ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… Η γεννήτρια στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ δεν δουλεύει ΓΙΩΡΓΟ .


Κανένας δημοσιογράφος δεν τολμάει να πει τι γίνετε στην πραγματικότητα γιατί  φοβάται ότι  θα βρεθεί άνεργος.
Πως αλλιώς να τους δικαιολογήσουμε όταν τρέχουνε δεκάδες εκατοντάδες γύρω από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  αλλά κανένας δεν μας έκανε γνωστό τι έπαθε ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δείτε τι έγινε ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ(ΨΕΜΑΤΑ)  ΕΔΩ    

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ οι ειδήσεις …
Το Θεαγένειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου χτες το πρωί, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. (τον περίμεναν δείτε φώτο κάτω αριστερά)

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με το διοικητή Άρη Μουσιώνη, τον πρόεδρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη, με εργαζόμενους με γυναίκες μετανάστριες και Ρομά, οι οποίες είχαν έρθει στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ χαιρέτησε ασθενείς και συνοδούς.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Παπανδρέου δήλωσε είπε ότι σε τέτοιες περιόδους κρίσης χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι εθελοντικές ομάδες και συνεχάρη τους εκπροσώπους της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Είχαμε κατακερματίσει την κοινωνία μας και είχαμε δημιουργήσει μια κοινωνία ατομικισμού σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να χάσουμε ακριβώς αυτή την ανθρωπιά μας», είπε ο πρωθυπουργός.
ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ....

Πήγε στο νοσοκομείο Θεαγένειο που εδώ και ένα μήνα έχει  χαλασμένη γεννήτρια και την περιμένουν από την Σουηδία έχει ταλαιπωρηθεί και ξοδευτεί κόσμος που δεν μπαίνει στο χειρουργείο και αναγκάζεται να πληρώσει σε  κάποια ιδιωτικά κέντρα  .
Ας καλέσει τον πρώτο μάρτυρα Ο Εισαγγελέας τον doctor διευθυντή που δεν χαμογελάει καθόλου (εύκολα θα τον βρεί και αν όχι ας μας ζητήσει να του στείλουμε το όνομα).

Να γίνει έρευνα που τους στέλνουν   όλο αυτό το διάστημα. Μήπως έχουν κάποιοι μετοχές ή δέχονται δώρα από αυτήν την καθυστέρηση;    

Το πιο σημαντικό όμως σας το αφήσαμε για το τέλος …
¨έφαγε τέτοιο γιουχάρισμα  ο Γιώργος που αναγκάστηκε να φύγει χωρίς να δει κανέναν
Για αυτό και  τον ενημερώνουμε ότι η γεννήτρια στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ δεν δουλεύει ΓΙΩΡΓοοοοοοο.
εδω και ενα μήνα.

3 σχόλια:

  1. πριν γραψεται οτι θελετε να ρωτατε να μαθαινετε
    δεν ειναι κακο!!!! να ρωτατε εκει που πρεπει και οχι εκει που σας αρεσει να ρωτατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα δεν εχουμε δημοκρατια αφου κανεις δημοσιογραφος δεν τολμα να πει την αληθεια. Εχει καταληθει η δημοκρατια απο αυτους που το παιζαν σοσιαλιστες και μεγαλοι δημοκρατες. Αυτοί που μεχρι χθες ειχαν συνθημα τους ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια. Θα πρεπει ολοι τους του ΠαΣΟΚ εννοω να διαβαζουν καθε βραδυ μαρξ μπας και ξυπνησει ο σοσιαλισμος μεσα τους που επικαλουνται οτι εχουν. Ουστ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του κερατα εχετε βαλει σκοπο εσεις και ο αρχηγος σας να φτωχοποιεισετε την Ελλαδα και ολους τους Ελληνες εκτος απο τους εαυτους σας λαμογια. Ελατε ΕΛΛΗΝΕΣ το ζηταει ο οργανισμος τους το ζαρζαβατικο και τα γαλακτοκομικα ιδιαιτερα τα ρευστα(π.χ γιαουρτια κ.λ.π), αλλα δεν κυκλοφορουν κρυβονται τα λαμογια οι πρωην μεγαλοι δημοκρατες οι υπερασπιστες του λαου τρομαρα τους Εχουν βαλει ομως για υπερασπιση δημοσιογραφισκους ΡΕ σας πηραμε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *πριν γραψεται οτι θελετε να ρωτατε να μαθαινετε
    δεν ειναι κακο!!!! να ρωτατε εκει που πρεπει και οχι εκει που σας αρεσει να ρωτατε!!!!!

    ΑΓ .ΕΛ
    Σοβαρά;;; και που πρέπει εκεί που είσαστε όλα τα κομματόσκυλα ;
    Για πες μας εσύ τι ακριβώς έγινε μήπως και τόσα άτομα λάθος μας ενημερώσανε.
    Και για πιο λόγο να πούνε τόσα άτομα ψέματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .