Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ..."ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ.



ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ 4 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΖΩΝ  ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΕΧΕΔΩΡΟ.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Εχεδώρου εντοπίστηκε οδηγός φορτηγού να πετάει παρανόμως μπάζα στα όρια του Δήμου Εχεδώρου με το Δήμο Καλλιθέας. Η δημοτική αστυνομία κάλεσε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ. Ο οδηγός συνελήφθει και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και του επιβλήθηκε ποινή 4 μηνών φυλάκιση.

«Όπως έχω δηλώσει και παλιότερα δεν θα ανεχθούμε από κανέναν ασυνείδητο να ρυπαίνει το περιβάλλον με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Δήμος Εχεδώρου δεν αποτελεί χώρο απόθεσης μπάζων. Οι περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας θα είναι συνεχείς και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα ενώ τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι στο Δήμο Εχεδώρου η Δημοτική Αστυνομία πράττει άριστα τον πραγματικό της ρόλο και αγωνίζεται παράλληλα με τη δημοτική αρχή  για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Κανένας από τους πολίτες μας δεν θα δεχθεί να μετατραπεί ο Δήμος μας σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο…» δήλωσε ο Δήμαρχος Εχεδώρου Σπύρος Σταματάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .