AΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΨΩΜΙΑΔΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποσύρει τη στήριξή του στον Ψωμιάδη και κατεβάζει δικό του υποψήφιο στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αιτία της ρήξης Καρατζαφέρη-Ψωμιάδη είναι το γεγονός ότι ο Ψωμιάδης, «δεν έχει τις αντιστάσεις» που θα ήθελε ο Καρατζαφέρης απέναντι στον Σαμαρά.    Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ  ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έστειλε ήδη επιστολή στον κ. Ψωμιάδη, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα την Παρασκευή.
Είναι προφανές ότι με την κίνησή του αυτή, ο Καρατζαφέρης:
Πρώτον, βρήκε την ευκαιρία με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον αδελφό του Ψωμιάδη, για να εκδηλώσει για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη του στην κυβέρνηση του Μνημονίου και τα άλλα εξαπτέρυγα. Η νίκη του ψηφοδελτίου Ψωμιάδη θα είναι νίκη της ΝΔ και του αγώνα της εναντίον του Μνημονίου.
Δεύτερον, επιβεβαιώνει το μεγάλο μίσος που τρέφει κατά του Σαμαρά
Τρίτον, υποχωρεί και στις πιέσεις που δέχεται από το εσωτερικό του ΛΑΟΣ, όπου η θέση του είναι πλέον η χειρότερη από ιδρύσεώς του λόγω της στήριξής του στο Μνημόνιο και το συνεχές λιβάνισμα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Αντικείμενο των πιέσεων αυτών στην Θεσσαλονίκη είναι να βάλει υποψήφιο ή τον κ. Βελόπουλο, ή τον κ. Κολοκοτρώνη ... ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ για να εξασφαλίσει την στήριξη της ΝΤΟΡΑΣ.

O Iakxos

Υ.Γ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ .... ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .