Ο πολυθεσίτης (και όχι μόνο) κ. Λάμπρου της "αμαρτωλής" ΕΤΑ Α.Ε....(Ρεπορτάζ: Γιώργος Στεργιόπουλος) zougla

-Tην παραίτησή του υπέβαλε ο πολυθεσίτης, δ/νων σύμβουλος της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης, Δημήτρης Λάμπρου, στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, μία υπόθεση που αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο πολυθεσίτης κ. Λάμπρου

Ο πρόεδρος της εταιρείας Συμβούλων Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακινήτων OPTIMUM P.D.C. AE, Δημήτρης Λάμπρου, τοποθετείται -με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου- ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης (Ε.Τ.Α.), με κύριο μέλημα να… « προστατεύσει» τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου.Επί της ουσίας, διόρισαν έναν άνθρωπο-στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε θέση-κλειδί, για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου, που, ταυτόχρονα, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που διεκδικεί δημόσια γη, ενώ παράλληλα στο βιογραφικό του κ. Λάμπρου αναγράφεται ότι έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της «Ολυμπιακά Ακίνητα» Α.Ε, αλλά και επικεφαλής της Κ.Ε.Δ.

Την ίδια ώρα, διατηρεί εταιρεία εκπροσώπησης επιχειρήσεων που βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια με το ελληνικό Δημόσιο και διεκδικούν εκτάσεις.

Η εταιρεία η OPTIMUM P.D.C A.E. εκπονεί-μεταξύ άλλων- μελέτες τεκμηρίωσης νομιμότητας κατασκευών εντός αιγιαλού και παραλίας. Δείτε μερικά παραδείγματα.Ουκ ολίγες, βέβαια, οι θέσεις του επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όπως, Γεν. Δ/ντης της Κ.Ε.Δ., Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Δ/ντης των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

-
(Oι θέσεις του κ. Λάμπρου)

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε τη συγχώνευση της Κ.Ε.Δ. της Ε.Τ.Α. και των Ολυμπιακών Ακινήτων Α.Ε, με τον κύριο Λάμπρου να χει το ρόλο-κλειδί του συντονιστή.
(Ρεπορτάζ: Γιώργος Στεργιόπουλος) zougla
http://www.corfublogs.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .