Ο απίστευτος Παπαγεωργόπουλος μας έκοψε την χολή πρωί πρωί ……(ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)


Ο απίστευτος Παπαγεωργόπουλος μας έκοψε την χολή  πρωί πρωί ……ανάρτησε μαύρη σημαία ο δήμαρχος στο γραφείο του και λέμε κάτι σοβαρό θα συμβαίνει.
Μήπως έχουμε πόλεμο;
Μήπως πέθανε ο Γιωργάκης και ποιος θα μας βγάλει από την κρίση ;  

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Μήπως το ένα μήπως το άλλο αλλά πάλι  σκεφτήκαμε  πότε αυτή η πόλη είχε ένα σοβαρό λογο για να διαμαρτυρηθεί ; ποτέ!
Ξύπνα Βασίληηηηηηηη ,στραβά ξύπνησε ο Βασιλάκης μας σήμερα και κάρφωσε την σημαία  ως άλλος μεγάλος επαναστάτης .
Από αύριο θα πετάξουμε όλες τις μπλούζες των επαναστατών και θα βγάλουμε μια του ΤΣΙΛΗ με μαύρη σημαία.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι αυτή ή πόλη θέλει μεταξωτά βρακιά αλλά επιδέξιο κώλο δεν έχει,θελει να φοράει κολητά μπλουζάκια αλλά ούτε γυμναστική κάνει και απο τις ταβέρνες δεν λέει να σηκωθεί…και γιατί το λέμε αυτό και τα χώνουμε στον Αγαπητό κατά τα άλλα δήμαρχο μας. Γιατί  πραγματικά η πόλη αυτή καθημερινά μας δείχνει ότι δεν είναι σοβαρή και για αυτό και έτσι θα την αντιμετωπίζει όχι η Αθήνα αλλά και η κωλοπετεινίτσα δείτε τι ακριβώς λέμε.

*ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ….Παραπάνω από ένα μήνα δεν άντεξε η τάξη ότι θέλει ο καθένας κάνει όπου θέλουν πετάνε σκουπίδια και τα σκυλιά χέζουνε όπου βρούνε ενώ υπάρχει πάρκο για σκύλους. 


ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ…….Δυο βδομάδες δεν άντεξε ο "ευρωπαϊκών" προδιαγραφών ποδηλατοδρόμος και αν θέλει ο δήμαρχος να το διαπιστώσει ας κάνει μια βόλτα ,να πάρεις από κοντά και τον γερανό δήμαρχε για να μπορείς να περνάς. 


ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ VS ΔΗΜΟΣ  10 -0  Τι έγινε Βασιλάκη τα αρπάξαμε και δεν μιλάμε πλέον: Πριν ένα χρόνο γινόταν σφαγή για να υπάρχει χώρος κα τώρα δεν χωράει να περάσει πεζός  από Αριστοτέλους και από την  παραλία .ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΜΠΙΛΗΣ.


ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…Άντε ρε καραγκιόζηδες μπαλώστε καμιά τρύπα που πέφτουμε μέσα και κάνουμε ζημιές στα αμάξια .Δώσε 10 ευρώ για κάθε τρύπα που θα βρούνε  και θα βρεις που είναι οι τρύπες βάλε τηλ ΤΡΥΠΑΣ. Αφού μας τα παίρνεις που μας τα παίρνεις κάνε και κάτι πέρα από το να μας λες κάθε χρόνο ότι σε αδικεί η Αθήνα .

Μπορούμε να γράψουμε δεκάδες προβλήματα αλλά και να τα γράψουμε, τι έγινε και τι θα γίνει ;τίποτα.



1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ….
    ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!!
    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…
    ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….
    ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ…
    ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ????
    ΡΕΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΑ!!
    ΚΑΦΡΟΙ ΕΕΕΕΕ ΚΑΦΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .