Συνάντηση Κατσέλη με τρόικα...."Σωθήκαμε "!!!kATSELI_LOUKA1Σε νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας προχωρά σήμερα Τρίτη το Δημόσιο. Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έχουν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Κατά 32,3% μειώθηκε το έλλειμμα του προϋπολογισμού το οκτάμηνο, έναντι ετήσιου στόχου 39,5%. Η κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου με την τρόικα.
"Ελλάδα και Ιρλανδία δεν θα χρεοκοπήσουν καθώς έχουν κάνει αποτελεσματικές και αποφασιστικές ενέργειες μέσω δημοσιονομικής εξυγίανσης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων", δήλωσε στο Reuters ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.

Υ.Γ   ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .