Και ύστερα κάποιοι απορούν γιατί η κοινωνία τους απαξιώνει όλους και φωνάζει το γνωστό “να καεί, να καεί..


Και νόµιµο και ηθικό
Η Ευφροσύνη Αργυρίου Σαρτζετάκη, είναι σύζυγος του πρώην προέδρου της Δηµοκρατίας, Χρηστου Σαρτζετάκη, ιστορικός αρχαιολογος το επάγγελµα και εργαζόταν στο τµήµα Επιµελητών Εκδόσεων της Ακαδηµίας Αθηνών.
Τον Δεκέµβριο, λοιπόν, του 2007
διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
, συνταξιοδοτείται σε ηλικία 60 ετών και 35 χρόνια υπηρεσία από τη θέση της και επειδή τη σήµερον n ζωή είναι δύσκολη και, προφανώς, µε τη σύνταξη και το εφ’ άπαξ τα έφερνε δύσκολα n πρώην «πρωτη κυρία», έψαχνε για δουλειά.
Μέσα σ’ ένα µηνα τα κατάφερε. Στις 15 ιανουαρίου 2008 n διευθύντρια του Γραφείου Διοικητικών Υποθέσεων της Προεδρίας της Δηµοκρατίας αναφέρει: «Σας ανακοινώνουµε ευχαρίστως ότι, µε το από 11 Ιανουαρίου 2008 Π.Δ, περίληψη του οποίου δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 15/15-01-2008 ΝΠΔΔ. διοριστήκατε σε θέση µετακλητού υπαλλήλου της προεδρίας της Δημοκρατίας µε µισθολογικό κλιµάκιο 1ο και βαθµό Α … ».
Πού διορίστηκε; Στο γραφείο του τέως προέδρου της Δηµοκρατίας, κ. Χρηστου Σαρτζετάκη. Στο γραφείο του άντρα της, δηλαδή, και επί προεδρίας κ. Κάρολου Παπούλια. Δεν µας σώζει τίποτα!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
http://eydapftaneipia.wordpress.com/?p=343&preview=trueΠηγή: Ο Δρόμος-Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .