Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOGSPOT TAXALIA……..Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ…….

τα TAXALIA… ΕΙΠΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑΔΟΥΒΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.....

To DVD της DOUVLI RAPIDSHARE DOWNLOAD TORRENTS

Η ανάρτηση είναι αυτή είναι παραπλανητική. Την κάνουμε επειδή μας τα πρήξατε ψάχνοντας το dvd της Ντούβλη απεγνωσμένα και τα πήραμε στο κρανίο. Εδώ χαλάει ο κόσμος γύρω μας κι εσύ θέλεις ντε και καλά να δεις μερικές χοντροπατσαβούρες σε τσόντα; Τόσα εκατομμύρια τσόντες είδες ρε; Δεν χόρτασες ακόμη; Εκτός από την πεοκρουσία, υπάρχει και το σεξ ξέρεις! Το φυσιολογικό. Mε το μάτι θα τη βγάζεις μια ζωή;
Υ.Γ. Σπάσε πλάκα να ανεβάσεις στην πρώτη θέση αυτή τη μπούρδα; Από κει να καταλάβεις πόσο μακάκας είναι ο κυρίαρχος λαός!greek tsonta douvli ntouvli dvd link torrent rapidsha

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
Ο κυρίαρχος λαός δεν είναι μαλάκας όπως τον κατηγορείτε αλλά πολύ καβλομένος και συγκεκριμένα θέλει να πηδήξει όποιον βρει μπροστά του μέχρι να έρθει αυτήν η πολυπόθητη στιγμή θέλει να προπονείτε πότε με την τσούλα πότε με την δουβλά πότε έτσι πότε αλλιώς μέχρι να έρθει ο καιρός και τότε θα δεις πολύ SEX και επειδή πραγματικά δεν γνωρίζετε,από την ποσότητα έχουμε περάσει στην ποιότητα και η ποιότητα είναι καλλίτερη από την ποσότητα αγαπητοί μας φίλοι.

Υ.Γ το καλλίτερο σας το αφήσαμε για το τέλος οι Έλληνες σε όλες τις στατιστικές έρευνες είναι “FULL VERSION” και οι ευρώ-πέη ακόμη ψάχνουνε την μυστική συνταγή μας φανταστείτε να ήμασταν Άγγλοι και να ψάχναμε κανένα βίντεο με λούγκρες ….αυτά τα ολίγα …μέχρι εκείνη την στιγμή όλα τα «κοντάρια» στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .