4.360.000"Μίλησαν"!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Στις 15 Νοέμβρη έρχεται ξανά η Τρόϊκα. Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση φέρνει νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο, νέες δραστικές περικοπές στο ΙΚΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία. Νέα χτυπήματα στους μισθούς, στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις. Νέα χαράτσια στους μικρομεσαίους, νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτήσεις στους τραπεζίτες και γενικά στα λαμόγια. Και γενικά ειμαστε σίγουροι οτι κανένας απο όλους αυτούς όσες θυσίες και να κάνουμε δεν θέλει να προσφέρει σε εμάς.
Σε αυτά θέλουμε να βγούμε και να αντισταθούμε ΟΛΟΙ.  Αλλά δεν ....δείτε ΓΙΑΤΙ  ΕΔΩ
Ο "βρωμιάρης"  "ψωριάρης" το ΚΚΕ βγαίνει και κατά εντολή της ίδιας της κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑ και γίνετε μπροστάρης των κινητοποιήσεων  .
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ-ΑΥΤΟΙ.
Εδώ και ένα μήνα βάζει αφίσες για να καπελώσει την αντίδραση μας και διαλέγει δυο τοποθεσίες  το Σύνταγμα και την Αριστοτέλους που χωράμε μόνο εμείς και  με το ασήμαντο του ποσοστό μας καπελώνει .
Οι  εκλογές έδειξαν τι αποφάσισε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση με την ΤΡΟΙΚΑ και ο Παπανδρέου θα πρέπει η να αλλάξει τροπάριο ή να αρχίζει να μαζεύει τις βαλίτσες του .Όσο για το προδοτικό ΚΚΕ σίγουρα παίζει τα τελευταία του "χαρτιά" και  σύντομα θα πληρώσει για όσα μας έχει κάνει .
     Το σύνολο των μη προσελθόντων πολιτών, μαζί με .... τα άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, ήταν 4.360.000  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Όλοι εμείς θα πρέπει να είμαστε ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ απο το Σύνταγμα και την Αριστοτέλους  και όχι το ασήμαντο κρατικοδίαιτο  ΚΚΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .