ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ BLOGER…ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ .


Το δούλεμα τέρμα και οι παπαριές τους, συγκεντρώθηκε λέει η Ντόρα και 50 πανεπιστημιακοί και δήθεν διανοούμενοι και θέλουν να μας σώσουν με την ίδρυση ενός νέου κόμματος .
Αυτοί καλά συγκεντρωθήκανε και θέλουν να σώσουν τους εαυτούς τους, εμείς γιατί να ασχοληθούμε άλλο με αυτούς ;;;  
Προτείνουμε λοιπόν σε όλους τους φίλους να απομονώσουν εντελώς την Ντόρα την αποτυχημένη και να μην γράφουν τίποτα για αυτήν και τους μισθοφόρους που την ακολουθούν .
Οι εκλογές έδειξαν αυτό που γνώριζαν μόνο οι Μητσοτακήδες ότι η οικογένεια δεν έχει ούτε 1% στα τόσα χρόνια στην πολιτική και με τόσα χρήματα από άγνωστες πηγές δεν κατάφεραν να σβήσουν το μίσος του κόσμου ,που δεν ξεχνά ποτέ και κανέναν .
Μόνοι τους κατάφεραν και αποκαλύφτηκαν με την βλακεία τους και λέμε να τους αφήσουμε να βουλιάξουνε εντελώς  .
Καμιά αναφορά για την Θοδώρα και τα σχέδια τους από εμάς  ώστε να δούμε που πληρώνει και ποιους ελέγχει αυτή η συμμορία.
Τον καρατζαφέρη τον ξέρουμε αφού μας το δήλωσε ο ίδιος η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, αυτός ξαφνικά έγινε υποστηρικτής τις  και επειδή θέλει να μας βοηθήσει φρόντισε να μας το υπενθυμίσει μήπως δεν το ξέρουμε ή δεν το καταλάβαμε ..Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 Ας ελπίσουμε να μην έχει και κανέναν  Πιπερόπουλο μαζί με τους άλλους τους "διανοούμενους" γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος  Βloger .
Για να πας τώρα σε αυτήν την περίοδο με την ΝΤΟΡΑ όχι διανοούμενος δεν είσαι αλλά θα πρέπει να είσαι πιο χαζός και από τα λάχανα ,καλλίτερα να πηδούσες χωρίς αλεξίπτωτο από τα 3000 μέτρα πιο πολλές πιθανότητες έιχες για να σωθείς…  ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

    Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
    αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

    είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

    DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .