Έρχονται δύσκολες μέρες. Ο ελληνικός λαός κάθε μέρα που θα περνά, θα ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ: Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ



Διαβάζουμε στη wikipedia : ‘Την επόμενη ημέρα (21 Απριλίου 1941) στην Λάρισα, ο Τσολάκογλου, «υπό το κράτος βίας», υπέγραψε ως διοικητής της Ελληνικής Στρατιάς Ηπείρου και Μακεδονίας την άνευ όρων παράδοση του Ελληνικού Στρατού στους Γερμανούς. Εκ μέρους των Γερμανών, το πρωτόκολλο της παράδοσης συνυπέγραψε ο αρχηγός των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα, στρατηγός Γκράιφφενμπεργκ (von Greinffenberg)’
Πρωτομαγιά του 2010: Όλες οι εφημερίδες στην Ελλάδα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και όλο το διαδίκτυο, οι πάντες ασχολούνται.... διαβάστε περισσότερα >>>
με τη νέα ‘συνθηκολόγηση’ της χώρας και την παράδοση της διακυβέρνησής της στο

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αντί ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!
Στην περίπτωση της τριπλής κατοχής της χώρας, ο ελληνικός λαός αγωνίστηκε, πολέμησε στα βουνά της πατρίδας τον εχθρό και στο τέλος γιόρτασε την απελευθέρωσή του. Θυσίες, αγώνας, απώλειες, αλλά στο τέλος ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
Σήμερα τι μας ζητούν: θυσίες, αγώνα, απώλειες και στο τέλος του δρόμου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
450 δις ευρώ θα φτάσει στο τέλος της τριετίας το χρέος μας. Οι θυσίες όλων και ο αγώνας μας καθημερινά, θα γίνουν για την αποπληρωμή των τόκων των δανείων!
Θα αφήσουμε στα παιδιά μας μια καταχρεωμένη χώρα, μια κατεστραμμένη χώρα, πεινασμένους συνταξιούχους, άνεργους, νεόπτωχους παντού και ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΘΩΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΘΩΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ..
Έρχονται δύσκολες μέρες. Ο ελληνικός λαός κάθε μέρα που θα περνά, θα ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Θα θυμώνει. Γιατί θα βλέπει το ανίκανο πολιτικό προσωπικό της χώρας να αφήνει ατιμώρητους του συνενόχους του. Θα θυμώνει γιατί θα βλέπει τους εγκληματίες του ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ να ζουν την πλουσιοπάροχη ζωή τους στην υγεία των κορόιδων Ελλήνων, ενώ το παιδί του στο σπίτι θα παραμένει πεινασμένο.
Και τότε, τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, θα μοιάζουν με παιδικό πάρτι γενεθλίων σε συνοικιακό παιδότοπο…
Τότε κύριε Παπανδρέου, η ιστορία θα σας έχει στιγματίσει ως τον ΝΕΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ της χώρας που παρέδωσε την Ελλάδα στα ‘κατοχικά στρατεύματα’ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου….

Αναστάσιος Καζαντζίδης
 http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_2463.html#ixzz0mZlM51Ow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .