Εναν 55χρονο εφοριακό και την νεαρή αλλοδαπή φίλη του δολοφόνησαν στην ΚΡΗΤΗ.

έγκλημα ΚρήτηΠράξη επαγγελματία δολοφόνου, δείχνει το διπλό φονικό, με θύματα έναν 55χρονο εφοριακό και την νεαρή αλλοδαπή φίλη του που βρέθηκαν δολοφονημένοι με σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος, γυμνοί και δεμένοι σε εξοχική μεζονέτα έξω από το χωριό Κόξαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Η άγρια δολοφονία του ζεύγους, αποκαλύφθηκε, όταν ο γιος του 55χρονου εφοριακού, που εργαζόταν στην Ά ΔΥΟ Χερσονήσου και ήταν πατέρας τριών παιδιών, αντίκρισε νεκρό τον πατέρα του και την νεαρή του φίλη.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας που ήταν ημίγυμνος, είχε δεχτεί σφαίρες από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ οι εκτελεστές τον είχαν δέσει στο καλοριφέρ.
Η 30χρονη σύντροφός του, εντοπίστηκε στον όροφο της μεζονέτας, πυροβολημένη και αυτή, σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι και το στήθος, ενώ ήταν γυμνή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας, από τα ευρήματα στο χώρο του διπλού φονικού, ο δράστης ή οι δράστες, πρέπει να μπήκαν στο σπίτι από κάποια ανασφάλιστη είσοδο, ενώ όπως φαίνεται ίσως και να ήξεραν τα κατατόπια ή ακόμη και να ήταν γνωστοί του ζευγαριού. Αυτή την εκτίμηση ενισχύει και το γεγονός ότι το όπλο του εγκλήματος ανήκε στον 55χρονο εφοριακό υπάλληλο, που το είχε μαζί του για λόγους ασφαλείας.
Επίσης ενδεικτικό είναι και το στοιχείο, ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες δεν είχαν κίνητρό τους τη ληστεία.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει την αναστάτωση και τον φόβο των κατοίκων της μικρής κοινωνίας των Γουβών του νησιού, ενώ οι διωκτικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση, εξετάζοντας όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι έρευνες θα ξεκινήσουν από το περιβάλλον των γνωστών, τόσο του 55χρονου, όσο και της νεαρής Βουλγάρας, δεδομένου ότι το πρώτο κίνητρο που εξετάζεται είναι οι προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

http://news.ert.gr/el/ellada/koinonia/36729-diplo-foniko-stin-kriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .