Θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές...ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Διαδώστε το!
Yahoo! Buzz
Digg It!
Stumble
TwitterDelicious
Technorati

Ποινικοποίηση της απόκρυψης της ομοφυλοφιλίας... για όλα τα πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα.
Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι καλύτεροι μηχανικοί της αρχαιότητας. Σκέφτονταν ως μηχανικοί και ενεργούσαν ως τέτοιοι στο σύνολο των δραστηριοτήτων τους. Ως μηχανικοί σκέφτονταν όταν "έχτιζαν" τον Παρθενώνα, αλλά ως τέτοιοι σκέφτονταν και όταν "έχτιζαν" τη Δημοκρατία. Η μία κατασκευή ήταν υλική, για το χτίσιμο της οποίας απαιτούνταν τόνοι πολύτιμης δομικής ύλης και η άλλη ήταν μια άυλη "κατασκευή", όπου τον ρόλο των πολύτιμων δομικών υλικών τον έπαιζαν οι νόμοι. Όμως, καί στις δύο περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα δικαίωνε τους κόπους και τα άγχη των δημιουργών τους …Το υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο θαυμάζεται ακόμα και σήμερα …δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά.
Αυτές οι δύο κατασκευές —όπως και όλες οι κατασκευές— είχαν ως "καθήκον" τους —εκτός όλων των άλλων— να "νικούνε" και τον χρόνο. Καθήκον τους δεν ήταν μόνον το να δείχνουν ωραίες, αλλά να το καταφέρνουν αυτό για πολύ καιρό και άρα να είναι και ισχυρές. Τι απειλεί όμως τις κατασκευές με ισοπέδωση; Δύο πολύ συγκεκριμένα φαινόμενα, τα οποία είναι γνωστά στους μηχανικούς από τα χρόνια της αρχαιότητας. Οι σεισμοί και η διάβρωση του εδάφους της θεμελίωσης —η οποία προκαλείται συνήθως από το νερό— είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των ανθρωπίνων κατασκευών. Οι μηχανικοί, δηλαδή, είναι εκ των δεδομένων υποχρεωμένοι ν' "αντιμετωπίσουν" προκαταβολικά αυτούς τους δύο "εχθρούς" …ακόμα και πριν αυτοί εκδηλωθούν ως απειλές …Ακόμα και πριν τους αναγνωρίσουν οι υπόλοιποι άνθρωποι ως "εχθρούς".
Τα ανάλογα αφορούν και τις άυλες "κατασκευές". Μια "κατασκευή", όπως η Δημοκρατία, έχει φυσικούς εχθρούς, τους οποίους οι "μηχανικοί" της έπρεπε να τους γνωρίζουν και να τους περιορίζουν πολύ πριν αυτοί εκδηλώσουν τις "επιθέσεις" τους …Πολύ πριν είναι αργά για ν' αντιμετωπιστούν. Δύο πράγματα απειλούν τη Δημοκρατία. Η προδοσία και η διαφθορά. Η προδοσία, γιατί μπορεί να "γκρεμίσει" τη δημοκρατική "κατασκευή" ως καταστροφικός σεισμός και η διαφθορά, γιατί μπορεί να της διαβρώσει τα θεμέλια ως ανεξέλεγκτο "νερό".
Καί τα δύο αυτά δεδομένα τα αντιμετωπίζεις ως προβλήματα και δεν τα αφήνεις να "πλησιάζουν" την "κατασκευή" σου. Προκαταβολικά …και πολύ πριν εκδηλωθούν ως απειλές. Ειδικά τη διαφθορά πρέπει να την ελέγχεις καθημερινά, γιατί η "διαβρωτική" της δράση είναι μικρή και καθημερινή και ως εκ τούτου πολύ επικίνδυνη. Μοιάζει με το νερό και το νερό πρέπει να το απομακρύνεις από τη θεμελίωσή σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Το νερό δεν το κρίνεις ως "καλό" ή "κακό", προκειμένου ν' αποφασίσεις τι θα κάνεις. Το νερό είναι νερό και δεν το αφήνεις να κυλάει κοντά στα θεμέλια της κατασκευής. Η διαφθορά και οι διεφθαρμένοι είναι ένα τέτοιο "νερό", το οποίο είναι απειλητικό μέρα και νύχτα για την "ευστάθεια" της Δημοκρατίας.
Οι αρχαίοι Έλληνες, για ν' αντιμετωπίσουν αυτά τα δύο τρομερά φαινόμενα, τα οποία απειλούσαν τη Δημοκρατία τους, έκαναν το εξής απλό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΔΩ
Προσπάθησαν να απαλείψουν τους βασικότερους από τους κινδύνους, που θα τα προκαλούσαν. Ως καλοί "μηχανικοί" προσπάθησαν να "στεγανοποιήσουν" όσο καλύτερα μπορούσαν την "κατασκευή" τους, ώστε να μην απειλείται αυτή εύκολα από τους φυσικούς της εχθρούς. Η Δημοκρατία έχει πολλούς φυσικούς εχθρούς, γιατί είναι "εκτεθειμένη" στη "φύση" των ανθρώπων και των κοινωνιών τους. Είναι "εκτεθειμένη" απόλυτα ως σύστημα, γιατί δίνει στον οποιονδήποτε άνθρωπο πρόσβαση στην εξουσία και η εξουσία —ως γνωστό— εκτός των άλλων συνδέεται και με τον πλούτο.
Από τη στιγμή λοιπόν που η Δημοκρατία δίνει πρόσβαση στην εξουσία σε όλους τους ανθρώπους, υπάρχει θέμα όταν κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους —για πολύ ειδικούς λόγους και εξαιτίας πολύ ειδικών αναγκών— έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα …όταν τα έχουν περισσότερη ανάγκη από τον μέσο άνθρωπο. Αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, δεν τους αφήνεις να πλησιάζουν την εξουσία και τους μηχανισμούς της. Δεν τους επιτρέπεις να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα. Προκαταβολικά τους αποκλείεις …όπως προληπτικά "στεγανοποιείς" μια κατασκευή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να τους εξετάζεις κατά περίπτωση. Τους αποκλείεις όλους, ακόμα και με τον κίνδυνο να σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή.
Απλά πράγματα. Δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός μιας χώρας ένας άνθρωπος, ο οποίο είναι "άρρωστος" χαρτοπαίκτης-τζογαδόρος. Γιατί; Γιατί, εκτός όλων των άλλων, που μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο, ο οποίος γίνεται δούλος των παθών του, αυτός ο άνθρωπος μπορεί και εκβιάζεται. Εκβιάζεται από αυτούς, οι οποίοι γνωρίζουν το πάθος του, το οποίο —ως τέτοιο— θα το κρατούσε κρυφό. Όμως, ακόμα και αν δεν εκβιάζεται και πάλι είναι επικίνδυνος, γιατί μπορεί —μέσω του τζόγου— να δημιουργήσει χρέη και να προσπαθήσει αυτά να τα "καλύψει" μέσω των εξουσιών του. Είτε λοιπόν επειδή υπάρχει πιθανότητα να εκβιάζεται είτε επειδή υπάρχει πιθανότητα να "ξεχρεώνει" προσωπικές του υποχρεώσεις με την εξουσία του πάνω στον "κοινό" πλούτο, απομακρύνεται πάραυτα από τη θέση του.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο, που ένας τζογαδόρος δεν μπορεί να κατέχει δημόσιο αξίωμα, θα καταλάβει και τον λόγο που η ομοφυλοφιλία είναι ένα τέτοιο ανάλογο χαρακτηριστικό. Θα καταλάβει επίσης και τον λόγο που οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πολύ αυστηρούς νόμους για την ομοφυλοφιλία. Η κοιτίδα της Δημοκρατίας δεν ήταν μια ρατσιστική πολιτεία, η οποία θα τιμωρούσε τους ομοφυλόφιλους γι' αυτό που ήταν, αλλά δεν ήταν και αφελής να τους αφήσει να γίνουν επικίνδυνοι, για να εξυπηρετήσουν αυτό που ήταν. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Η αρχαία Αθήνα στερούσε το δικαίωμα από έναν ομοφυλόφιλο να καταλάβει κάποιο δημόσιο αξίωμα …Το οποιοδήποτε αξίωμα …σημαντικό ή ασήμαντο. Σε περίπτωση που κάποιος ομοφυλόφιλος απέκρυπτε την ιδιαιτερότητά του —και για τον οποιονδήποτε λόγο αυτό αποκαλυπτόταν— η ποινή ήταν θάνατος …Θάνατος άμεσος …με συνοπτικές διαδικασίες.
Η απαγόρευση της κατοχής δημοσίων αξιωμάτων από την πλευρά των ομοφυλόφιλων δεν ήταν θέμα ρατσισμού. Δεν είχε σχέση με το "κατά φύσιν" ή το "παρά φύσιν". Είχε σχέση με άλλα πράγματα, τα οποία οι αρχαίοι "εφευρέτες" της Δημοκρατίας τα γνώριζαν και ήθελαν να τα αποκλείσουν ως δυνάμει απειλές για το σύστημά τους.
Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα όλες τις "φίλοgay" απόψεις κάποιοι πονηροί τις "ντύνουν" με λίγο αρχαιοελληνικό "κάλλος", ενώ αυτό είναι ψευδές. Την άποψη των Ελλήνων για τους ομοφυλόφιλους την αντιλαμβάνεται κάποιος από τον όρο, τον οποίον χρησιμοποίησαν για να τους περιγράψουν. Ο όρος "ομοφυλόφιλος" ανήκει στην ελληνική γλώσσα, αλλά δεν είναι ελληνικός και πολύ περισσότερο δεν είναι αρχαιοελληνικός. Είναι "αντιδάνειο" …όπως θα έλεγε και ο Μπαμπινιώτης. Γερμανός τον "εφεύρε", χρησιμοποιώντας ελληνικές λέξεις. Κάτι σαν την "αραχνοφοβία", που συνετέθη επίσης από ξένους με τους ελληνικούς όρους, για ανάλογους λόγους.
Οι αρχαίοι Έλληνες δεν έμπαιναν καν στον κόπο να τους "περιγράψουν", τηρώντας μια ουδέτερη στάση απέναντι στην επιλογή τους. Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν σχεδόν το σύνολο των αφηρημένων κοινωνικών όρων —οι οποίοι ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου—, δεν "εφεύραν" έναν όρο, για να περιγράψουν στο "τεχνικό" του μέρος ένα ορατό φαινόμενο της καθημερινότητας. Γιατί; Γιατί δεν ήθελαν. Για τους αρχαίους Έλληνες οι ομοφυλόφιλοι ήταν "Κίναιδοι". Ήταν αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκαλούσαν την αιδώ. Με σύγχρονους όρους …ήταν οι ξεδιάντροποι. Με ακόμα πιο σύγχρονους …ήταν οι ξεφτίλες. Δεν έμπαιναν καν στον κόπο να "περιγράψουν" με όρο την προέλευση της ντροπής τους. Θεωρούσαν προφανή τη ντροπή για το ντροπιαστικό πράγμα που έκαναν και το οποίο επίσης ήταν προφανές.
Με το να μην περιγράφουν με τον αντίστοιχο όρο την "ιδιαιτερότητά" τους, στην πραγματικότητα τους απαξίωναν τελείως. Σχεδόν τους "ανάγκαζαν" είτε να ζήσουν τη ζωή τους στα "περιθώρια" της κοινωνίας είτε να την εγκαταλείψουν άπαξ. Δεν τους ήθελαν ανάμεσά τους. Δεν αντιλαμβάνονταν την "απώλειά" τους ως κοινωνική απώλεια. Θεωρούσαν μικρό το τίμημα να "χάσουν" έναν καλλιτέχνη ή έναν επιστήμονα ή έναν πολιτικό, μπροστά στο διακύβευμα ν' αναγκαστούν να ανεχθούν τόσο τους ίδιους όσο και τους ομοίους τους να περιφέρονται ανάμεσά τους. Γι' αυτόν τον λόγο τους απαξίωναν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Έτσι τους έβλεπαν οι αρχαίοι Έλληνες και αυτοί ήταν οι δημιουργοί του διάσημου αρχαίου πολιτισμού των Ελλήνων. Αυτοί ήταν οι "αρχιτέκτονες" της Δημοκρατίας. Οι Έλληνες, οι οποίοι διαπαιδαγωγούνταν από τα Έπη και δεν υπήρχε ούτε στην πιο διεστραμμένη εκδοχή της φαντασίας τους το ενδεχόμενο να είναι ένας Αχιλλέας ή ένας Οδυσσέας κίναιδος …δηλαδή ξεδιάντροπος ...δηλαδή ξεφτίλας. Όμως, αυτό είναι το δευτερεύον. Δικαίωμά τους ήταν να βλέπουν τα πράγματα όπως ήθελαν και αυτό έκαναν. Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι μπορεί να μην είμαστε πιο πολιτισμένοι από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά σίγουρα είμαστε πιο ανεκτικοί. Αυτό επιβάλει η δική μας επιλογή και αυτό κάνουμε. Ως εκ τούτου, μπορεί για εμάς οι ομοφυλόφιλοι να μην είναι ξεδιάντροποι ή ξεφτίλες, αλλά αυτό είναι το δευτερεύον.
Το πρωτεύον στην περίπτωσή τους είναι αυτό, το οποίο ενδιέφερε και τους αρχαίους Έλληνες. Το πρωτεύον είναι η ασφάλεια της Δημοκρατίας μας και της κοινωνίας. Στην ανάγκη αυτήν αναζητούμε την "άποψη" των αρχαίων Ελλήνων σ' ό,τι αφορά τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το πρωτεύον είναι να καταλάβουμε τον λόγο, που δεν άφηναν αυτούς τους ανθρώπους να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα. Αυτό μας ενδιαφέρει, γιατί από αυτό μπορούμε ν' αντιληφθούμε τον λόγο που σήμερα έχουν εκφυλιστεί τα πάντα και η κοινωνία μας όχι μόνον "νοσεί", αλλά κινδυνεύει με πλήρη διάλυση.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι στο θέμα των ομοφυλόφιλων το πραγματικό πρόβλημα δεν έχει σχέση με το "τι κάνουν κάποιοι" και με το "με ποιους το κάνουν". Το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει ν' αντιμετωπιστεί, έχει σχέση με το πόσο ανάγκη έχουν οι ομοφυλόφιλοι την ελευθερία πρόσβασης στην εξουσία που προσφέρει η Δημοκρατία, προκειμένου ν' αρπάξουν τα χρήματα που έχουν ανάγκη για να καλύψουν τα πανάκριβα πάθη τους …Ανθρώπους θέλουν ν' αγοράσουν και όχι ποδήλατα. Με απλά λόγια… το πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους δεν είναι ότι "τον παίρνουν", αλλά ότι "τα παίρνουν" …και αυτό το είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς οι αρχαίοι Έλληνες.
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εντοπίσει τη φλέγουσα ανάγκη των ομοφυλοφίλων για χρήματα. Είχαν καταλάβει το πόσο πιο πολύ ανάγκη τα έχουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Γιατί; Γιατί από εκεί ξεκινά η πιθανότητα "σεισμού" ή "διάβρωσης", που απειλεί τη Δημοκρατία. Από εκεί ξεκινά το επικίνδυνο "νερό" να ρέει γύρω από τα θεμέλιά της …Το διαβρωτικό "νερό", το οποίο είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ανάγκη τα χρήματα …Μεγάλη ανάγκη …Φλέγουσα ανάγκη και άρα δεν μπορούν να αρκεστούν σε έναν απλό μισθό. Αυτό είναι το μυστικό, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες "εφευρέτες-μηχανικοί" της Δημοκρατίας. Οι αρχαίοι Αθηναίοι συγκεκριμένα, ως οι απόλυτα ειδικοί.
Τι γνώριζαν; Τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ του φυσιολογικού ανθρώπου και του "ιδιόμορφου" ανθρώπου. Γνώριζαν ότι ο φυσιολογικός άνθρωπος "ζει" και μέσω της εργασίας του προσπαθεί να επιβιώσει. Ο ομοφυλόφιλος υποτιμά την αξία της επιβίωσης και μέσω της εργασίας του προσπαθεί να "ζήσει". Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το οποίο λέμε; Ο ομοφυλόφιλος, ο οποίος δεν είναι πλούσιος, είναι μαθηματικά αδύνατον να μην διαφθαρεί, όταν κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν έχει άλλη δυνατότητα να "ζήσει". Θέλει χρήματα και όχι δόξα. Η δόξα ούτε μπαίνει σε πορτοφόλι ούτε δίνεται ως χαρτζιλίκι στους γκόμενους. Όταν αυτός έχει μόνον την εργασία του ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα και να "ζήσει", είναι αναπόφευκτη η διαφθορά.
Είναι υποχρεωμένος από την "ιδιαιτερότητά" του να πληρώνει πανάκριβα αυτό, το οποίο για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι δωρεάν και το οποίο είναι η ερωτική σχέση. Πρέπει ν' αγοράσει αυτό, το οποίο συνήθως δεν πουλιέται και όταν πουλιέται είναι πανάκριβο. Δεν έχει άλλη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει. Αυτό, το οποίο για τους υπόλοιπους είναι φυσιολογικό και σε μεγάλη επάρκεια, αυτός το στερείται και αυτό του γίνεται πάθος. Είναι άνθρωπος με πάθος και αυτούς τους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρει ένα κομμάτι ψωμί. Τι να το κάνει το ψωμί, όταν έχει πάθη και αυτά δεν μπορεί να τα εξυπηρετήσει; Είναι πανάκριβος ένας εραστής να τον "αγοράσεις" και γι' αυτό δεν φτάνει ένας μισθός. Ο μισθός είναι μόνον για ψωμί, ενώ για εραστή απαιτείται το "έξτρα" της διαφθοράς.
Όμως, ο ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνον δυνάμει διεφθαρμένος, αλλά και δυνάμει προδότης. Ο ομοφυλόφιλος είναι πάντα ύποπτος για την πράξη της προδοσίας. Γιατί; Γιατί απλούστατα είναι εκβιάσιμος. Ακόμα κι αν είναι πολύ πλούσιος και δεν έχει αντικειμενικά την ανάγκη να διαφθείρεται, εντούτοις μπορεί να εκβιαστεί. Γιατί; Γιατί, προκειμένου να σώσει μια μεγάλη καριέρα, μια τεράστια προσπάθεια, ένα καλό όνομα ή μια μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, μπορεί να υποταχθεί στη θέληση των εκβιαστών του και να κάνει ζημιά στον λαό, ο οποίο τον εμπιστεύτηκε σε μια θέση εξουσίας.
Το ακόμα χειρότερο είναι ο συνδυασμός όλων αυτών. Ο συνδυασμός, ο οποίος θέτει τους ομοφυλόφιλους στη "διάθεση" των αφεντικών τους. Ο συνδυασμός αυτών, που, προκειμένου να καταλάβουν μια δημόσια θέση, η οποία θα τους επιτρέπει να διαφθείρονται, θέτουν οικειοθελώς τους εαυτούς τους στην εκβιαστική διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου. Είναι παμπάλαια τακτική κάποιοι ομοφυλόφιλοι όχι μόνον να μην αποκρύπτουν από τα "αφεντικά" τα κρυφά τους πάθη, αλλά να τα χρησιμοποιούν ως "εχέγγυα" για την πρόοδό τους. Πολλοί από αυτούς βάζουν την εκβιασιμότητά τους ως "υποθήκη" για μεγάλη καριέρα. Οι ίδιοι, δηλαδή, περιφέρουν τον "φάκελο" με τα στοιχεία, τα οποία εξασφαλίζουν τον βέβαιο εκβιασμό τους, προκειμένου να τον παραδώσουν στον άμεσα ενδιαφερόμενο. …"Βάλε με σ' αυτήν τη θέση και ...ό,τι θέλεις. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, πάρε κι αυτά τα στοιχεία, για να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να με καταστρέψεις ανά πάσα στιγμή".
Οι αρχαίοι όλα αυτά τα γνώριζαν. Τα επιβεβαίωσαν μάλιστα κατά τους μηδικούς πολέμους, όπου η φτωχή Δημοκρατία ήρθε σε βίαιη σύγκρουση με την πάμπλουτη αυτοκρατορία των Περσών. Την αυτοκρατορία, η οποία είχε ανάγκη τους προδότες, μπορούσε να τους πληρώσει και γνώριζε πού να τους "αναζητεί". Γι' αυτόν τον λόγο οι Έλληνες, οι οποίοι ήταν προοδευτικοί σε όλα τα θέματα, ποτέ δεν άλλαξαν τις απόψεις τους περί ομοφυλοφιλίας. Στο θέμα αυτό ήταν συντηρητικοί, γιατί απλούστατα γνώριζαν τη φύση τόσο του ανθρώπου όσο και της κοινωνίας του.
Όλες οι κοινωνίες είναι συντηρητικές, γιατί αυτή είναι η φύση τους …Η ζωική τους φύση. Έχουν ένστικτα αυτοσυντήρησης. Πρέπει να συντηρηθούν και να επιβιώσουν και αυτό σημαίνει ότι ενστικτωδώς γνωρίζουν τι ακριβώς τις απειλεί και πότε κινδυνεύουν. Γνωρίζουν πότε το "όχημα" της ψευδοπροοδευτικότητας μπορεί να τις οδηγήσει στη σήψη και από εκεί στη διάλυση. Ανάμεσα στα άλλα είχαν πάντα ως "εχθρούς" τους και τους ομοφυλόφιλους …Οι απλές κοινωνίες από απλό ένστικτο, ενώ η αρχαία ελληνική από επεξεργασμένη γνώση.
Αυτό, όσο κι αν φαίνεται ρατσιστικό, δεν είναι τέτοιο. Δεν ήταν ρατσιστές οι Έλληνες, όταν απέκλειαν τους ομοφυλόφιλους από τα δημόσια αξιώματα. Δεν ήταν ρατσιστές, όταν, εξαιτίας κάποιας φυσικής ιδιαιτερότητας, απέκλειαν μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα από μια κοινωνική λειτουργία. Είναι όμως δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην έχουμε ρατσισμό; Βεβαίως. Συμβαίνει και σήμερα και θα συμβαίνει και πάντα, όταν τίθεται θέμα ασφάλειας και ομαλής κοινωνικής λειτουργίας.
Είναι ρατσιστής ο νομοθέτης, ο οποίος αποφάσισε να αποκλείονται από τις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Ικάρων όλοι οι τυφλοί ανεξαιρέτως; Είναι ρατσιστής, επειδή τους αποκλείει συλλογικά, εξαιτίας μιας φυσικής τους ιδιομορφίας; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας "προοδευτικός" άνθρωπος, επειδή δεν παραδίδουν κάποια από τα F16 στους τυφλούς; Διαμαρτυρήθηκε κάποιος τυφλός για την "αδικία" και τον αποκλεισμό που υφίσταται η κοινωνική ομάδα, στην οποία είναι μέλος; Αυτό έκαναν και οι Έλληνες με τους ομοφυλόφιλους και ο χρόνος δικαίωσε τις επιλογές τους.
Γιατί όμως σήμερα όλα αυτά δεν "ισχύουν"; Γιατί όλες οι κοινωνίες έχουν "χαλαρώσει" τις άμυνές τους απέναντι σε εχθρούς, τους οποίους τους είχαν εντοπίσει πριν από αιώνες; "Πόθεν" τόση προοδευτικότητα από τόσες πολλές κοινωνίες και μάλιστα ταυτόχρονα; Γιατί, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εξουσιαστές δηλώνουν δημοσίως ότι "θαυμάζουν" τους Έλληνες και τη Δημοκρατία τους, δεν σέβονται το "manual" των "κατασκευαστών" της Δημοκρατίας; Ήταν αρκετά έξυπνοι για ν' ανακαλύψουν τη Δημοκρατία και αρκετά βλάκες για να αδικούν αξιοπαθούντες; Γιατί λοιπόν δεν τους μιμούνται στις επιλογές τους; Γιατί απλούστατα δεν τους συμφέρει. Δεν συμφέρει η Δημοκρατία τους ισχυρούς …Τους ισχυρούς όλου του κόσμου. Αυτοί κάνουν δήθεν ότι δεν κατανοούν τις ελληνικές "προδιαγραφές".
Κάποιοι μάλιστα από αυτούς όχι μόνον δεν σέβονται αυτές τις προδιαγραφές, αλλά τολμάνε και περνάνε στο αντίπερα όριο. Όχι μόνον αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους των αρχαίων Ελλήνων εναντίον της ομοφυλοφιλίας, αλλά αντίθετα προσπαθούν να παρουσιάσουν την αρχαία ελληνική κοινωνία σαν ένα τεράστιο "κλουβί" με "τρελές". Την κοινωνία, η οποία έστησε Θερμοπύλες, για να προστατεύσει τον ελεύθερο κόσμο από τον ασιατικό "σκοταδισμό", την εμφανίζουν σαν μια κοινωνία ανώμαλων και ανήθικων δούλων των παθών τους.
Ποιοι το έκαναν αυτό; Οι συνήθεις ύποπτοι. Οι αχαριστότεροι των ανθρώπων. Αυτοί, οι οποίοι έχουν ευεργετηθεί πιο πολύ από τους Έλληνες. Οι Αγγλοσάξονες, οι οποίοι οφείλουν τα πάντα στους Έλληνες. Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί ήθελαν, για λόγους ιμπεριαλισμού, να "εμπορεύονται" τη Δημοκρατία. Επειδή η Δημοκρατία δεν τους βόλευε, γιατί προστάτευε τα συμφέροντα των λαών, "εφεύραν" τη democracy. Τη democracy των ανώμαλων και των ομοφυλόφιλων. Τη democracy κάτι "τρύπιων" "Λορδοβυρώνων", οι οποίοι πήγαιναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και εκτός από γκόμενους έψαχναν και τρόπους να επεκτείνουν τα βρετανικά συμφέροντα.
Αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετούνταν με τον καλύτερο τρόπο, όταν η Βρετανία "πουλούσε" democracy, κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα από αυτά, τα οποία έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες. Παρέδιδαν δημοκρατίες "παγιδευμένες" εκ των έσω με ομοφυλόφιλους ηγέτες στα καίρια πόστα τους. Γιατί; Για να εκβιάζουν τους ηγέτες των "μπανανιών", τους οποίους οι ίδιοι διόριζαν στις θέσεις τους και στη συνέχεια τους εκβίαζαν.
Οι Βρετανοί διόριζαν ομοφυλόφιλους ηγέτες και οι ίδιοι στη συνέχεια —για ευνόητους λόγους— διόριζαν ομοφυλόφιλους δικαστές. Ο ένας εκβίαζε τον άλλο και όλους μαζί τους εκβίαζαν οι Βρετανοί. Ο ένας έτρωγε πιο πολύ από τον άλλο και πιο πολύ απ’ όλους οι Βρετανοί αποικιοκράτες. Αυτό δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές γι' αυτούς. Με τον ίδιο τρόπο "καπελώθηκε" η Δημοκρατία και στην ίδια τη Βρετανία. Πολύ πριν οι Βρετανοί "πουλήσουν" democracy στον κόσμο, αναγκάστηκαν και οι ίδιοι ν' "αγοράσουν" democracy από τους μονάρχες τους. Οι μονάρχες τους έκαναν τις ίδιες "λάθος" επιλογές, για να εκβιάζουν και τους ίδιους τους ηγέτες της Βρετανίας ακριβώς για τους ίδιους λόγους.
Απλά πράγματα. Το "Στέμμα" εκβίαζε τους Βρετανούς πολιτικούς και δικαστικούς και η Βρετανία εκβίαζε όλο τον κόσμο. Το "Στέμμα" στήριζε ομοφυλόφιλους πολιτικούς και αυτοί οι πολιτικοί έκαναν το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Αυτήν την πετυχημένη ιμπεριαλιστική πολιτική των Βρετανών "κληρονόμησαν" οι Αμερικανοί με τους Εβραίους συνεργάτες τους και τις διάφορες Λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ. Αυτοί, οι οποίοι, ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ, προπαγανδίζουν την "πρόοδο" και τον "πολιτισμό", βάζοντας ως βασική προϋπόθεση την πλήρη ανοχή στην ομοφυλοφιλία. Στο όνομα υποτίθεται του πολιτισμού και της Δημοκρατίας μπορεί να μην εξασφάλισαν την αλλαγή των αντιλήψεων των λαών στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά σίγουρα εξασφάλισαν την ανοχή τους. Με αυτήν την αλλαγή εξασφάλιζαν "αδράνεια" σ' ό,τι αφορά τις αντιδράσεις των λαών στα πρόσωπα των επιλογών τους.
Ένα θέμα, το οποίο επί αιώνες το είχαν διευθετήσει οι λαοί, ήρθε τον τελευταίο αιώνα να τους καταστρέψει. Από την έλλειψη παραγωγικών μέσων και πλουτοπαραγωγικών πηγών πεινούσαν οι λαοί επί αιώνες και όχι επειδή τα "άρπαζαν" οι ομοφυλόφιλοι, γιατί είχαν ανάγκη τις "κονόμες". Αυτή ήταν η μεγάλη αλλαγή τον τελευταίο αιώνα και αυτήν την αλλαγή την επέβαλαν οι ιμπεριαλιστές, για να ελέγχουν τα κράτη που τους ενδιέφεραν. Τα κράτη, τα οποία αναγκαστικά έπρεπε να τα αποδεχθούν ως "ελεύθερα" και "ανεξάρτητα", αλλά ταυτόχρονα ήθελαν να τα εκμεταλλεύονται ως αποικίες. Στο όνομα δήθεν της τέχνης και της αισθητικής έχουν χτίσει ολόκληρα "εργοστάσια" παραγωγής τέτοιων ανθρώπων. Στο όνομα τέλος της τεχνολογίας —και με την ολοκληρωτική επικράτηση των ΜΜΕ— μπορούν αυτήν την "παραγωγή" να τη διοχετεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Πλήρης και ολοκληρωτική υπεροχή των ομοφυλόφιλων σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες. Υπεροχή, όχι εξαιτίας των ικανοτήτων τους, αλλά εξαιτίας της οργανωμένης συμμορίτικης δράσης τους σε μια κοινωνία όπου ο καθένας αγωνίζεται μόνος του. Υπεροχή με αθέμιτα μέσα δυστυχώς και στους χώρους όπου απειλούν εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα. Σε χώρους, οι οποίοι έπρεπε να ελέγχονται αυστηρά στη στελέχωσή τους και αφορούν την πολιτική και τον δημόσιο βίο. Ευαίσθητους χώρους, οι οποίοι θα έπρεπε να ελέγχονται για λόγους εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας και όχι εξαιτίας ρατσισμού. Να ελέγχονται αυστηρά και να θωρακίζονται απ’ όλες τις απειλές, έστω κι αν εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι είμαστε πιο ανεκτικοί από τους αρχαίους Έλληνες. Δεν μας "περισσεύουν" οι ομοφυλόφιλοι ως άνθρωποι ή καλλιτέχνες ή ως επιστήμονες, για να τους εξωθήσουμε στο περιθώριο, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι εκείνου του σημείου, που δεν είναι επικίνδυνοι. Δεν μας απειλούν με τα πινέλα τους, αν ζωγραφίζουν ή με τους δοκιμαστικούς τους σωλήνες, αν είναι επιστήμονες. Μας απειλούν όμως όταν κυβερνάνε ή …όταν δικάζουν. Μας απειλούν όταν βρίσκονται στα πόστα, όπου ελέγχουν τη διαφθορά ή την πολιτική προδοσία.
Εδώ, όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο. Τι γίνεται όταν η διαφθορά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις —απειλώντας τα πάντα με κατάρρευση— και αυτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πάταξή της, είναι ομοφυλόφιλοι; Τι γίνεται όταν ο πιο ευαίσθητος και πιο κρίσιμος χώρος για τη λειτουργία της Δημοκρατίας "καταλαμβάνεται" από ομοφυλόφιλους; Τι γίνεται όταν η δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να έχει τα μάτια της "κλειστά", έχει "ανοικτό" τον κώλο της; Πόσο "κλειστά" μπορεί να τα έχει, όταν εκβιάζεται από αυτόν που έχει απέναντί της και πρέπει να τον κρίνει και ενδεχομένως θα πρέπει να τον τιμωρήσει; Μπορεί να λειτουργήσει η δικαιοσύνη υπό καθεστώς εκβιασμού των στελεχών της; Μπορεί μια ανθρώπινη κοινωνία ν' αποδεχθεί το γεγονός ότι θα "κρίνεται" από ιδιόμορφους ανθρώπους;
Το σημερινό χάλι της Ελλάδας δεν είναι δύσκολο να ερμηνευτεί στο πλήρες εύρος του. Σήμερα η Ελλάδα και η Δημοκρατία της έχουν προδοθεί απ' όλες τις απόψεις. Πολιτικοί λειτουργούν εις βάρος της, γιατί δεν διστάζουν να την προδώσουν, είτε επειδή εκβιάζονται είτε επειδή διαφθείρονται. Κρατικοί λειτουργοί έχουν μετατρέψει τα δημόσια πόστα τους σε "μαγαζάκια" και εισπράττουν "φακελάκια". Ιδιώτες λεηλατούν τα πάντα στο πέρασμά τους χωρίς κανέναν δισταγμό. Όλοι αυτοί δεν διστάζουν να κάνουν ακόμα και τα χειρότερα εγκλήματα εις βάρος του λαού, γιατί υπάρχει ατιμωρησία. Υπάρχει ατιμωρησία, γιατί είναι προφανές ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δεν λειτουργεί. Είναι προφανές ότι οι Έλληνες δικαστές δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους, είτε επειδή εκβιάζονται είτε επειδή διαφθείρονται. Το αποτέλεσμα και πάλι είναι το ίδιο και πρέπει εμείς να βρούμε πού μπορεί να οφείλεται.
Για να ξεκινήσει λοιπόν κάποιος να ψάξει για το ποιος ευθύνεται, πρέπει να ξεκινήσει από τα συμβαίνοντα στο σύστημα δικαιοσύνης. Γιατί; Γιατί εκεί βρίσκονται οι κύριοι υπεύθυνοι. Για την σημερινή εθνική και κοινωνική αθλιότητα ευθύνεται κατά κύριο λόγο η Δικαστική Εξουσία. Απλά πράγματα. Για μια κλοπή μπορεί να ευθύνεται ο κλέφτης, αλλά για την έκρηξη του φαινομένου της κλοπής ευθύνονται πάντα οι δικαστές. Η ατιμωρησία ενθαρρύνει κάποιους να εγκληματούν και αυτό καθιστά τους δικαστές περισσότερο υπεύθυνους για το έγκλημα από τους ίδιους τους εγκληματίες. Αυτό γίνεται σήμερα στην Ελλάδα. Η διαφθορά σήμερα εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα, γιατί υπάρχει πρόβλημα μ' αυτούς, οι οποίοι έχουν ως καθήκον τους τον έλεγχο και την τιμωρία της διαφθοράς.
Σ' αυτούς καταλήγει πάντα όποιος αναζητήσει τα πραγματικά αίτια της σημερινής πολιτικής αθλιότητας. Οι πάντες γνωρίζουν ότι για τη διαφθορά των πολιτικών ευθύνεται ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Ποιος φταίει γι' αυτόν τον νόμο; Οι πολιτικοί, που ο νόμος αυτός τους εξυπηρετεί; Όχι βέβαια. Αυτοί βρήκαν ανοικτή την "πόρτα" και μπήκαν. Η δικαιοσύνη φταίει γι' αυτόν τον νόμο, γιατί δεν τον έτριψε στη μούρη αυτών που τον σκέφτηκαν.
Για τη διαφθορά των δημοσίων υπαλλήλων ευθύνεται ο νόμος, ο οποίος προβλέπει συντεχνιακές και συναδερφικές ΕΔΕ για κοινά ποινικά αδικήματα. Ποιος φταίει για τις ΕΔΕ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι βολεύονται από αυτές; Όχι βέβαια. Η δικαιοσύνη φταίει γι' αυτόν τον νόμο, γιατί δεν τον έτριψε στη μούρη αυτών που τον σκέφτηκαν. Από αυτούς τους δύο νόμους οδηγήθηκε η χώρα στη διαφθορά και τη σήψη. Μια σήψη, η οποία σήμερα θα την οδηγήσει στον "θάνατο", γιατί οι ντόπιοι και ξένοι παράγοντες που την προκάλεσαν είναι οι ίδιοι, που στη συνέχεια απαίτησαν και την προδοσία από τους πολιτικούς μας.
Όμως, ακόμα και σ' αυτήν την προδοσία δεν είναι αμέτοχη η Δικαιοσύνη. Μπήκαμε στο ΔΝΤ με νομικές "αλχημείες" των προδοτών. Κανένας δεν σεβάστηκε το Σύνταγμα και τους νόμους. Ψήφισαν το Μνημόνιο σαν να επρόκειτο για κοινό νόμο, ενώ το αντιμετωπίζουν σαν Διεθνή Συνθήκη της χώρας. Εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στους ξένους δανειστές μας, χωρίς και πάλι να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους. Παρακάμπτουν τη Βουλή, δίνοντας σε κοινούς υπουργούς "υπογραφές" με ισχύ, που δεν προβλέπεται από κανένα Σύνταγμα. Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι προδότες; Όχι βέβαια. Αυτοί τα "πήρανε" και έκαναν αυτά, τα οποία είχαν συμφωνήσει με τους "εργοδότες" τους. Αυτοί, οι οποίοι φταίνε, είναι αυτοί, οι οποίοι δεν τους τιμώρησαν γι' αυτά που έκαναν.
Στην πραγματικότητα η Δικαστική Εξουσία ευθύνεται γι' αυτά τα εγκλήματα, γιατί τα επέτρεψε να πραγματοποιηθούν και στη συνέχεια να λειτουργήσουν εις βάρος του λαού. Οι προδότες έχουν το "άλλοθι" ακόμα και της άγνοιας. Η Δικαιοσύνη δεν δικαιολογεί άγνοια. Έχοντας αυτοί οι προδότες εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, δεν δίστασαν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Προφανώς τα "αφεντικά" τους δεν αρκούνται μόνον στην άλωση της χώρας, αλλ' απεργάζονται κι άλλα πράγματα …πολύ χειρότερα. Προχωρούν ένα "βήμα" παραπέρα και δημιουργούν συνθήκες πραγματικής διάλυσης της χρεοκοπημένης πατρίδας μας. Δημιουργούν συνθήκες, που, ακόμα κι αν δεν μας διαλύσουν ως κράτος, θα επιτρέπουν στους ξένους να μας εκβιάζουν μαζικά με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ο κόσμος όλος ενστικτωδώς φοβάται τον "Καλλικράτη", γιατί βλέπει ότι κατά πρώτον απειλείται η ακεραιότητα της χώρας και κατά δεύτερον αλλοιώνεται το πολίτευμά της. Μόνον η Δικαιοσύνη δεν ανησυχεί …Η μόνη που θα έπρεπε ν' ανησυχεί μόνιμα και να ενεργεί πολύ πριν καν αντιληφθεί ο μέσος πολίτης κάποιον κίνδυνο. Ποιος φταίει για τον "Καλλικράτη"; Ο αγράμματος σαντουϊτσάς Ραγκούσης; Όχι βέβαια. Η Δικαιοσύνη φταίει γι' αυτήν τη ολέθρια "μεταρρύθμιση", γιατί απλούστατα δεν απείλησε με φυλάκιση τους εμπνευστές της. Σε τάπερ θα έπρεπε ν' απειλεί ότι θα βάλει τον Ραγκούση σε περίπτωση που αυτός επέμενε για τη μεταρρύθμισή του …Ούτε καν σε κελί φυλακής.
Αντιλαμβανόμαστε ότι κανένας πολιτικός, κανένας παπάς, κανένας επιχειρηματίας ή κλέφτης δεν είναι υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ. Αυτή ευθύνεται για όλα, γιατί απλούστατα αυτός είναι ο συνταγματικός της ρόλος και το καθήκον της. Για ό,τι συμβαίνει εις βάρος του λαού και της Δημοκρατίας από το πολιτικό και υπηρεσιακό προσωπικό του ελληνικού κράτους, η Δικαιοσύνη ευθύνεται. Εκ του νόμου. Εξ’ αντικειμένου. Την πληρώνουμε, για να ευθύνεται. Αυτή έχει επωμισθεί τον ρόλο να ελέγχει και να προστατεύει τη λειτουργία του ελληνικού κράτους και αυτή είναι που δεν κάνει τη δουλειά της, όταν αυτό το κράτος και οι θεσμοί του υπολειτουργούν.
Όμως, η άθλια σημερινή Δικαιοσύνη δεν ευθύνεται μόνον για την υπολειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Εξαιτίας των δικών της "λαθών" και "παραβλέψεων" βλέπουμε την "έκρηξη" της εγκληματικότητας να έχει φτάσει στο ύψιστο επίπεδο. Στο επίπεδο της διαπλοκής. Φτάσαμε στο σημείο απλοί ιδιώτες να τολμούν και να λεηλατούν το ίδιο το κράτος. Απλοί ιδιώτες τολμούν και βάζουν το "χέρι" τους εκεί όπου θα έπρεπε να λειτουργεί μηχανή του "κιμά". Οι πάντες μιλάνε σήμερα για ατιμωρησία …Στα καφενεία έφτασε αυτή η άποψη …Κανένας δεν μπαίνει φυλακή ό,τι κι αν έχει κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι παριστάνουν τους οικονομικούς μεγιστάνες και στην κυριολεξία βρίσκονται ελεύθεροι "ελέω" δικαστικής εξουσίας.
Μια απλή δικαστική απόφαση χωρίζει τον Κόκκαλη από τη φυλακή. Μια απλή δικαστική απόφαση χωρίζει τα λίαρ τζέτ και τις βίλες του Μελισσανίδη από τα σίδερα της φυλακής. Όλες οι δήθεν μεγάλες ελληνικές οικογένειες έγιναν με δημόσιο χρήμα. Οι μπατιρομεγιστάνες της διαπλοκής. Ποιος ήταν ο Μπόμπολας, πριν βάλει τα χέρια του στο δημόσιο χρήμα; Ένα πειναλέο τίποτε ήταν. Μικροκατασκευαστής βόθρων ήταν. Μέσα σε λίγα χρόνια έγινε μεγιστάνας με το δημόσιο χρήμα και εξακολουθεί να "κονομάει" ακόμα και σήμερα. Έληξε το συμβόλαιό του με την Αττική Οδό και ακόμα εισπράττει διόδια. Ποιος θα τον σταματήσει; Ποιος θα τον απειλήσει με τον νόμο;
Ο δήθεν μεγιστάνας Λάτσης τι διαφορετικό κάνει; Έχτισε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, χωρίς να έχει την ιδιοκτησία του οικοπέδου όπου το έχτισε. Άρπαξε με μια κοινή υπουργική απόφαση τα ΕΛΠΕ, τα οποία είναι δημόσια περιουσία αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι Αγγελοπουλαίοι; Μόνοι τους πήραν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνοι τους μοίρασαν την πίτα των έργων και μόνοι τους έγιναν πελάτες των εαυτών τους. Με σίδερα της οικογένειας έγιναν όλα τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια εξασφάλισαν "ασυλία" τύπου Πινοσέτ, προκειμένου να μην εξεταστεί ποτέ η διαφθορά και η σπατάλη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι Βασιλάκηδες, οι οποίοι παριστάνουν τους "αερομεταφορείς"; Άνοιξαν την "καλύτερη" αεροπορική εταιρεία με τα "κατσαβίδια" της Ολυμπιακής. Με αθέμιτους όρους —και με την υποστήριξη γνωστών πολιτικών οικογενειών— έγιναν παράγοντες της αερομεταφοράς. Λεηλατώντας και κατασυκοφαντώντας το άπειρης αξίας πρώην δημόσιο κεφάλαιο με το όνομα Ολυμπιακή. Εκεί που νοίκιαζαν αυτοκινητάκια για το μεροκάματο, έγιναν "μεγιστάνες". Και καλά… αυτοί νοίκιαζαν δικά τους αυτοκίνητα. Η άλλη "μεγάλη" μορφή, η οποία διέθετε ένα αυτοκινητάκι, για να "διδάσκει" οδήγηση και έγινε ο μεγιστάνας των καυσίμων Μελισσανίδης;
Όλοι οι "μεγιστάνες" της πλάκας και της διαπλοκής τα ίδια έκαναν. Τα ίδια έκανε ο βρωμοπόδαρος χαφιές της Στάζι Κόκκαλης. Τα ίδια έκανε ο σταλινικός Γερμανός με τις στημένες εξαγορές, ο οποίος πουλούσε πανάκριβο "αέρα" στον ΟΤΕ. Τεράστια η λίστα με τους "διαπλεκόμενους", οι οποίοι έκαναν "ριφιφί" στα δημόσια ταμεία. Τέτοια ζέχνουσα πλέμπα, που μέσα σε λίγα χρόνια να έγιναν μεγιστάνες, δεν υπήρξε αλλού. Ούτε στην υποσαχάρια Αφρική δεν έγιναν αυτά τα πράγματα.
Γιατί όμως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε ένα σωστά οργανωμένο κράτος; Γιατί σε ένα τέτοιο σοβαρό κράτος υπάρχει σοβαρή Δικαιοσύνη, η οποία δεν τα επιτρέπει. Όλοι όσοι αποπειρώνται να το λεηλατήσουν, για να κονομήσουν, πάνε στη φυλακή. Γιατί στην Ελλάδα δεν πήγε στη φυλακή κανένας από αυτούς; Γιατί δεν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη …Η άνωθεν ελεγχόμενη Δικαιοσύνη.
Τώρα αρχίζει και "δένει" καλύτερα η κατάσταση. Αν δηλαδή σ' αυτήν την κατάσταση μας έβαλαν κάποιοι "ανώτεροι" ιμπεριαλιστές, τότε εύκολα σχηματίζουμε έναν "κύκλο" πολύ βρόμικων σχέσεων. Να κάνουμε μια υπόθεση "εργασίας", για να δούμε πώς λειτουργούν οι ιμπεριαλιστές; Να παραστήσουμε τους ιμπεριαλιστές και να σκεφτούμε πώς μπορούμε να "αλώσουμε" μια ανεξάρτητη χώρα; Τέτοια πράγματα δεν συζητούν στις κρυφές συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ; Στις συνεδριάσεις, όπου καλούνται πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες από τις "Μπανανίες".
Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ δεν ήθελε να αλώσει το ελληνικό κράτος; Άρα; Άρα στην πραγματικότητα έπρεπε να "γκρεμίσει" την ελληνική Δημοκρατία. Άρα; Άρα έπρεπε να προετοιμάσει την κατάσταση, για να το επιτύχει. Δεν αρκούσε από μόνη της μια προδοσία, γιατί ένα οργανωμένο κράτος μπορεί να την αντιμετωπίσει και να τιμωρήσει τους προδότες του. Δεν αρκούσε λοιπόν ο "σεισμός" της προδοσίας, για να γκρεμιστεί. Έπρεπε να "διαβρωθούν" τα θεμέλιά της σε βαθμό τέτοιον, που να μην μπορεί ν' αντέξει τον παραμικρό "σεισμό". Δεν τους αρκούσε δηλαδή να βρούνε έναν προδότη Γιωργάκη, για να μας βάλει στην κατοχή του ΔΝΤ. Έπρεπε πολλά χρόνια πριν να διαφθείρουν το ελληνικό σύστημα τόσο πολύ, που από τη μία να μην φοβάται ο Γιωργάκης και ο κάθε Γιωργάκης να προδώσει την πατρίδα του και από την άλλη να μην μπορεί το ελληνικό σύστημα ν' αντιδράσει εγκαίρως, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προδοσία του.
Πολύ πριν εμφανίσουν λοιπόν τον δυνατό "σεισμό" της προδοσίας, έπρεπε να διοχετεύουν άπειρο διαβρωτικό "νερό" στα θεμέλια της ελληνικής Δημοκρατίας. Έπρεπε επί πολλά χρόνια και συστηματικά να προωθούν τους "κατάλληλους" ανθρώπους σε εκείνα τα κρατικά πόστα, τα οποία, αν λειτουργούσαν ικανοποιητικά, θα αποθάρρυναν τους υποψήφιους προδότες. Έπρεπε να εξουδετερωθεί το "ανοσοποιητικό" σύστημα της ελληνικής Δημοκρατίας πριν φτάσουμε στην απευθείας "προσβολή" του με τον "ιό" της προδοσίας. Έπρεπε να εξουδετερωθεί το σύστημα Δικαιοσύνης της χώρας.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που ξεκινήσαμε την ανάλυση από τους αρχαίους Έλληνες; Οι αρχαίοι Έλληνες, για να ισχυροποιήσουν τη Δημοκρατία, κρατούσαν σε "απόσταση" τους ομοφυλόφιλους από τα πόστα της. Οι ιμπεριαλιστές, έχοντας ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα, είναι προφανές ότι τους συμφέρει να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα πράγματα. Επί πολλά χρόνια προσπαθούν —και κρίνοντας από τα σημερινά αποτελέσματα, επιτυχώς— να "διαβρώσουν" τα θεμέλιά της.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να προωθούνταν συστηματικά στις πιο καίριες θέσεις της Δικαστικής Εξουσίας ομοφυλόφιλοι. Ομοφυλόφιλοι "πρόθυμοι" να προδώσουν και "ορεξάτοι" να διαφθαρούν. Ποιος ξέρει πόσοι άξιοι δικαστικοί και εξαίρετοι νομικοί παρακάμφθηκαν από τις φουριόζες "τρελές" του δικαστικού σώματος. Ποιος ξέρει πόσοι άξιοι δικαστές παροπλίστηκαν σε κάποιο "ξεχασμένο" πόστο, για να προαχθούν εκβιαζόμενοι ομοφυλόφιλοι. Άνθρωποι, οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα "αδρανούσαν" και δεν θα έκαναν το καθήκον τους. Άνθρωποι, οι οποίοι δεν θα "έβλεπαν" τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά εγκλήματα, ακόμα κι αν γίνονταν μπροστά τους. Άνθρωποι, οι οποίοι πληρώνονται γι' "ανοιχτομάτηδες" και δεν θα έβλεπαν αυτά, τα οποία θα έβλεπαν και οι "τυφλοί".
Αυτή η υπόθεση δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, αν σκεφτεί κάποιος τα συμφέροντα αλλά και την ισχύ αυτών, που θεωρούμε ότι βρίσκονται πίσω από τη σημερινή αθλιότητα …Για τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ μιλάμε …και όχι για τη λέσχη κυριών Άνω Υδρούσας. Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ δεν είναι αυτή, η οποία δίνει τα "χρίσματα" σε πολιτικούς; Μέλη αυτής της Λέσχης δεν είναι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες; Οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες; Μέλη της ίδιας Λέσχης δεν είναι όσοι διαχειρίστηκαν τους κρίσιμους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής στην ίδια περίοδο; Οι Αλογοσκούφηδες, οι Πάγκαλοι και οι Παπακωνσταντίνου; Πού δηλαδή φαίνεται παράξενο αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε; Δικοί τους άνθρωποι είναι οι "σεισμοί" της προδοσίας και δικές τους επιλογές είναι και τα "νερά" της διαφθοράς. Αυτοί διορίζουν τους κυβερνήτες και οι κυβερνήτες διορίζουν τους δικαστικούς, οι οποίοι θα κρίνουν την παρανομία των πράξεών τους.
Αν σ' αυτό το παράνομο παιχνίδι της "διαπλοκής" των Κυρίαρχων Εξουσιών του Συντάγματος βάλει κάποιος και τους οικονομικούς παράγοντες, έχει μπροστά του το "πάζλ" της καταστροφής. Οι χορηγοί δεν είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν τα δύο μεγάλα και μόνιμα κόμματα εξουσίας; Αυτά τα κόμματα δεν είναι που τους δίνουν τα παράνομα δημόσια έργα, προκειμένου να παραμείνουν ισχυροί και να τα επαναχρηματοδοτήσουν; Τα ίδια κόμματα —εντελώς παράνομα— δεν είναι αυτά, τα οποία αποφασίζουν για τις "προαγωγές" στον δικαστικό κλάδο; Ο διαπλεκόμενος ιδιώτης, δηλαδή, που κλέβει το κράτος, μπορεί μέσω των χορηγιών του να ελέγχει την πολιτική εξουσία και μέσω αυτής να ελέγχει το δικαστικό προσωπικό, το οποίο μπορεί σε κάποια στιγμή να τον "κρίνει". Ποιος θ' αποφασίσει εναντίον του; Ο δικαστής, ο οποίος έγινε Αρεοπαγίτης εξαιτίας του κόμματος, το οποίο ο ίδιος χρηματοδοτεί και άρα ελέγχει; Ο Αρεοπαγίτης, ο οποίος, εκτός από "σκελετούς", μπορεί να έχει και "δονητές" κρυμμένους στη "ντουλάπα" του;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που ο Γιωργάκης δεν φοβήθηκε να μας προδώσει, παραδίδοντας την πατρίδα μας στο ΔΝΤ; Αν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες, οι οποίοι ελέγχουν τα κόμματα και τα δημόσια έργα, έχουν από κοινού αποφασίσει να προάγουν στα ύπατα δικαστικά αξιώματα μόνον τους ομοφυλόφιλους, προκειμένου να τους εκβιάζουν, πώς θα λειτουργήσει η Δικαιοσύνη;
Τα τεχνολογικά μέσα σήμερα είναι πιο διαδεδομένα και φθηνά από ποτέ. Μια μικροκάμερα είναι πιο φθηνή και από μια πίτσα. Ποιος μας αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεπιχειρηματίες δικαστικές "υπερπαραγωγές" μέσα στα συρτάρια τους; Να έχουν DVD με διάφορους δικαστικούς και εισαγγελείς να παριστάνουν σε βίλες ή δωμάτια ξενοδοχείων τις "Σούλες" και τις "Βούλες". Ποιος θα τους δικάσει όλους αυτούς τους "διαπλεκόμενους", όταν κάποιες από τις υποθέσεις τους φτάσουν στη Δικαιοσύνη; Η "Σούλα", που θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι σε περίπτωση ανυπακοής θα καταστραφεί ολοκληρωτικά ως δικαστικός, ως επιστήμονας, ως οικογενειάρχης και ως άνθρωπος, αν ένα βίντεο φύγει από το γραφείο τού υπόδικου "διαπλεκόμενου" και πάει στη μονταζιέρα του καναλιού του;
Είναι τρομακτικό… και μόνον να σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιμπεριαλισμού και της "διαπλοκής" …Και μόνον να σκεφτεί ότι με τη "διαπλοκή" των Κυρίαρχων Εξουσιών μόνον το "ανεξάρτητο" δικαστικό σώμα δεν αποφασίζει για την εσωτερική του ιεραρχία …Και μόνον να σκεφτεί ότι υπάρχει πιθανότητα τις προαγωγές των ανώτατων δικαστικών να τις κάνουν από κοινού και σε ένα σαλόνι των βορείων προαστίων πρέσβεις ξένων κρατών, πλούσιοι διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί …Να σκεφτεί ότι τις προαγωγές τις μοιράζουν, βλέποντας βίντεο και πίνοντας ουίσκι. "…Ποιον να προάγουμε σε Αρεοπαγίτη; Αυτόν με την κίτρινη κιλότα ή αυτόν με τη γόβα στιλέτο";
Αυτά δεν τα λέμε μόνον εμείς, επειδή είμαστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι ή "ψυλλιασμένοι". Θέμα στα καφενεία όλης της χώρας είναι αυτά. Όλοι μιλάνε πλέον ανοικτά για παραδικαστικό κύκλωμα, το οποίο "νοθεύει" τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας και είναι υπεύθυνο για ό,τι κακό συμβαίνει σήμερα. Λεηλατείται η πατρίδα μας, όχι γιατί οι διάφοροι Χριστοφοράκοι είναι "δαιμόνιοι", αλλά γιατί οι διάφοροι Ζαγοριανοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν να τους δικάσουν, είναι διεφθαρμένοι. Οι Ζαγοριανοί διαφθείρονται εκ του ασφαλούς, γιατί κάποιοι τους καλύπτουν. Ένα πρόβλημα, το οποίο θα διαιωνίζεται για όσο διάστημα κάποιοι τους διατηρούν στο δικαστικό σώμα, ακόμα και την ώρα που είναι υπόδικοι. Εκεί έχουμε φτάσει σήμερα. Πραγματικοί υπόδικοι να δικάζουν σήμερα Έλληνες πολίτες. Γιατί; Γιατί κάποιοι τους προστατεύουν και εξασφαλίζουν ευεργετικές αποφάσεις της ολομέλειας του Αρείου Πάγου.
Σε όλες τις περιπτώσεις το ίδιο συμβαίνει. Αυτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις "βρόμικες" υποθέσεις, απολαμβάνουν την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Σ' αυτήν την ηγεσία βρίσκεται το πρόβλημα. Στην ηγεσία, η οποία προφανώς "χρωστάει" την καριέρα της στους διαπλεκόμενους και τους προδότες. Στην ηγεσία, η οποία ελέγχεται και εκβιάζεται από τον οποιονδήποτε Γιωργάκη παίρνει το "τιμόνι" αυτής της χώρας. Στην ηγεσία, η οποία ολόκληρη βρίσκεται "συσκευασμένη" σε DVD σε διάφορα κυβερνητικά, κομματικά ή επιχειρηματικά "συρτάρια".
Αυτή η ηγεσία "καλύπτει" την ατιμωρησία και ενθαρρύνει τη λεηλασία. Χάρη σ' αυτήν την ηγεσία διεφθαρμένοι και ανώμαλοι δικαστικοί κάνουν τις "βρομοδουλειές", που εξασφαλίζουν προαγωγές, καριέρες και γκόμενους. Ας ψάξει κάποιος να δει πώς η "διαπλοκή" εξασφαλίζει τις απαλλακτικές αποφάσεις …ακόμα και όταν τα εγκλήματά της είναι προφανή. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι δικαστές έχουν υπογράψει κατά καιρούς απαλλακτικά βουλεύματα υπέρ των "μεγιστάνων" της διαπλοκής. Ποιοι δικαστές απάλλαξαν τον Κόκκαλη, όταν αυτός κινδύνευε. Ποιοι δικαστές απάλλαξαν τον Μελισσανίδη, όταν αυτός καταδικάστηκε σε φυλάκιση, που έφτανε όχι μόνον γι' αυτήν, αλλά και για την επόμενη "ζωή" του.
Μάντεις δεν είμαστε, αλλά είμαστε σίγουροι για τα πιθανά ευρήματά μας. Όποιος ενδιαφέρεται, για να βρει μια άκρη στο παραδικαστικό σύστημα, ας αναζητήσει τους ομοφυλόφιλους δικαστές και εισαγγελείς. Στη συνέχεια ας ψάξει να βρει τους ομοφυλόφιλους δικηγόρους, για να έχει μια πλήρη εικόνα του κυκλώματος. Τότε θα δει πού οφείλεται η σημερινή ασυδοσία και ατιμωρησία. Τότε θα δει κάποιους, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια "συντεχνία" του "κώλου", να διαχειρίζονται τη Δικαιοσύνη σαν "μαγαζάκι" τους. Ομοφυλόφιλους δικαστές να "πουλάνε" αποφάσεις και ομοφυλόφιλους δικηγόρους ν' "αγοράζουν" αποφάσεις για τους πελάτες τους. Αυτό το κύκλωμα του "κώλου" μετέτρεψε την πατρίδα μας σε κράτος του "κώλου".
Όλοι αυτοί σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί τους προστατεύουν τα ξένα αφεντικά, τα οποία "επενδύουν" στη διαφθορά και τη σήψη και οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι εξυπηρετούνται από αυτήν. Οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι διαθέτουν τα ΜΜΕ και δίνουν δημόσιο "βήμα" στον κάθε έμμισθο Βαλιανάτο, ο οποίος θα υπερασπιστεί "δικαιώματα" και "ιδιομορφίες" στο όνομα του "πολιτισμού" και της "προόδου". Θα επιστρατευτούν όλες οι "προχωρημένες" παπαρολογίες, για να μην απειληθεί το κύκλωμα. Αν κι αυτό δεν φτάνει, απλά θα επιστρατευτούν οι πάγιες τακτικές του συστήματος. Απειλές και εκφοβισμοί από την πλευρά του συστήματος Δικαιοσύνης. Οι "Βούλες" και οι "Σούλες" θα απειλούν με φυλακίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την "άμυνα" από τον κόσμο και στην πραγματικότητα περνάνε στο "απυρόβλητο". Μέγα κατόρθωμα. Σε έναν κόσμο, ο οποίος στην κυριολεξία βουλιάζει από τη διαφθορά και την ατιμωρησία, παραμένουν στο "απυρόβλητο" οι δικαστές, οι οποίοι είναι οι κύριοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι της κατάστασης. Οι μόνοι άνθρωποι, που, αν ο λαός τους απειλήσει ακόμα και με απλή βία, μπορεί να "παράγει" θετικό αποτέλεσμα. Απλά πράγματα. Τους πολιτικούς, ακόμα κι αν τους απειλήσεις με λιντσάρισμα, δεν μπορούν με την αλλαγή της συμπεριφοράς τους να σου δώσουν ως λαό το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όσες κλωτσιές κι αν "φάει" ο Κουλούρης, τίποτε δεν αλλάζει. Αντίθετα, τους δικαστικούς μπορείς να τους απειλήσεις με βία και αυτό ν' αποφέρει αποτελέσματα. Οι δικαστές, αν φοβηθούν τη λαϊκή αντίδραση, μπορούν να γίνουν πιο δίκαιοι και αυτό να εξυπηρετήσει την κοινωνία.
Γι' αυτόν τον λόγο οι διεφθαρμένοι όλων των κλάδων και των τύπων, ακόμα και όταν αλληλοκατηγορούνται, προσπαθώντας ο ένας να στρέψει την οργή του κόσμου στον άλλο, ποτέ δεν στρέφουν αυτήν την οργή προς τους δικαστικούς. Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στοχοποιούνται οι δικαστικοί. Οι δικαστικοί προστατεύονται ως "κόρη" οφθαλμού από τους διεφθαρμένους. Ακόμα και οι μητροπολίτες στοχοποιούνται, αλλά ποτέ οι δικαστές. Παραμένουν "υπεράνω", γιατί, αν —εξαιτίας του φόβου της βίαιης αντίδρασης της κοινωνίας— κάποιοι απ’ αυτούς αλλάξουν συμπεριφορά, τότε το "παιχνίδι" τελείωσε. Αν, για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή, κάποιοι δικαστικοί αναγκαστούν να τιμωρήσουν δικαστικούς, τα πράγματα θ' αλλάξουν στο σύνολο της λειτουργίας της Δικαστικής Εξουσίας. Η Δικαστική Εξουσία είναι η μοναδική μορφή εξουσίας, η οποία έχει το πλεονέκτημα της απόλυτης "αυτοκάθαρσης" και μπορεί να ξεκινήσει να κάνει το ίδιο για το σύνολο της κοινωνίας.
Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης των διεφθαρμένων. Ένας "εμφύλιος" στη δικαστική εξουσία, ο οποίος θα οδηγήσει στην "αυτοκάθαρσή" της. Ένας "εμφύλιος" μεταξύ των λειτουργών της Δικαιοσύνης και των λειτουργών του "κώλου" τους. Για όσο διάστημα δεν συμβαίνει αυτό, τίποτε δεν θ' αλλάζει και όλοι οι δικαστές —δίκαιοι και άδικοι— θα είναι τρομοκρατημένοι. Αυτήν τη στιγμή το δικαστικό σώμα βρίσκεται σε "ομηρία" φόβου, γιατί όλοι οι δικαστές φοβούνται τη δίκαιη οργή του κόσμου, άσχετα αν δεν είναι όλοι υπεύθυνοι για την αθλιότητα. Οι ανώμαλοι προστατεύονται από τις συλλογικές "ευθύνες" και διατηρώντας την πάγια εγκληματική συμπεριφορά τους, διαιωνίζουν τις συνθήκες που αναπαράγουν την "ομηρία". Φοβούνται οι τίμιοι δικαστές τον κόσμο και όσο τον φοβούνται οι διεφθαρμένοι συνεχίζουν να "ταΐζουν" τον κόσμο με οργή.
Η κοινωνία θα πρέπει να αφυπνιστεί και να λάβει μέτρα αυτοπροστασίας. Δεν μπορεί να περιμένει από κάποιους λίγους τίμιους δικαστές να κάνουν τη δική της δουλειά. Τα "κυκλώματα" είναι τόσο ισχυρά, που δεν μπορεί κανένας κοινός λειτουργός ν' αντιδράσει αποτελεσματικά, όποια κι αν είναι η θέση του στη δικαστική ιεραρχία. Δεν μπορεί οι τίμιοι δικαστές να τα "βάλουν" με ένα κύκλωμα, το οποίο ξεκινάει από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και μέσω πρεσβειών φτάνει στα πρωθυπουργικά γραφεία και από εκεί στην ηγεσία του Αρείου Πάγου. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να τα βάλουν με τους διεστραμμένους και άρα επικίνδυνους ανώμαλους, οι οποίοι, αν κινδυνεύσουν, θα έχουν απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Η κοινωνία θα πρέπει ν' ανοίξει τα "μάτια" και τα "αυτιά" της και να δει μόνη της ποιοι είναι οι εχθροί της. Έχει τη δυνατότητα να "δει" και ν' "ακούσει" τα πάντα. Να μάθει ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικό της …Ακόμα και τα πιο απόκρυφα, εφόσον δικά της "κύτταρα" συμμετέχουν καί στα καλά καί στα αισχρά. Από εκεί και πέρα πρέπει να "στιγματίσει" τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και να τους τιμωρήσει. Αν είναι πολιτικοί, να μην τους ξαναψηφίσει. Αν είναι δικαστικοί, να μην δέχεται να την δικάζουν.
Πρέπει ν' αντιδρά πάντα με το ίδιο πάθος, όταν τους συναντά απέναντί της. Όταν δεν μπορεί να τους τιμωρήσει με την ψήφο της, να το επιχειρεί με τη διαμαρτυρία. Να πηγαίνει στα δικαστήρια και να τους κράζει, όταν ανεβαίνουν στην "έδρα" για να δικάσουν. Να αντιδρά σχεδόν υστερικά, σαν αν επρόκειτο για θέμα επιβίωσης …Σαν να ήταν επιβάτης ενός αεροσκάφους και ξαφνικά διαπίστωνε ότι στο κόκπιτ παριστάνει τον πιλότο ένας τυφλός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, όταν στη δικαστική έδρα ή τον κυβερνητικό θώκο κάθεται ένας ομοφυλόφιλος. Αυτό πρέπει να καταγγέλλεται πάντα. Για τους κοινωνικούς εχθρούς δεν υπάρχουν ούτε προσωπικά δεδομένα ούτε προστασία της ιδιωτικότητας. Όποιος θέλει να έχει τέτοιου είδους δικαιώματα, ιδιωτεύει και δεν σέρνεται στα δημόσια αξιώματα ως παθιασμένο "ερπετό" πρόθυμο προς ενοικίαση.
Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να πέφτει θύμα της "προοδευτικής" προπαγάνδας των αθλίων. Πρέπει να σταματήσει να ακούει το έμμισθο πουσταριό, που τον δουλεύει με "ευαισθησίες", "δικαιώματα", "επιλογές" και ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ο άνθρωπος για να ομορφύνει τη ζωή του και να διευκολύνει τις ζωές των μειονοτήτων. Όλα αυτά ισχύουν για τους ανθρώπους και όχι για τους διεφθαρμένους και τους προδότες.
Ο ομοφυλόφιλος είναι αξιοσέβαστος όταν κάνει την επιλογή του, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αλλά το ίδιο αξιοσέβαστος είναι και ο απλός πολίτης, ο οποίος κάνει την επιλογή να τον καταψηφίσει ως πολιτικό ή να τον αμφισβητήσει ως δικαστή για τις επιλογές του. Αξιοσέβαστοι όλοι, αλλά με δική τους ευθύνη αποφασίζουν αν θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο. Για όσο διάστημα ζουν "παράλληλα" και ο καθένας απολαμβάνει τις επιλογές του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποιος περάσει "απέναντι", θα πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το κόστος.
Απλά πράγματα. Αν δεν ήταν απλά, δεν θα ήταν έτσι όπως είναι σήμερα. Αν δεν ήταν έτσι όπως τα λέμε, θα έβγαιναν οι ομοφυλόφιλοι δικαστές και θα δήλωναν το "δικαίωμά" τους στην ιδιαιτερότητα. Αν δεν υπήρχε ασύμβατο μεταξύ της ομοφυλοφιλίας και του δικαστικού λειτουργήματος, θα το είχαμε εμπεδώσει. Όπως εμπεδώσαμε ότι πρέπει να τους ακριβοπληρώνουμε, για να έχουμε "δικαιοσύνη". Μέσα στις τελευταίες δεκαετίες της "προόδου" και του "πολιτισμού" θα έπρεπε να έχουν βγει κάποιοι —έστω και λίγοι— ομοφυλόφιλοι δικαστές, για να υπερασπιστούν το "δικαίωμά" τους να δικάζουν, παρά τη φυσική τους ιδιομορφία.
Για να μην το κάνουν αυτό, παρά τις νομικές τους γνώσεις, σημαίνει πως αντιλαμβάνονται —έστω και αν δεν το ομολογούν— ότι υπάρχει κάποιου είδους ασυμβίβαστο. Για να κρατάνε την ομοφυλοφιλική τους "υπερηφάνεια" μόνον για τα ξενοδοχεία και τις βίλες, πάει να πει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα καλύτερα απ' ό,τι νομίζουμε. Για να το κρύβουν λοιπόν όλοι ανεξαιρέτως, σημαίνει πως κατανοούν ότι δεν τους συμφέρει να το αποκαλύψουν. Όμως, από τη στιγμή που το θέμα πηγαίνει στην έννοια του συμφέροντος, πρέπει να δούμε τι συμφέρει και την άλλη πλευρά. Αφού τους συμφέρει αυτούς η απόκρυψη, εμάς —όλους τους υπόλοιπους— μας συμφέρει η αποκάλυψη.
Πρέπει να φερθούμε ως Έλληνες και να "ξηλώσουμε" αυτό το καρκίνωμα από τη "ρίζα" του. Να φερθούμε ως γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Τι θα έκανε ένας πρόγονός μας, αν τον "ανασταίναμε" και του δείχναμε το "χάλι" της πατρίδα μας. Αν του δείχναμε το σημερινό "χάλι" της Δικαιοσύνης, που οδηγεί τη χώρα στην πλήρη υποταγή στους ξένους και τον λαό στον απόλυτο μαρασμό; Αν του δείχναμε όλους τους προδότες και τους κλέφτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι και να προκαλούν, παριστάνοντας τους celebrities; Θα έλεγε αυτά, τα οποία επέβαλε η γνώση και η παιδεία του. Θα αναφωνούσε …"θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές", για να ξεβρομίσει η ιστορική πατρίδα της Δημοκρατίας.
Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι δεν ήταν δική μας έμπνευση ο τίτλος του κειμένου. Προκύπτει από τη γνώση μας περί της αρχαίας Ελλάδας. Εμείς απλά είμαστε …"τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι". Εκείνοι οι άνθρωποι απέκλειαν τους ομοφυλόφιλους από τις δημόσιες θέσεις και άρα εκείνοι οι άνθρωποι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης —όπως η σημερινή— θα φώναζαν "θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές". Εμείς απλές μετατροπές στο γλωσσικό μέρος αυτού του συνθήματος θα κάναμε. Μετατροπές του τύπου …"Όξω πούστη απ' την παράγκα". Δεν χρειάζεται καν να επιστρατεύσουμε δικές μας σκέψεις και επιχειρήματα. Μας "καλύπτουν" πλήρως τα επιχειρήματα των διάσημων προγόνων μας. Των διάσημων "μηχανικών", οι οποίοι "έχτισαν" το πιο διάσημο και όμορφο σύστημα στον κόσμο.
Οι ομοφυλόφιλοι σύντομα θα καταλάβουν ότι έκαναν μεγάλα στρατηγικά σφάλματα. Δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε —και άρα με την καλή έννοια— τις περιστάσεις και απλά προσπάθησαν να επωφεληθούν. Για λόγους συμφέροντος "υπηρέτησαν" τους ξένους και τους ντόπιους ιμπεριαλιστές εις βάρος του λαού. Για να τα "κονομήσουν", έκαναν όλη τη βρόμικη "λάντζα" της Νέας Τάξης. Για να εξασφαλίσουν πολλούς και φτηνούς επιβήτορες μέσα από τα βρόμικα γκέτο των λαθρομεταναστών, υπάκουσαν σε όλες τις εντολές της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Ό,τι άθλιο ή εμετικό ήθελε να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον λαό, αυτούς χρησιμοποίησε.
Αυτοί ανέδειξαν ό,τι πιο σάπιο υπήρχε στην κοινωνία και χτύπησαν ό,τι πιο υγιές. Αυτοί καλλιέργησαν το μίσος για κάθε τι το εθνικό ή πατριωτικό. Αυτοί άλωσαν την εξουσία και παρέδωσαν το δημόσιο κεφάλαιο στους ξένους. Αυτοί άλωσαν τη Δικαστική Εξουσία και δεν ελέγχθηκαν οι προδότες. Αυτοί "απορύθμισαν" τη δημόσια παιδεία, επιδιώκοντας τον παντελή αφελληνισμό της. Αυτοί προκάλεσαν "δολιοφθορές" στην ομαλή λειτουργία του στρατεύματος. Αυτοί υπερασπίστηκαν το δήθεν "πολυπολιτισμικό" μοντέλο και έκαναν δυσχερές το έργο των αστυνομικών οργάνων.
Όμως, το χειρότερο ήταν αυτό, το οποίο επιχείρησαν να κάνουν στο "μυαλό" του ίδιου του λαού …Η οργανωμένη προσπάθειά τους να αλλοιώσουν τη συνείδησή του. Με τη βοήθεια των αφεντικών τους πήραν στα χέρια τους την ενημέρωση και τη "διασκέδαση" του λαού, προκειμένου να τον αποχαυνώσουν …Προκειμένου ν' αλλάξουν τα κοινωνικά πρότυπα προς την κατεύθυνση που τους ευνοούσε …Προκειμένου οι "άρρωστοι" να τον "αρρωστήσουν" …Προκειμένου οι δούλοι των παθών τους να υποδουλώσουν τον λαό σε ανάλογα πάθη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο όλοι μας βλέπουμε και μας έχει παραδώσει στους διεθνείς και όχι μόνον τραπεζίτες. Οι παθιασμένοι ομοφυλόφιλοι μετέτρεψαν τον λαό σε ένα καταναλωτικό κτήνος, που, προκειμένου να εξυπηρετήσει το πάθος του, μπορεί να πουλήσει όχι μόνον την πατρίδα του και το σπίτι του, αλλά και τα ίδια τα παιδιά του. Ένα ανεγκέφαλο κτήνος, που "φορτώνει" διαρκώς πιστωτικές κάρτες, γιατί θέλει τη "θεραπεία" του shopping.
Οι ομοφυλόφιλοι συνεργάστηκαν απόλυτα με την Νέα Τάξη. Καθολικά και ολοκληρωτικά. "Διέπρεψαν" σε όλους τους τομείς, που ενδιέφεραν την Νέα Τάξη. "Διέβρωσαν" τη Δημοκρατία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Τη "διέβρωσαν" όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού βόλευε τα νέα πλανητικά "αφεντικά". Δεν υπάρχει κράτος και λαός, που να μην έχει πέσει θύμα των ομοφυλοφίλων του. Μιλάμε για παγκόσμια "συμμορία". Συμμορία πλούσια, οργανωμένη και επικίνδυνη. Όλες οι χώρες όλου του κόσμου έχουν πέσει θύματα των ίδιων ανθρώπων. Μπροστά στην άψογη οργάνωσή τους, την άμεση αντίδρασή τους απέναντι στις απειλές και την ομοψυχία τους, οι "κομμουνιστικές διεθνείς" μοιάζουν με προσκοπικά "τζάμπορι".
 Με αυτόν τον τρόπο οι ομοφυλόφιλοι δικαίωσαν όλους τους πρωταγωνιστές των Μηδικών Πολέμων. 2500 χρόνια μετά τους πολέμους των ελευθέρων ανθρώπων ενάντια στους σκοταδιστές της Βαβυλώνας δικαιώνονται όλοι οι συμμετέχοντες σ' αυτούς. Δικαιώνονται οι Έλληνες, οι οποίοι, προκειμένου ν' αποφύγουν οργανωμένα φαινόμενα προδοσίας, έπαιρναν προκαταβολικά μέτρα εκεί όπου υπήρχε σοβαρή και αξιόπιστη "πρόγνωση" προδοσίας. Δικαιώνονται όμως και οι Πέρσες, εφόσον αποδεικνύεται ότι γνώριζαν σε ποιες κοινωνικές "δεξαμενές" των αντιπάλων τους έπρεπε να "ψαρεύουν" για προδότες. Απλά εκείνοι δεν τα κατάφεραν τότε, ενώ οι σύγχρονοι Νεοταξίτες πέτυχαν τους στόχους τους.
Όλα αυτά τα πράγματα ο κόσμος —έστω κι αν δεν τα γνωρίζει επακριβώς— μπορεί και τα "αισθάνεται". Γι' αυτόν τον λόγο —και παρ' όλη την προπαγάνδα, που έχει "φαει"— ενστικτωδώς διατηρεί μια αμυντική στάση απέναντί τους. Τους υποπτεύεται για κάτι "κακό", έστω κι αν δεν γνωρίζει επακριβώς το μέγεθος του "δωσιλογισμού" τους. Όμως, αυτή η γνώση που του λείπει σε λίγο καιρό θα του δοθεί και τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθούν στην κοινωνία με καλύτερους όρους.
Στα τελευταία χρόνια —και σε μια εποχή, που το σύστημα, για τους λόγους που περιγράψαμε, τους έκανε παντοδύναμους— φέρθηκαν στους φυσιολογικούς ανθρώπους όπως επί αιώνες τους κατηγορούσαν ότι τους φέρονταν. Φέρθηκαν ρατσιστικά και άδικα και επιστράτευσαν "φαντάσματα", προκειμένου να ευνοήσουν την προπαγανδιστική τους προσπάθεια. Φαίνεται ότι δεν "άντεξαν" την απότομη άνοδό τους και ζαλίστηκαν. Δεν άντεξαν τη γρήγορη άνοδο από τους καμπινέδες των τσοντάδηκων και των ΚΤΕΛ στα υψηλά "σαλόνια" της κοινωνίας και "ζαλίστηκαν".
 "Ζαλίστηκαν" και άρχισαν να φέρονται όπως ακριβώς τους φέρονταν εκείνοι, τους οποίους οι ίδιοι κατηγορούσαν. Όπου μπορούσαν επωφελήθηκαν με τα ίδια ρατσιστικά κριτήρια, τα οποία επί αιώνες κατάγγελλαν ότι τους απέκλειαν από τα όνειρά τους. Δημιούργησαν "στεγανά" σε ολόκληρους "χώρους" της κοινωνικής λειτουργίας και τώρα δεν τους ανέχεται ο κόσμος. "Γκετοποίησαν" τα πάντα. ΜΜΕ, τέχνη, μόδα, διαφήμιση ...αλλά και εξουσία, έγιναν "φέουδα" για κίναιδους, γιατί αυτό συνέφερε την άθλια Νέα Τάξη και τους τοκογλύφους "δανειστές" μας.
Τώρα κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνον αυτά, τα οποία κατόρθωσαν αυθαίρετα και άρπαξαν ως στενοί συνεργάτες των Πλανηταρχών, αλλά κι αυτά που δικαιούνται ως άνθρωποι. Δυστυχώς γι' αυτούς, έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός …"όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα". Τα πάντα θα επιταχυνθούν, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ήδη τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ν' "αποκαλύπτουν" τα μελλούμενα. Ο "ουρανός" έχει αρχίσει να "σκοτεινιάζει" γύρω μας.
Η Νέα Τάξη δείχνει να "ψυχορραγεί" και είναι θέμα χρόνου οι λαοί να επιστρέψουν στις "ρίζες" τους και αυτό σημαίνει να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης. Η "πολυπολιτισμική" και εξαιρετικά "χαλαρών" ηθών Νέα Τάξη δείχνει σημάδια σήψης και αποδιοργάνωσης. Το ένα κράτος μετά το άλλο δηλώνει "παραίτηση" στις επιταγές της. Ο ένας λαός μετά τον άλλο δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις ορδές των "πολιτισμών". Τα μέχρι τώρα δήθεν "δεδομένα" άρχισαν και πάλι να γίνονται "υπό συζήτηση". Οι διάσημοι "κοσμοπολίτες" και "χρισμένοι" συνδαιτυμόνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ όλο και πιο σπάνια εμφανίζονται δημοσίως. Όλο και πιο θωρακισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους …Οι πρώην "δημοφιλείς" celebrities με τα "πράσινα" αυτοκίνητα.
Η αναγέννηση του εθνικισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, αλλά και της "ομοφοβίας" είναι θέμα χρόνου να "φουντώσουν". Όλοι είδαμε τι συνέβη πριν λίγες ημέρες στο Βελιγράδι σε μια απόπειρα των ομοφυλόφιλων να κάνουν μια εκδήλωση για την "υπερηφάνεια" τους. Μια εκδήλωση προφανώς χρηματοδοτούμενη από τις ΜΚΟ της Νέας Τάξης. Μια πόλη ολόκληρη τους χτυπούσε. 5000 χιλιάδες αστυνομικοί δεν ήταν αρκετοί για να τους προστατεύσουν. Γιατί; Γιατί ο λαός σε περιόδους κρίσης όλα αυτά τα βλέπει ως προκλήσεις και αντιδρά βίαια. Βλέπει ποιος "συνεργάζεται" με ποιον —και άρα και από ποιον πληρώνεται— και αντιδρά βίαια. Οι Σέρβοι είναι προφανές ότι δεν ξεχνάνε ποιοι τους βομβάρδιζαν και είναι σίγουρο ότι σ' εκείνη την εκδήλωση είδαν πολλούς συνεργάτες τους.
Όταν για έναν λαό υπάρχει κίνδυνος επιβίωσης, δεν υπάρχει πολιτισμός και αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι επωφελήθηκαν από τον πολιτισμό, αλλά δεν τον σεβάστηκαν, θα κινδυνεύσουν. Όλοι όσοι θεώρησαν τον πολιτισμό "αδυναμία" και επωφελήθηκαν εις βάρος της κοινωνίας, σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν. Όλοι όσοι "μέθυσαν" από την Νέα Τάξη, σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πολύ άσχημο hangover. Αυτοί, οι οποίοι για λίγα χρόνια αισθάνθηκαν συμπαθείς gay, θα ξαναγίνουν αντιπαθείς πούστηδες …Από "χαριτωμένοι" θα ξαναγίνουν "παρωχημένοι" …Από πετυχημένοι θα ξαναγίνουν απελπισμένοι …Από τα ρετιρέ θα ξαναβρεθούν στα υπόγεια …και μάλιστα "κουτρουβαλώντας" τις σκάλες.
Μπουνιές, κλωτσιές ...και "κουδούνια" τους περιμένουν στην επόμενη "γωνία" του χρόνου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .