Ο 47χρονος κρατούσε πιστόλι και είχε μαζί του ένα μπιτόνι γεμάτο με βενζίνη, απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά στην εφορία.


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αφοπλίσει τον 47χρονο που κρατούσε όμηρο έναν υπάλληλο της εφορίας Βόνιτσας. συνέχεια ΕΔΩ
Ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό ελαφρά στο πόδι και στη συνέχεια συνελήφθη. Ο όμηρος απελευθερώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο δράστης, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, εισέβαλε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στη Δ.Ο.Υ. της Βόνιτσας, όπου παρέμεινε ταμπουρωμένος για περίπου τρεις ώρες, κρατώντας όμηρο έναν υπάλληλο της υπηρεσίας.

Ο 47χρονος κρατούσε πιστόλι και είχε μαζί του ένα μπιτόνι γεμάτο με βενζίνη, απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά στην εφορία.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής. Περίπου στις 3 το μεσημέρι ο διαπραγματευτής μπήκε μέσα στην εφορία και πλησίασε τον δράστη, προσπαθώντας να τον πείσει να παραδοθεί. Κάποια στιγμή επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Τότε ο 47χρονος τον πυροβόλησε στο πόδι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο αστυνομικός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.

Στη συνέχεια, ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ο όμηρος απελευθερώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήγε στην εφορία προκειμένου να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες που είχε. Ακολούθησε διαπληκτισμός του με τον υπάλληλο της ΔΟΥ. Στη συνέχεια έβγαλε έξω όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην εφορία, κρατώντας όμηρο μόνο τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης -που κατάγεται από την Κανδύλα Αιτωλοακαρνανίας- έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώω και βρισκόταν κρατούμενος σε φυλακή μέχρι πριν από τρία χρόνια.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κρατήσει ένα ακόμη άτομο όμηρο στο ΚΕΠ Κανδύλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .