(Του Παν Τραϊανου )Και όμως ...υπάρχει λύση να πληρώσουν τη σημερινή κρίση οι κλέφτες και όχι ο λαός.


Γι' αυτόν τον λόγο στήθηκε

η Megaλη παράσταση του τρόμου.

Ο Αποστάτης

και το γνωστό "χαφιεδομάγαζο" του Περισσού

σε μια "θεατρική" προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού.

Απειλούν τον λαό με εμφύλιο,

για να μην αντισταθεί στο ΔΝΤ.

"Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι"... λέει ο λαός. Οι προδότες παραμένουν πάντα προδότες. Οι παράγοντες, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης μάς έχουν καθηλώσει στην αθλιότητα και τη διαφθορά —και οι οποίοι είναι οι ίδιοι, που κάποτε μας είχαν οδηγήσει στην εμφύλια αιματοχυσία— δείχνουν ότι είναι πραγματικά αμετανόητοι. Το παρακράτος της Δεξιάς και των δωσίλογων μαζί και το ΚΚΕ δείχνουν ότι ...ένας προδότης είναι πάντα προδότης. Βγήκαν ξανά από τους "τάφους" τους και προσπαθούν —ως αιμοδιψείς "βρικόλακες"— να ξαναβυθίσουν τον ελληνικό λαό στον τρόμο. Συνεργάζονται εκ νέου, για να τον οδηγήσουν στον τρόμο, ο οποίος οδηγεί στην υποταγή. Στον τρόμο, ο οποίος υποτάσσει στα αφεντικά των βρικολάκων.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης σε τι ακριβώς αναφερόμαστε. Αναφερόμαστε στον Αποστάτη και το ΚΚΕ, που —Πέμπτη, 29 Απριλίου, στο δελτίο ειδήσεων του Mega— συγκρούστηκαν για τα "μάτια" του λαού. Συγκρούστηκαν, για να μας αποδείξουν ποιος από τους δύο μάς "αγαπάει" περισσότερο και αγωνιά περισσότερο για τα συμφέροντά μας. Συγκρούστηκαν οι αυτόκλητοι εκφραστές του ελληνικού λαού. Τα "τίποτε"…, τα οποία αυθαίρετα εμφανίζονται να μας εκφράζουν. Το γνωστό "δίδυμο" των φασιστικών άκρων του πολιτικού μας συστήματος, που μας οδήγησε κάποτε στον εμφύλιο.

Ο Μητσοτάκης από την πλευρά των "νοικοκυραίων" δοσίλογων των ξένων ιμπεριαλιστών και το ΚΚΕ από την πλευρά των ξενοκίνητων αργυρώνητων "επαναστατών". Τα "τίποτε" εμφανίστηκαν σαν εκφραστές του "όλου" του ελληνικού λαού. Ο Μητσοτάκης, του 40% της Νέας Δημοκρατίας, που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες κρατικοδίαιτων μισθοφόρων χαφιέδων παραδικαστικών, παραεφοριακών, παραδημοσιο­ϋπαλ­λήλων, παραεπιχειρηματιών, "παραοτιδήποτε" υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και το ΚΚΕ του αμφισβητήσιμου 7%, το οποίο δήθεν εκφράζει την αχανή κοινωνική τάξη των εργατών, αλλά που μυστηριωδώς, όποτε κινητοποιείται, δεν γεμίζει ούτε ένα "ταξί".

διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .