ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"..... 








Πριν καλά καλά εφαρμοστεί το σχέδιο άρχισαν τα “παρατράγουδα”  φανταστείτε όταν θα εμπλέκονται και συμφέροντα .
Τότε θα έχουμε αίματα …διαβάστε το παρακάτω άρθρο από την  HMERHSIAONLINE και θα καταλάβετε τι θα γίνει στο μέλλον χωρίς να είσαστε μελλοντολόγοι….   
διαβάστε περσσότερα ΕΔΩ
   Διχασμένοι έναντι του «Καλλικράτη» εμφανίζονται οι νομάρχες, καθώς οι προσκείμενοι στη Ν.Δ. εμφανίζουν σκληρή γραμμή απέναντι στο νομοσχέδιο, ενώ οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ αποδέχονται το σχετικό προσχέδιο.
Ενδεικτική του κλίματος στο εσωτερικό της ΕΝΑΕ ήταν η χθεσινή συνάντηση των νομαρχών της χώρας, αν και οι τελικές αποφάσεις της Ένωσης αναμένεται να ληφθούν στο έκτακτο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 28 - 29 Απριλίου. «Αγκάθια» για τους γαλάζιους νομάρχες αποτελούν οι ρυθμίσεις που αφορούν αρμοδιότητες, πόρους και προσωπικό. Ζητούν να προσδιοριστεί εκ των προτέρων το ποσοστό του ΦΠΑ που θα αποδοθεί, να αποσαφηνιστούν οι αρμοδιότητες και να ρυθμιστεί το θέμα του προσωπικού.
Οι «πράσινοι» νομάρχες, αν και διατύπωσαν παρατηρήσεις υποστήριξαν πως το προσχέδιο ανταποκρίνεται και ικανοποιεί τις πάγιες θέσεις τους.


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=27301210

δείτε την ανάλυση του ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΞΑΝΑ 

                                                          ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .