Η Κίνα στηρίζει την Ελλάδα αφού την έχει καταστρέψει πρώτα...





papoulias_kinezosΤην εμπιστοσύνη της οικονομικής υπερδύναμης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας εκφράζει σε κάθε συνάντηση ή ομιλία του ο Κινέζος Πρωθυπουργός τις δυο μέρες που βρίσκεται στην Αθήνα. Επισφράγιση όλων αυτών είναι οι 13 συμφωνίες, 11 ιδιωτικές και δύο διακρατικές, που υπογράφηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο. Ο Κάρολος Παπούλιας ευχαρίστησε τον Γουέν Τζιαμπάο για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει η Κίνα στην Ελλάδα και κυρίως για την επένδυση στα ελληνικά ομόλογα και τον διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια κερδοφόρα επένδυση. 
Να σε κάψω Γιάννη να σε ελλείψω μέλι …
Οι κινέζικη λαίλαπα αφού με την πολιτική τις κατάστρεψε το σύνολο τις ευρωπαϊκής παραγωγής και συγκεκριμένα την δική μας που μας ενδιαφέρει έρχεται και μας πουλάει και σωτηρία .  διαβάστε την συνέχεια απο το κείμενο μας ΕΔΩ
Την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει όλα τα εργοστάσια όλες οι βιοτεχνίες και οι Έλληνες πλέον δεν μπορούν ούτε τα σώβρακα που φοράνε να τα κατασκευάζουν οι ίδιοι .
Μήπως είναι ανίκανοι ;
Μήπως δεν έχουν μηχανές ;
Τι συμβαίνει και στην χώρα μας δεν φτιάχνουμε τίποτα ;
Χιλιάδες κινέζικα κοντέϊνερ ταξιδεύουν στην χώρα μας με εμπορεύματα και καταλήγουν στα σπίτια μας  τα οποία τις περισσότερες φορές είναι Γ ποιότητας και τα χρυσοπληρώνουμε .
Εκατό  έμποροι  νικήσανε χιλιάδες παραγωγούς  και βιοτέχνες μέσα στους παραγωγούς βάζουμε και τους χιλιάδες εργάτες που μείνανε στο δρόμο και συντηρούνται με επιδόματα του κώλου .     
Η Παραγωγική τάξη τις Ελλάδας πιάστηκε με κατεβασμένα τα βρακιά  η άμυνα τις ήταν τρύπια και δεν αντιστάθηκε καθόλου .
Αυτοί  που έπρεπε να αντισταθούν  οι εργάτες καπελωθήκανε από τους  συνδικαλιστές τους από τους συναδέρφους τους,  όλοι  οι μισθοφόροι του ΚΚΕ καπελώσανε χιλιάδες εργαζόμενους και συνεχίζουν να τους καπελώνουν παντού .
Το ΚΚΕ είναι αυτό που βοήθησε όλους αυτούς να γκρεμίσουν την Ελληνική παραγωγή και να κάνουν τους Έλληνες άνεργούς – φτωχούς στο έλεος του κάθε Κινέζου του κάθε Γερμανού .
Ο Ελληνικός λαός  σε κάθε επίπεδο είναι άξιος τις μοίρας του όπως είναι άξιος τις μοίρας του και κάθε άνθρωπος που δεν αγωνίζεται .
Έπρεπε   οι εργάτες στην  Νάουσα να σπάσουν στο ξύλο τον κοντό τον Ψωμιάδη που άρχισε το παραμύθι του και δήλωσε όπως κάνει πάντα επειδή είναι τζάμπα  …η Νάουσα θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα για τη νέα αιρετή περιφέρεια και συμπλήρωσε πως το «καμάρι της Μακεδονικής γης, η ηρωική αυτή πόλη με τη δική της ξεχωριστή προσφορά στους αγώνες και τις θυσίες του γένους», δικαιούται σεβασμό.(αρε πούστη κοντέ)
Ούτε αυτός ξέρει τι εννοεί γιατί απλά τζάμπα τα λέει όλα αυτά λέει και ξελέει .
Έτσι δεν ήθελε τον Καλλικράτη τώρα τρέχει σαν τον πούστη και ψάχνει να βρει πως θα κοροϊδέψει τους πάντες .
Που είναι το ποντικοκούραδο ο Σημίτης  που μας έταζε λαγούς με πετραχήλια ;
Αν δεν αρχίσουν οι κλοτσιές  προς κάθε καραγκιόζη που βγαίνει και τάζει έτσι τζάμπα ακόμη και τώρα δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε και θα είμαστε στο έλεος του κάθε Κινέζου   του κάθε Γερμανού .
Η Έλληνες πρέπει να αρχίσουν  τις φάπες και τότε να δώ που θα πάνε όλοι αυτοί οι γυφτόπολιτικοί σαν τον Ψωμιάδη τον Γκιουλέκα και τον Σημίτη ….Μόνο στην Κίνα θα μπορέσουν να κρυφτούν .Πιθανόν ούτε και εκεί.

2 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ πρέπει να γίνει συνώνυμο του Προδότη πρέπει να σταματήσει ο ελληνικός λαός να χρηματοδοτεί τους εχθρούς του. ΕΞΩ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI KINEZOI....OI KAUE KINEZOI KANOYN THN DOYLEIA TOYS....KAI POLY KALA MALISTA.......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .