Διαβάστε για να μαθαίνετε πως εξυφαίνονται οι προδοσίες...




Προ ημερών στο ποστ Είναι μεγάλος …ρουφιάνος ο …χοντρός γραψαμε πως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε σε όλα τα κυπριακά πολιτικά κόμματα το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Σημειώματος που του έδωσαν αρμόδια στελέχη του ΓΕΕΘΑ, απ’ όπου προκύπτει ότι επί τρία χρόνια η ελληνική πλευρά αποφεύγει συνειδητά να ενεργοποιήσει τους S-300 που πλήρωσε ο κυπριακός λαός και προβάλλοντας διάφορες ανίσχυρες δικαιολογίες καθυστερεί τη διενέργεια βολής στο Πεδίο Βολής της Κρήτης, και ότι Ο Καρατζαφέρης είπε στους Κύπριους πολιτικούς αρχηγούς ότι το συγκεκριμένο θέμα και η τύχη των S-300 αφορά πρωτίστως την Κύπρο, διότι εκείνη τους πλήρωσε και η τοποθέτησή τους στην Κρήτη επιχειρησιακά εντάσσεται στην υπεράσπιση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος. Επομένως η ενεργοποίησή τους αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου.
δηλαδή  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

η κυβέρνηση δίνει την άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τους S-300, που αγοράστηκαν για να πάνε στην Κύπρο και κατέληξαν να σταθμεύουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο «άσκησης».
Τώρα συμπληρώνεται το παζλ που αποδεικνύει το προσχεδιασμένο εθνικό έγκλημα τους. Είναι τόσο ελεεινοί προδότες όλοι τους που έστειλαν τον άκρως αργυρώνητο αρχιπροδότη και πράκτορα των εβραίων Καρατζαφέρη στην Κύπρο δήθεν για να πιέσει-συνεννοηθεί, για να γίνει δοκιμαστική βολή των S300,δήθεν από την πίεση των κυπρίων, όχι γιατί ενδιαφέρθηκε ο προδότης για το ενιαίο όπως είπε αμυντικό δόγμα, αλλά γιατί ήταν σε γνώση του ότι είχε προσυμφωνηθεί με τους εβραίους να γίνει άμεσα, και να είναι και οι εβραίοι παρών, για να τσεκάρουν και να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς το ρωσικό πυραυλικό σύστημα. Αυτούς όλους πρέπει να βρεθεί κάποιος να τους καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία κατά της χώρας. Κατά τα λοιπά τα κολοκάναλα μας έχουν τρελάνει με την…. απαγόρευση του…. καπνίσματος. Φτου σας ρε, ξεφτιλισμένοι. http://ixnos1.blogspot.com/2010/09/blog-post_3218.html?zx=af6798975d24e72

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ S-300 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.!
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .