ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ =ΠΑΠΑΤΖΗΣ..............η «Ψήφος αυξημένης ευθύνης» ΚΑΙ τα "φρύδια" του τα δυο.

Αυτός είναι παπατζής δεν είναι Πρωθυπουργός. Δεν έχει μπέσα δεν φοράει παντελόνια και γενικά είναι ένας αλήτης που δεν διαφέρει από τους παπατζήδες που κοροϊδεύουν τον κόσμο στα παζάρια και όπου μπορούν.
Πρώτα έλεγε  υπάρχουν λεφτάμας κοροϊδέψε ,
τώρα μας απειλεί   «ή ολοκληρώνουμε την πορεία, ή μπαίνει η χώρα σε νέες περιπέτειες». Άντε και στο διάολο ρε καραγκιόζη  .Αν δεν ήξερες ότι θα σκάσει η βόμβα στα χέρια σου  να μην ζητούσες την ψήφο του ελληνικού λαού .
Και τώρα μας λεει ότι θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες μόλις βγει η χώρα από την κρίση και ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είπε, είναι η ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.
Για το πότε ούτε συζήτηση για το πώς θα καταλάβουμε ότι θα χάσει στις εκλογές  ούτε λέξη .
¨Όταν είσαι παραμυθάς δεν αλλάζεις και όπως λέει και ο βασανισμένος λαός μας
"ο λύκος το τρίχωμα αλλάζει μα δέρμα δεν αλλάζει."  ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Πατήστε για να διαβάσετε τα παραμύθια του ψεύτη ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ....κ.α  ΕΔΩ
 Μήνυμα τόσο προς το εσωτερικό, όσο και προς το εξωτερικό της χώρας έστειλε ο Πρωθυπουργός από την Κοζάνη, τονίζοντας οτι η πορεία της χώρας δεν ανακόπτεται. Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να σταθμίσουν την πορεία της χώρας και να δώσουν ψήφο αυξημένης ευθύνης απέναντι στη χώρα, και επανέλαβε, ότι στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την επανάσταση της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και για την πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας. «Η μαγική συνταγή της Νέας Δημοκρατίας ήταν να πετάξει τη βόμβα για να σκάσει στα χέρια μας», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός και επανέλαβε το μήνυμα «ή ολοκληρώνουμε την πορεία, ή μπαίνει η χώρα σε νέες περιπέτειες».
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «στο εσωτερικό πολλοί ελπίζουν να παραμείνει η ίδια η Ελλάδα, γι΄αυτό φωνάζουν όχι απέναντι στην τρόικα, αλλά απέναντι στις αλλαγές, γιατί χαλάει μια συνταγή με την οποία κέρδιζαν χρήματα εις βάρος της χώρας».
Το πρωί της Κυριακής συμμετέχοντας στο Μαραθώνιο τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο».
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τους υποψήφιους που θέλουν να στρέψουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές εναντίον των θυσιών που έχουν κάνει μέχρι τώρα και δεσμεύθηκε ότι θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες μόλις βγει η χώρα από την κρίση και ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είπε, είναι η ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.

Αναφερόμενος στις προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από την κρίση τις χαρακτήρισε «μαγικές λύσεις» και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται να «παραμυθιάσει» τον κόσμο με μαγικές λύσεις όπως κάνει η ΝΔ.
Σε ότι αφορά τον Καλλικράτη ο κ. Παπανδρέου είπε ότι έρχεται να σπάσει το πελατειακό κράτος το οποίο είναι στο DNA της συντήρησης και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προτείνει και στηρίζει καθαρά πρόσωπα που είναι υπέρ της διαφάνειας, ώστε οι έλληνες να ξέρουν που πάνε τα λεφτά τους.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα θέματα της Δυτικής Μακεδονίας και είπε ότι η περιοχή είναι, μπορεί και πρέπει να παραμείνει ενεργειακό κέντρο μπαίνοντας στην στροφή προς τις νέες, καθαρές και πράσινες μορφές ενέργειας καθώς και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Εκτός από το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας η κυβέρνηση θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα και ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Μακεδονίας.
Μίλησε ακόμη για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του ΕΚΑΒ και των νοσοκομείων της περιοχής.
Τα συμπεράσματα της περιφερειακής σύσκεψης παρουσίασε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία είπε ότι ήταν μεγάλη η συμμετοχή στα τρία εργαστήρια πολιτικής συζήτησης για την αναπτυξιακή, την αγροτική και την κοινωνική πολιτική.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και μεταξύ αυτών η ανεργία, που είπε, ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Στα τρία εργαστήρια πολιτικής συζήτησης συμμετείχαν οι υπουργοί Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Υγείας Α. Λοβέρδος, Πολιτισμού Π. Γερουλάνος, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης και οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης, Υποδομών Γ. Μαγκριώτης, Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Κουτσούκος και Περιφερειακής Ανάπτυξης Π. Ρήγας.
Την ομιλία του πρωθυπουργού παρακολούθησαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πελτσάνικος.
Μικρή ομάδα εργαζομένων της ΔΕΗ είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης όπου μίλησε ο πρωθυπουργός και φώναξαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στην ΔΕΗ.
Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ  105,8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .