Να ποιόν πρωθυπουργό εννούσε ο Γιούνκερ !

Αγαπητοί φίλοι.
Στην αυτούσια δήλωση του κου Γιούνκερ αναφέρεται το εξής:ΕΔΩ


"Μr Jüncker said he knows the Greek economy well and saw the crisis coming. “I could not go public with the knowledge,” he said. “Three or four years ago, I knew that one of the main Greek characteristics is corruption . . . Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’. "

Μετάφραση:

"...Ο κος Γιούνκερ είπε ότι γνώριζε καλά την Ελληνική οικονομία και είχε προβλέψει την κρίση. "Δεν μπορούσα να το πω δημόσια" είπε, "τρία ή τέσσερα χρόνια πριν γνώριζα πως το κύριο χαρακτηριστικό των ελλήνων ήταν η διαφθορά"... ΤΏΡΑ ο Ελληνας πρωθυπουργός λέει "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα"
Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ΠΡΩΗΝ πρωθυπουργό. Μιλάει για τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας. Είναι αστείος ο τρόπος που συμπεριφέρονται στο ΠΑΣΟΚ στην εποχή μας, λες και μόνο αυτοί γνωρίζουν την αγγλική, λες και ο κόσμος δεν έχει ιντερνετ να βρεί τις πληροφορίες.
Κε Παπανδρέου έχετε να μας δώσετε πολλές εξηγήσεις.
Δ.Κ. - taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .