ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΙΩΝΔεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας....................
αλλά διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
ο γίγαντας ο Παπαθεμελής αν ήταν πυγμάχος ή αθλητής δρόμων αντοχής μεγάλων αποστάσεων σίγουρα θα ήταν ολυμπιονίκης .
Δεν τα παρατάει με τίποτα αυτό το 75 χρόνο “παιδί” .Αφού σπατάλησε μια τεράστια περιουσία δική του και όσων φουκαράδων είχαν την ατυχή έμπνευση να επενδύσουν στο μπόι του για να γίνει πρωθυπουργός τώρα θέλει να γίνει δήμαρχος .
Ερέ γλέντια στην Θεσσαλονίκη…
Το κακό είναι που ο Ψωμιάδης θέλει να γίνει περιφερειάρχης και μας χαλάει το γλέντι .
Φανταστείτε στην Θεσσαλονίκη να έχουμε τον Άνθιμο τον Ψωμιάδη και τον νέο δήμαρχο Παπαθεμελή ,σαν συνωμοσία των κοντών θυμίζει ….
Να μας βλέπει κανένας από κανένα κανάλι θα λέει καλά αυτοί οι Μακεδόνες όλοι κοντοί είναι .
Μήπως πρέπει να πάρουμε μέτρα και να θέσουμε όρια για το πόσο ύψος πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι «ηγέτες» μας .κάτω του 1,60 να μην επιτρέπεται η συμμετοχή τους όπως γίνετε και στην αστυνομία και στην πυροσβεστική .

Υ.Γ Αν αποτύχει και εδώ ο κοντός πιστεύουμε μετά θα πάει στην κωλοπετεινίτσα για να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του χωρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .