Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού γραφεί ρητώς για "λουκέτα" και "απολύσεις" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο η Ελλάδα...

Και το Bloomberg μετά από το BBC και το CNN πιστοποιούν πως "η Ελλάδα δεν θα γλιτώσει την ελεγχόμενη χρεωκοπία". Η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κράτους,το πιστοποιούν άλλωστε.
η συνέχεια ΕΔΩ
Το έλλειμμα για φέτος θα κινηθεί πώνω από το 9%,ενώ για πέρσι διαμορφώθηκε στο 15,5% επιβεβαιώνοντας τις χειρότερες προβλέψεις. Μέχρι το τέλος του έτους πρέπει να βρεθούν 4 δισ.ευρώ που όπως όλα δείχνουν θα "βρεθούν" από μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Επισήμως στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για "μέτρα που δεν θα δείξουν τους μισθωτούς και τους...
 συνταξιούχους",ωστόσο τόσο στο προσχέδιο του προϋπολογισμού γραφεί ρητώς για "λουκέτα" και "απολύσεις" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βουλευτές μιλούν πλέον ανοικτά για "αποτυχία της οικονονικής πολιτικής του κ.Παπακωνσταντίνου",ενώ η πλειονότητα της αντιπολίτευσης ( και των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος) αντιδρούν στην πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλλει κοινό συντελεστή ΦΠΑ 15%.


Όπως και να έχει,διεθνή ΜΜΕ και οικονομικοί αναλυτές υπογραμμίζουν πως η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας αφενός είναι θέμα χρόνου και αφετέρου θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα।


Υ.Γ(Αγ Ελ)    Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουν θάρρος και να μην  στηρίξουν ξανά τον δικομματισμό, θα πρέπει κάποια στιγμή να δούνε λίγο πιο μακριά από τον μισθό της πείνας ,να σκεφτούνε το μέλλον των παιδιών τους  και πέρα από τον κώλο τους .

http://www.politicsnews.gr/10887.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .