατρέψουν σε ελεύθερους ανθρώπους. Και αν χρησιμοποιήσουμε τη νέα μας αυθεντία εντός του φυσικά δοσμένου πλαισίου, ώστε να δημιουργήσουμε με αρμονία, δεν θα πριονίζουμε πλέον το κλαδί στο οποίο καθόμαστε.

-Δηλαδή αυτή τη στιγμή διανύουμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 2012 θα έρθει ο Σωτήρας, η φώτιση και η επίγνωση; Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει τη βίβλο ως το δικό μας ημερολόγιο - Μάγια...

-Πρόσφατα συζήτησα με πιστούς Χριστιανούς πάνω σε αυτό το θέμα. Ακόμη και μέσα από τα θεμελιώδη βασικά χαρακτηριστικά τους, που αναπτύχθηκαν παράλληλα με μία αυστηρή θεολογική όψη, όχι απλά μπορούσαν να κάνουν κάτι με αυτές τις παρουσιάσεις μου, αλλά ξύπνησαν μέσα τους συγκινήσεις. Κυλούσαν δάκρυα. Και μάλιστα μετά τη στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί κατέληγαν στα συμπεράσματα που μόλις καταλήξατε και εσείς.

-Διαβάζετε ακόμη και σήμερα τη Βίβλο διαφορετικά;

-Δεν θα με χαρακτήριζα “δεμένο σφιχτά με τη Βίβλο”. Γνωρίζω όμως ακόμη συγκεκριμένες ιστορίες από το μάθημα των θρησκευτικών. Μία δεν την είχα ποτέ κατανοήσει: την “παραβολή με τον άσωτο υιό”. Γιατί είναι τόσο άδικος ο πατέρας απέναντι στους δυο του γιούς, τιμωρεί αυτόν που έμεινε κοντά του και οργανώνει γιορτή για τον άλλο που επιστρέφει; Αυτό που τώρα κατάλαβα ξεκάθαρα- πράγμα που επίσης οδήγησε σε δάκρυα τους ανθρώπους που συμμετείχαν- είναι πως αυτή η παραβολή αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτός ο γιός επιστρέφει οικειοθελώς. Όχι από κάποια διαταγή. Αλλά μέσα από επίγνωση και δικές του εμπειρίες. Αυτή είναι η εικόνα που βλέπω.Και αυτό είναι κάτι που νιώθω στην καρδιά μου. Εμπλουτισμένοι από τις εμπειρίες που όλοι μπορέσαμε να έχουμε, επιστρέφουμε τώρα με βάση την επίγνωση, πως όλοι είμαστε ένα.

-Ποιές εμπειρίες έχετε με ανθρώπους που μέχρι τελευταία δεν ήταν δεκτικοί σε τέτοιες θέσεις;

-Μερικούς δεν τους κάνει με τίποτε, δεν θέλουν να καταλάβουν πραγματικά. Όμως έζησα ένα φαινόμενο. Υπάρχουν πολλοί που λένε: Δεν τα κατάλαβα μεν όλα, όμως νιώθω πως είναι σωστά. Και αυτοί μοιάζει να γίνονται καθημερινά περισσότεροι. Σε ένα σημείο όμως θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα: Τα επερχόμενα γεγονότα, ασχέτως μορφής και είδους, θα μας απελευθερώσουν από την ψευδαίσθηση πως είμαστε ανήλια και άβουλα όντα. Είναι στο χέρι μας να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε τη φυσικά δοσμέη θεϊκότητα μας. Κανένας γκουρού και κανένας Μάστερ δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει πραγματικά, μόνο εμείς οι ίδιοι μέσα από την επίγνωση, πως σαν άτομα είμαστε συνδεμένα με ένα αρμονικό Όλον, Μπορεί η αναζήτηση μας στον έξω κόσμο να μας χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες, όμως η μακαριότητα βρίσκεται εντός μας. Εάν το αναγνωρίσουμε αυτό, τότε θα καταλάβουμε πως οι περισσότερες από τις επιθυμίες μας ήταν συμψυφιστικής φύσης.

=================
Σχόλιο Τοξότισσας: μετά από αυτή τη συνέντευξη, τη μελέτη των βιβλίων του Μπροερς και τη συζήτηση που είχα μαζί του, δεν μπορώ παρά να προτείνω με όλη μου την καρδιά να αγκαλιάσουμε όλοι μας την οπτική που μας δίνει με τις διαπιστώσεις του, ώστε απαλλαγμένοι από κάθε μορφή φόβου, να αγκαλιάσουμε αυτό το μέλλον όπου ο ίδιος ο Θεός φαίνεται "να βάζει το χέρι του"... Ο ίδιος δίνει τις εξηγήσεις για τη λογική μας, αλλά θυμίζει πως η ποιότητες της καρδιάς μας είναι καθοριστικές για την παρούσα μεταμορφωτική περίοδο...

Μέρες που είναι ας θυμηθούμε να Αναστηθούμε και εμείς πνευματικά και να πορευτούμε σε ένα αύριο όπου η σοφία της καρδιάς μας θα είναι που θα κυβερνά.

Με αγάπη
Β.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .