«Κυκλοφορούν ανάμεσά μας».ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ???

              ΔΙΑΒΑΣΤΕ .............................ΕΔΩ



Όχι! Δεν είναι εξωγήινοι… Είναι βουλευτές και βουλευτίνες, που καθώς φαίνεται λόγω της… μεγάλης δημοφιλίας που απολαμβάνει ο πολιτικός κόσμος αποφεύγουν τον τελευταίο καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις. Προ ημερών, κάποιος έριξε νερό στη μούρη ενός πρώην υπουργού της κυβερνήσεως Καραμανλή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης κλειδώθηκε σε WC (Winston Churchil…) για να αποφύγει οργισμένους διαδηλωτές. Μήπως τελικά φταίνε αυτοί οι “κακοί φασίστες”, που φωνάζουν στις πορείες τους το σύνθημα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί»; Ένα άλλο χαριτωμένο: Υπουργός της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ, γυναίκα και μάλιστα ωραία, η οποία είναι πάντα καλοντυμένη και καλοχτενισμένη… μεταμφιέστηκε(!!!) προκειμένου να πάει από το γραφείο της στην οδό Ακαδημίας στην Βουλή! Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το παρακάτω που δημοσιεύθηκε σε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα:
“Δύσκολοι καιροί για πολιτικούς, Ελευθεροτυπία, Του ΤΑΣΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ: Οι φραστικές επιθέσεις, τα «γιουχαΐσματα», οι ύβρεις και οι προπηλακισμοί που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν ένα μάλλον σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν όλο και περισσότερο, ενώ και οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν διστάζουν να εκφράζουν δημοσίως τους φόβους τους. «Προνόμια επί προνομίων, ποτέ άρση της ασυλίας, συνταξιοδότηση σχεδόν σε τέσσερα χρόνια: ο κόσμος μάς βρίζει. Με γυαλιά και περούκα θα κυκλοφορούμε σε λίγο», δηλώνει σε συνέντευξή της η βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή. Υπερβολικό;
Όχι, καθώς, σύμφωνα βουλευτή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, στη μεγάλη διαδήλωση της Τετάρτης, η Κατερίνα Μπατζελή, για να διασχίσει την απόσταση από την Ακαδημίας μέχρι τη Βουλή, χρειάστηκε να μεταμφιεστεί με τη βοήθεια ανδρών της φρουράς της. Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε αντιμέτωπη και με τις οργισμένες αντιδράσεις αγροτών τον Μάρτιο στον Βόλο, όταν εισέβαλαν στο Δημαρχείο και διέκοψαν ομιλία της, για να ακολουθήσουν ένταση, διαπληκτισμοί και επεισόδια. Την Πρωτομαγιά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απ. Κακλαμάνης, για να αποφύγει τα χειρότερα από εξαγριωμένους διαδηλωτές, και μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο, κατέφυγε σε τουαλέτα καφετέριας και χρειάστηκε να επιστρατευτούν τα ΜΑΤ για να τον φυγαδεύσουν.
Εντονες αποδοκιμασίες από Ελληνες που βρίσκονταν στο ακροατήριο δέχτηκε και ο Γ. Αλογοσκούφης σε ομιλία του προ ημερών στο LSE του Λονδίνου, όπου πήγε συνοδεία σωματοφυλάκων. Κάποιος, μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, του είπε ότι για τη Μικρασιατική Καταστροφή εκτελέστηκαν στο Γουδή έξι πολιτικοί. «Για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, ποιος θα πληρώσει;» τον ρώτησε. Ο πρώην υπουργός αποδοκιμάστηκε έντονα και στον Ομιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου πήγε πρόσφατα να παίξει τένις και άκουσε τα εξ αμάξης για τα πεπραγμένα του στην ελληνική οικονομία.
Φραστική επίθεση δέχτηκε προ ημερών και ο Γ. Βουλγαράκης στην οδό Κανάρη στο Κολωνάκι από επιβάτες διερχόμενου αυτοκινήτου, οι οποίοι τον «στόλισαν» κανονικά, ενώ απειλήθηκε και επεισόδιο, καθώς ο πρώην υπουργός τούς ζήτησε το λόγο και εκείνοι ανταπάντησαν. Στόχος έγινε και ο Π. Δούκας από λουόμενους σε παραλία στον Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν, με αποτέλεσμα έπειτα από λίγο να αποχωρήσει.
Εντονες διαμαρτυρίες ακούει τον τελευταίο καιρό και ο Γ. Παπαθανασίου, με πρωταγωνιστή στο τελευταίο επεισόδιο μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του επιτέθηκε, ζητώντας «τα λεφτά της πίσω».  Ισως ο Γ. Παπανδρέου δεν φανταζόταν ότι θα επιβεβαιωνόταν τόσο σύντομα η πρόβλεψη που έκανε τον Ιούνιο του 2008 στη συζήτηση στη Βουλή για τη Siemens ότι «οι πολίτες, βλέποντας ένα φαγοπότι πολιτικών, θα μας πάρουν με τις πέτρες».
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/05/11/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .