ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ?

ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ , ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ         ΠΗ...ΝΤΙΞΑΝ

Αποκάλυψη El Pais. Ο Σαρκοζύ απείλησε να αποχωρήσει από το ευρώ αν δεν δινόταν βοήθεια στην Ελλάδα. 

ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προβαίνει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Pais, ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε στους κόλπους της Ε.Ε πριν από τη λήψη της απόφασης για την ενεργοποίηση της οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της κρίσιμης Συνόδου απείλησε να αποχωρήσει από το ευρώ, εάν η Γερμανία δεν συναινούσε στην παροχή της βοήθειας προς την Ελλάδα. Μάλιστα, είχε διαμορφωθεί ένας άτυπος «άξονας» μεταξύ της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, με σκοπό την πίεση προς τη Μέρκελ, η οποία αρνούταν σθεναρά τη βοήθεια.
(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ "ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΑ,ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ"???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .