Δολοφονούν την ενημέρωση...

Στη μνήμη του Σωκράτη , πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στην παγκόσμια Χούντα

Η Δολοφονία του Σωκράτη είχε προαναγγελθεί. Οι μισθοφόροι της Παγκόσμιας Χούντας, η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», είχε χαρακτηρίσει , «τελεσίγραφο» προς «όλους τους δημοσιογράφους», την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter και στοχοποιούσε κάθε δημοσιογράφο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια τους που αφήνουν πίσω τους σύντομα θα αφήσουν κι αίμα» , έγραφαν.
Τότε δημοσίευσα στις 21 Φεβρουαρίου 2009, το σχόλιο «Ave Rockefeller ave Rothschild οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν», όπου έλεγα:

«Επειδή η κρίση είναι μεγάλη και βαθιά, Soft power τέλος. Ο κόσμος κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα.
Οι δρώντες κατά των συμφερόντων των Μεγάλων Aδελφών, θα οδηγούνται στο απόσπασμα.
Οι άνωθεν δυνάμεις θέλουν να επιβάλλουν τη σιωπή για να προχωρήσουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ο «στρατός του Σόρος», μας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο ,για να πάψουμε να μιλάμε για τη "Χούντα των Τραπεζιτών", για τον πόλεμο της Rand Corporation,και για την κατάργηση της δημοκρατίας». «Η Σέχτα θα ρίχνει τις σφαίρες στους στόχους που της δίνουν».

http://hatzaras.blogspot.com/2009/02/ave-rockefeller-ave-rothschild.html

Ο Σωκράτης το έβαλε στο «Τροκτικό» http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_6507.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .