Εύχεται τον αφανισμό τόσο του προέδρου της παλαιστινιακής αρχής Mahmud Abbas όσο και όλων των Παλαιστινίων.

Ο 90χρονος ραββίνος Οβαδία Γιοσέφ θεωρείται βαθύς μελετητής του Ταλμούδ και απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού στο Ισραήλ τόσο από τους Σεφαρδίτες, όσο και από τους Ασκεναζίμ. Είναι δε ο του κόμματος Shas, το οποίο συμμετέχει στην σημερινή κυβέρνηση του Ισραήλ.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών «αναγκάσθηκε» μέσω του εκπροσώπου του να πει ότι οι δηλώσεις του ραβίνου Rabbi Ovadia Yosef περί «αφανισμού όλων των παλαιστινίων»… τραυματίζουν τη διαδικασία ειρήνευσης στην περιοχή(!) και είναι «βαθύτατα προσβλητικές». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


O Ovadia ο οποίος ηγείται του θρησκευτικού κόμματος Shas, το οποίο μετέχει και στην κυβέρνηση συνασπισμού tου Benjamin Netanyahu έχει δηλώσει πως Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε επίσης πως οι απόψεις του Ovadia δεν αντικατοπτρίζουν τις θέσεις του ισραηλινού Πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην Washington αυτή την εβδομάδα για απευθείας συνομιλίες με τον παλαιστίνιο ηγέτη Mahmud Abbas. Ο ίδιος ο Νετανιάχου δεν έκανε την παραμικρή δήλωση για το θέμα.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

ΥΓ:
«Ιησούς του Ναυή: Κεφάλαιον έξι παράγραφος 20 – 21: Και ο λαός ηλάλαξεν, όταν ήχησαν τα κέρατα. Ευθύς ως ήκουσεν ο λαός τον ήχον των κεράτων, εξέβαλεν αλλαλαγμόν μέγαν και κατέπεσε το τοίχος, ώστε ο λαός ανήλθε εις την πόλιν, έκαστος κατ’ ευθείαν έμπροσθέν του, και εκυρίευσαν την πόλιν. Κατέσφαξαν όλους τους ευρισκομένους εις την πόλιν, άνδρας και γυναίκας, γέροντας και νέους, ως επίσης τους βους, τα πρόβατα και τους όνους, διαπεράσαντες τα πάντα δια του ξίφους».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ηλεκτρονική εφημερίδα του Λαϊκού Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .