Στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου απονέμεται φέτος το Γερμανικό βραβείο Quadriga για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας,Με ισχυρή δόση γερμανικού χιούμορ, στον πρωθυπουργό  Γ. Παπανδρέου απονέμεται φέτος το Γερμανικό βραβείο Quadriga για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας, χωρίς αν ερωτηθούν οι Έλληνες πολίτες. Σύμφωνα με το πρακτορείο ddp,διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

η απονομή του βραβείου θα λάβει χώρα στις 3 Οκτωβρίου 2010 – ‘Ημέρα της Ενότητας’ και εθνική εορτή της Γερμανίας – στο Βερολίνο, ενώ για την προσωπικότητα του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Deutsche Bank, Josef Ackermann.  Το βραβείο Quadriga 2010 για την κατηγορία ‘υπευθυνότητα’ θα απονεμηθεί στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις (Bundeswehr) και θα παραληφθεί από τον Υπουργό Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg και τον αναπληρωτή γενικό επιθεωρητή της Bundeswehr, Günter Weiler.
«Οι φετινοί βραβευθέντες με την Quadriga είναι όλοι τους, άνθρωποι, οι οποίοι με το έργο τους σηματοδότησαν αλλαγή, εκσυγχρονισμό και πρωτοποριακό πνεύμα. Επέδειξαν θάρρος και υπευθυνότητα και, με τον τρόπο αυτό, οδήγησαν τη Γερμανία και την Ευρώπη ένα βήμα πιο πέρα», δήλωσε η Marie-Luise Weinberger εκ μέρους της Quadriga.
Το βραβείο Quadriga απονέμεται από το 2003 ετησίως κατά την Ημέρα της Ενότητας (3 Οκτωβρίου) σε πρόσωπα ή ομάδες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού για την προσφορά τους για την καλύτερη διασφάλιση του μέλλοντος της κοινωνίας. Μεταξύ των βραβευθέντων συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso, ο πρώην Καγκελάριος Gerhard Schröder, ο πρόεδρος του Ισραήλ Simon Peres και η βασίλισσα της Σουηδίας Silvia.
 δραγουμάνος 

1 σχόλιο:

  1. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΞ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ!
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .