Ο νικητής του Βραβείου Καρλομάγνος για το 2011 Ζαν-Κλοντ Τρισέ ...


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ είναι ο νικητής του Βραβείου Καρλομάγνος για το 2011, για την εργασία του με στόχο τη σταθερότητα του ευρώ παρά την κρίση που πλήττει τις χώρες της ευρωζώνης, όπως ανακοίνωσε χθες το ίδρυμα του διεθνούς βραβείου. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Τρισέ για τη σημαντική του συμβολή "σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στη συνοχή της νομισματικής ένωσης, στη σταθερότητα του ευρώ και στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη", διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το ίδρυμα. Το διεθνές βραβείο Καρλομάγνος απονέμεται από το 1950 σε προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην πρόοδο της ευρωπαϊκής ιδέας.
http://www.aggeloiellas.blogspot.com/ ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
 διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Υ.Γ Ας μην ξεχνάμε οτι το 2010 το πρώτο βραβείο το πήρε η Γερμανία με ένα έργο που έγραψαν 14 νέοι με τίτλο       Ιρλανδία - "Είστε Εδώ" και "προφητικά" είδαμε οτι δεν είναι εδω .
Δεν θα μπορούσαν πάλι να  βάλουνε Ελλάδα "είστε εδώ" μια και γωρίζουμε όλοι οτι μας έχουν αφανίσει.
Η  φώτο απο το βιβλίο του Τραϊανού που έχει κυκλοφορήσει πολύ πριν πάρει το βραβείο του ο ΤΡΙΣΕ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πήρε το βραβείο αυτός ο καραγκιόζης.
Το αναρτήσαμε με μια μικρή αλλαγή αλλά πιστεύουμε αξίζει τον κόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .