Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....



 Πριν μερικές ημέρες αναρτήσαμε ένα θέμα πολύ σοβαρό ,ότι είχαμε
Αυτές δεν είναι και οι μοναδικές και αυτό το γνωρίζουμε όλοι, χιλιάδες συμπολίτες μας φίλοι μας συνεργάτες μας έχουν εγκαταλείψει αυτήν την ζωή όχι από φυσικό θάνατο αλλά για διάφορους λόγους και τις  πιο πολλές φορές από οικονομικό μαρασμό που προκάλεσαν  τα τραπεζικά παιχνίδια τους και που δεν λένε να βάλουν τέλος στα βρώμικα σχέδια  τους.
Θέλουνε να βάλουμε στην ζυγαριά πόσους έχουν στείλει στον τάφο όλοι αυτοί που "κλαίνε" για τα τρία άτυχα θύματα;
Πόσοι ακόμη αργοπεθαίνουν μέσα στα σπίτια τους επειδή ο Γιωργάκης οι τριακόσιοι όσοι εργάζονται σε τράπεζες αδιαφορούν και δεν μιλάνε για την ληστρική πολιτική των τραπεζών .Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν όλη σου η επιτυχία είναι να κλέβεις κάποιον άλλον, δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι όταν  η αδικία χτυπήσει και την δική σου πόρτα και θα χτυπήσει...
Δεν μπορεί κανένας να μην έχει καταλάβει ότι οι τράπεζες  κλέβουνε .
Δεν μπορεί να δίνεις επιτόκιο σε καταθέσεις 2% το χρόνο και να τοκίζεις τα δάνεια κάθε μήνα με 24% .
Που θα βρεθούν ρε καραγκιόζηδες τα χρήματα για να επιστραφούν τα δάνεια που τα περισσότερα έχουν αποπληρωθεί αλλά με τους υπέρογκους τόκους δεν εξοφλούνται ποτέ.
Γιατί τρεις θάνατοι να είναι πιο σημαντικοί από τους χιλιάδες που πεθάνανε και αυτούς που έρχονται από πίσω τους ;  
Ίσως επειδή έτσι σας συμφέρει να βλέπουμε τα πράγματα και για να δικαιολογήσετε την σιωπή σας και να προλάβετε όσα έρχονται στην ουσία κλαίτε για το μέλλον σας.
Για εμάς που θρηνούμε ήδη φίλους από τραπεζικούς και δικαστικούς  «στραγγαλισμούς»
Όλοι εσείς είσαστε υπεύθυνοι για τους τρεις τυχαίους -άδικους θάνατους διότι εσείς αποφασίσατε ότι  δεν θέλετε δικαιοσύνη αλλά συνεχίζεται να μας κλέβεται και το χειρότερο είναι οτι φωνάζετε ενώ εσείς τους "καθαρίσατε".

Για όσο διάστημα δεν αποφασίζετε να περιορίσετε το «τέρας» που λέγετε  ΤΡΑΠΕΖΕΣ και σιωπάτε.
Είμαστε σίγουροι ότι θα θρηνήσουμε πολλά ακόμη θύματα αλλά να θυμάστε ,οι δολοφόνοι είσαστε όλοι εσείς.
Όλοι εσείς που καθημερινά μας ρουφάτε το αίμα προκαλώντας έτσι την τύχη σας και την τύχη μας.
Όσοι μας ρουφάτε το αίμα αλλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ,ξέρετε εσείς ποιοι είσαστε . 

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αύριο δεν θα γίνει ένα άλλο όμοιο περιστατικό και ποιος ξέρει αν δεν είναι μέσα αυτός  ;ΚΑΝΕΝΑΣ  
Η αδιαφορία σας για τα πάντα σας κατατάσσει στους ενόχους αυτού του άτυχου περιστατικού γι ‘αυτό σταματήστε να κλαίτε και αρχίστε να δουλεύεται όλοι μαζί στο να επανέρθει η δικαιοσύνη . 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ
    ΣΗΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .