ΑΡΗΣ Ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ.....ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ .

Μισό εκατομμύριο ευρώ για ταξίδια του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού !

image_thumb2.jpg
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πατρινός πρώην υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" σύμφωνα με το οποίο απέκτησε μεζονέτα στο Κολωνάκι αξίας πάνω από 1.500.000 εκατομμυρίου ευρώ με τζακούζι έξι ατόμων και εικαστικές παρεμβάσεις στην ταράτσα, 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Προχθες απασχόλησε επί μακρόν την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, με επίκεντρο τις σπατάλες που φέρεται να έγιναν επί των ημερών του στο Υπουργείου Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής,  μέσα σε διάστημα δύο μόλις μηνών, (από 23 Ιανουαρίου έως 2 Απριλίου) έκανε 7 ταξίδια στο εξωτερικό, χρεώνοντας συνολικά το δημόσιο περί το μισό εκατομμύριο ευρώ. Τα ταξίδια έφθασαν σε κόστος τα 481.885 ευρώ, ενώ μόνο η επταήμερη επίσκεψη του πρώην Υπουργού στη Μόσχα κόστισε 154.000 ευρώ, με την χρέωση του δωματίου του Υπουργού να φθάνει τα 1.800 ευρώ το βράδυ. Στην εκπομπή παρενέβη ο κ. Οικονόμου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και ο οποίος επισήμανε ότι στο ταξίδι της Σαγκάης  στα έξοδα περιλαμβάνονται εκτός από την αποστολή, και μια εβδομάδα ελληνικής κουζίνας στο ξενοδοχείο, καθώς και τα έξοδα μισού τουριστικού περιπτέρου της Ελλάδας σε σχετική τουριστική έκθεση.
www.thebest.gr

Υ.Γ Αν δεν υπήρχαν οι βλάκες δεν θα υπήρχαν οι έξυπνοι.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .