Απαιτούμε να φύγει το ΔΝΤ τώρα και να γίνει δημοψήφισμα .


Το  Δ.Ν.Τ.   είναι μονόδρομος μόνο για τους προδότες τους διαπλεκόμενους και όσους είναι υπεύθυνοι για τα χρέη  της Ελλάδας.
πως Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα αν ο ελληνικός  λαός αρνηθεί το ΔΝΤ΄;
*Στο διεθνές δίκαιο υπάρχει ένας νομικός όρος, που λέγεται "Επαχθές Χρέος" ή στα αγγλικά "Odius Debt". Τι σημαίνει αυτός ο όρος;

Γιατί οι πολιτικοί μας και οι δημοσιογράφοι μας φοβούνται να αναφερθούν σε αυτόν;
*μήπως γιατι αν η Ελλάδα τον επικαλεστεί ξαφνικά κάποιοι θα πρέπει να κρεμαστούν στην πλατεία συντάγματος ;
* Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιούργησε την πρώτη "έκρηξη" του χρέους. Ο Μητσοτάκης πήγε το χρέος από το 75% του ΑΕΠ στο 110%.
* Μπορεί να ελεγχθεί ο Μητσοτάκης με τον Σουφλιά για τις Hochief, οι οποίες έγιναν πλούσιες με τα Αεροδρόμια που έπαιρναν τζάμπα από έναν λαό, ο οποίος φορτωνόταν χρέη για να τα φτιάξει;;;;
Μπορεί να ελεγχθεί ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου για την οικονομική τους πολιτική, που έκαναν πλούσιους τους Μπόμπολες με τις δανεικές επενδύσεις στην οδοποιία.

* Μπορεί να ελεγχθεί ο Καραμανλής με τον Αλογοσκούφη για την οικονομική τους πολιτική, που έκαναν πλούσιες τις Deutsche Telekom, δίνοντάς τους "κοψοχρονιά" τον ΟΤΕ;;;;

Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ΚΚΕ και τι πρέπει να προσέξουμε για να μην μας καπελώσει ξανά;

* Οι Έλληνες δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους Ισπανούς ή τους Πορτογάλους ή τους Ιρλανδούς, αλλά οι Γερμανοί στους Έλληνες μόνον έδειξαν το "δάκτυλο" της Αφροδίτης.

και πως πολύ σύντομα θα πάρουν τα "φρύδια" του Διόνυσου.
Πολλές απορίες θα σας λυθούν διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο...
του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .